Dce0se tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Kendime not: sabah 4 e kadar alkol alıp " 5 dk kestireyim sonra kalkar buluşmaya giderim" yapma
Murat abi geçmiş olsun....Şimdi iyi olmalarına sevindim...
-
Elimde kalan son 10-15 pellet le gelicem...iş dolayısıyla yeni kutu alma şansım olmayacak ama muhabbet için gelmeye değer....
-
yapacağın tek şey aldığın yere götür fabrikasına göndersinler.....büyük ihtimalle "kullanıcı hatası" derler ama sen yine de bi şansını dene bence....Bu arada gez ayarı fabrikada yapılıp geliyo bu tüfeklerin...Sende niye sorun olmuş kafa karıştırıcı...
-
valla ben 6 patlarların güvenliğine pek güvenmiyorum....onun için smith wesson da kararlı değilsen desert eagle öneririm....bende var ve çok memnunum...kaliteli mermi ile çok zevkli ve gürültülü atışlar yapılıyor... yada normal desert yerine baby desert alıp seri atış yapabilirsin...
-
-
ahhhh ahhhh... ben işe başladım buluşmalara gelemez oldum....bi hobimiz vardı o da elimizden alındı
-
-
-
Alıntı
Abi aştinin karşısında Eskişehire gitmek içinmi buluşcaksınız yoksa Ankaradaki atış yerine gitmek için mi?
Ben Mustafayla ile sabah atakulenin orda buluşup arkalı önlü gideriz diye konuşmuşdum. Çünkü Mustafanın işi varmış 9 gibi dönecekmiş o yüzden iki araba gidecez.ilker onlar eskişehir e gitmek için buluşacaklar aşti nin önünde....normalde buluşmalara gitmek için kimse buluşmuyor herkes 1 nolu çamlığa geliyor....bizde cumadan konuşalım bi bakalım cumartesi mi daha müsait oluruz yoksa pazarmı?? ben ankarateam i biliyorsam eskişehir onları kesmez pazar da ufak bi buluşma yaparlar
-
normalde çarşamba benim yeni iş başlayacak ve cuma da eğitim var...eğer cumartesiye iş veya eğitim olmazsa biz 2 kişi gelmeyi planlıyoruz.... Cem abi senin keki de yolda yeriz artık
Edit: cumartesi eğitim olduğunu mailimde yeni gördüm..bu buluşmada sizlere katılamayacağız....size iyi eğlenceler....isabetli atışlar.....çok üzüldüm beeeeeeeeeeee
-
Selamın aleyküm... Bugün de her zamanki gibi kaliteli bir ekiple güzel bir buluşma yaşadık... Ve ilk kez (buluşmalara katıldığımdan beri en azından) bir sürü böceğin arasında nihayet bir çiçek de gördük... Dce0se'nin kız arkadaşı da (Mustafa tanıştırma nezaketini göstermediğinden ismini öğrenemedim, kusura bakmasın) buluşmamızı şereflendirdi ve Mustafa kusura bakma ama yengeden öğreneceğin çok şey var
Cem abi kusura bakma benim eşşekliğim olmuş ...Bidahaki buluşmada kekle gelip bu hatamı telafi ederim ...Vallaha Sıla benden isabetli atışlar yaptı...İlk başlarda ben ona öğretiyordum yarın bana atış yapmayı öğretmesi için tekrar 1. nolu çamlığa gidicez ....Bu arada o da güzel gün için teşekkür ediyor....
saygılar...
-
-
benim eğitimlerin başlamasından önceki son buluşma bunu hayatta kaçırmam....12-13 ünde sabah 9:30 da eğitim var....gerçi sabah gelir 1-2 saat kalır geri giderim ama sabah 6 da max. 4-5 kişi oluyoruz...herkes 9 dan sonra gelmeye başlıyo....
-
Sen 200 metreden şişeyi vurdunya,Tamamdır artık.. Virüs bulaştı sıkıysa katılma bakayım...Vücudundaki hard diskin (Beynin) bozulur ...
O zaten çok güzeldi Osman abi....
haklısın aslında ben o ara aldım virüsü bikaç ay geçsin yavaştan pcp ye geçişi düşünüyorum....ufaktan ufaktan at44 lere bakmaya başladım zaten
-
herzamanki gibi sabahın 6 sında yine çamlıkta yerimizi aldık....katılım saat 8 den sonra olmaya başladı ama yine herzamanki gibi çok güzeldi...Buarada uzun bi süre buluşmalara katılmama kararı aldım ....Nedir kardeşim bu ankara team deki glad çokluğu!!!!! X20 ile yanlarında savaşa elma bıçağıyla katılmış gibi hissediyorum kendimi Şaka biyana hiçbir takımda bukadar çeşit glad yoktur herhalde ...hepsinin tadı bir başka güzel....bir buluşmada bukadar farklı tüfeklerle atış yapabilen başka takım olduğunu düşünmüyorum...
nice böyle buluşmalara....
-
tabancalar çok güzel ama ben şu altın silah mantığını anlamıyorum...altın silahım olsa sıkmaya kıyamam...
-
Murat abi geçmiş olsun....
-
benim pelletler geçen buluşmada bitti yenilerini alıyım bende cumartesi gelirim buluşmaya...anlamıyorum ki bu pelletler nasıl bitiyo...daha 3-5 buluşmaya katıldım 1000 pellet harcadım...
bu arada fx pelletleri en yakın ve ucuza nerden alırım????