Hayırlı olsun, ALLAH kaza bela vermesin , bu motor kac yapar.
Karayılan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Butur aracların yani scenic ve zafiraların ikinci el piyasası biraz yavaş deniliyo nederece dogru.acaba olurya hayat bu aniden satmam gerekir cok beklermiyim. illa satmak icin satış fiyattanmı düşürmemiz gerek.yoksa normal bi piyasası varmıdır.
-
Sizce bu aracın ortalama fiyatı , piyasası nedir. tabi ful olanı icin. 2001 modeli icin.
-
alacam kişide galericilik yapan biri pek düşmez ama deneyecem evet sanruf var.
-
selam arkadaşlar bu hafta alıcı gözüyle gördüm bi otomobil soracaktım degerli bilgilerinize tşekür ederim. RENO SCANC bu otomobilin avantaj ve dezavantajları yakıt,harcaması, ve satışının yani piyasası nasıl. benim gördüm oto 2001 model ,benzinli, metalik gri, fiyatı ise 18000 istiyo. arabanın kendine özgü bi havası var. acıkcası aradım arac bu dedim. acaba sadece görünüşümü iyi, ailem geniş oldundan böyle bi aracı istiyom .ilginize teşekür ederim
-
Saol kardeş, teşekür ederim.
-
Selam arkadaşlar bendeki kıral magnum (4,5) tüfegimin, piston yayı kırıldı. üzerindeki orjinal yayın kalitesi bana biraz uyduruk geldi. söküp baktım da yay bi tuhaf hal almıştı , bu tüfege uyumlu kaliteli bi yay varmı . ve yapa bilecem modifiyeler neler acaba, degerli bilgilerinize şimdiden teşekür ederim.
-
Bilgileriniz ve önerileriniz icin teşekürler
-
ya denedim cok sıkı idi bende fazla zorlamadım aşınır diye
-
selam arkadaşlar , benim sorunum patriotumun namlu ucundaki arpacığın takılı oldu kısım oynuyo, ucundaki kısmı sıktım ama düzelmedi ne yapmalıyım.
-
selam mustafa abi bende bi wemley patriot 6.35 almayı düşünüyom . hatsan alacaktım ama pek saglıklı görünmüyo 5.5 patriotaki kalite 6.35 yansımışmıdır. veya 6.35 te tafsiye etin bi marka tüfek varmı ?