Merhabalar dostlar. Fx impact tüfeğimin o-ring değişimine ihtiyacı var. Silah 3 yıllık. Daha önce garanti kapsamında diye düşünerek kargo ile Adana'ya gönderip Hilal Av tarafından o-ring değişimi yaptırmıştım ama çok da memnun kalmadım (değişim bakım ve kargo ücretini de ödedim). Kısa süre içerisinde tekrar hava kaçırmaya başladı. Tekrar Adana'ya göndermek istemiyorum. Garanti filan da hikaye zaten. Ankara'da bu işi yaptırabileceğim bir yer veya kişi var mı? Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
indigo57 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Güzel atışlar, Silah ve dürbünü öğrenebilir miyim?
-
Ödeme yaptınız mı?
-
bildiğim kadarıyla hayır
Teşekkürler. O zaman % 20 gümrük öder alırız. Denemeye değer.
-
İdris Usta'nın telefonunu özelden atabilir misiniz? teşekkürler.
-
Aksu Av ve Yusuf Bey için bir pozitif yorum da benden. Gerçekten ilgili bir satıcı.
-
Tabiki estağfirullah.
Yapılan işlemler;
Namlu değişimi,
Tüp ve manometre değişimi,
Tetik ve binimum parça bakımı.
Taşıma çantası hediyesi
0 TL hiç ücret ödemedim.
Tüfek garantide mi? Namlu, tüp, manometre değişimi, bakım ve üstüne çanta hediyesi ücretsiz. Valla Krala helal olsun!
-
Sakıncası yoksa bakım ücreti olark ne ödediniz?
-
aliexpresste 1100tl gibi bir maliyetle 6.8 lt. sıfır ve vanalı carbonfiber tüp mevcut. kullanıyorsanız tavsiye ederim.
Gümrükte sorun olmuyor mu?
-
Evet hatırladım. Hayırlı tezkereler tekrar.
-
Sıfır ya da üretim tarihi yeni karbonfiber tüp nereden bulabilirim arkadaşlar?
-
Tebrikler, güzel atışlar. Dürbün marka model nedir?
-
Puncher breaker var. Kutusundan her çıkarıp atış yaptığımda sağ veya sola sıfırlama bozuluyor. Tekrar ayarlıyorum. Muhtemelen dürbün ayağının metal olmamasından diye düşünüyorum. Fabrikaya gönderip dürbün ayağını değiştirtmeyi düşünüyorum. Kullanan arkaşlardan yorum bekliyorum.
-
Alan arkadaşlar görüşlerini paylaşsa da fikir sahibi olsak. Gerçekten yakışıklı bir tüfek.
-
Hayırlı tezkereler Metehan kardeşim. Orada da attığını 12 den vurursun. O kesin,
-
Aynen öyle Karamurat hocam. O tüfek servise gitseydi yok şurasını zorlamışsınız şurasını kurcalamışsınız deyip garanti dışı bırakırlar, basit bir o ring değişimi size de kargo filan size 300-400 TL ye mal olurdu.
-
Ben de bu vesileyle fikrimi söyleyeyim. Bence yerliler hariç hiçbir markanın ciddi anlamda yetkili servisi yok. Bu işi bilen birkaç deneyimli kişi ile anlaşmışlar, tüfekleri onlara gönderip tamir ettiriyorlar. Tabi garanti filan hak getire. Üçüncü kişi haklı olarak bu iş için servisten para talep ediyor. Sözüm ona yetkili servis hemen işi kullanıcı hatasına çevirip sizden para talep ediyor. Ayrıca kargoyu da size güzelce ödetiyorlar. Para vermem filan derseniz tüfeği göndermiyorlar. El mahkum ödeyip tüfeğinizi alıyorsunuz. Ondan sonra yüreğiniz yeterse tüketici mahkemesi filan uğraşın. Ankara gibi koca şehirde hangi ithal tüfeğin yetkili servisi var? Ben bilmiyorum. Bilen varsa söylesin o tüfekten alalım.
-
Çok teşekkür ederim üstadım. Elimden bu tarz işler gelir ama şimdilik bu işi servise bırakacağım. Malum garanti filan.
Gerçi bu havalı tüfek işinde neler garantiye dahil neler değil tam anlamış değilim ama neyse. Teknik servisler bir yolunu bulup kullanıcı hatasını yapıştırıyor. Sonrasında haydi pamuk eller cebe .
Her neyse. Tekrar teşekkürler. -
Sakıncası yoksa ameliyatın detaylarını alabilir miyim doktor bey?
-
Biraz önce Kral teknik servisi ile görüştüm. np02 nin 750-800 fps arası atması lazım dediler. np01 ler tüp hacmi küçük olduğu için 600-650 fps ye ayarlanmış. Muhtemelen sizin tabancanız da yanlışlıkla np01 e göre ayrlanmış, gönderin düzeltelim dediler. Bu durumda tabanca geri gidiyor.