Dce0se tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
gerçekten servisi kralmış....benim x20 yi yollasam bana bi güzellik yapıp x50 yollarlarmı acaba
-
cem abi evet yanılmamışsın yine haklı çıktın...yarın gündüz gözüyle bi deneyim bakalım nekadarlık bi yumuşama olacak....kadir abi cevap için teşekkürler...
-
Benim X20 nin tetiği biraz sert olduğu için atışlar hedeften sapıyor....Tüfekle atış yaparken kendimi G3 ile atış yapıyo gibi hissediyorum...Normalde ayar için tetik tertibatında vida bulunması gerekirken (kullanım kılavuzundaki resimde vida ile ayarlamayı göstermiş) benim tüfekte bi tel var...Bu teli ne yapmam gerekir ki tetik biraz hassaslaşsın??
Benim tüfek garanti kapsamında hala servise yollasam yaparlarmı yada yeni daha hassas bi tetik ile değiştirirlermi acaba???
-
Sabahın köründeki bir buluşma daha çok zevkli geçti....erken ayrılmak zorunda kalsam da kırdığımız şişelerin verdiği haz hala içimde ;}
-
köksal geçmiş olsun....
anıl tüfeği haftaya incelersin artık...nasıl olsa haftaya kesin gelicem....
greylist istediğin pazar buluşması olsun atlar geliriz....atış için 2 kişi olsun yeter
Cem abi bem yine Heroes a sardırdım ama sabah ordayım
-
Oyunun yerini yapma patlatırım kafanı
Sevgiler,
Vallaha yer falan yapmıyorum cem abi...ben kesin gelicem....
saygılar..
-
bu hafta kimse gelmiyecek galiba....
-
Kalk yoksa yeni lanetin ben olurum ki, bunu hiç tavsiye etmem... Anladın sen onu...
Sevgiler...
tam anlamıyla ne demek istediğini anladım cem abi
-
ya bu Heroes lanetini sardılar başıma eğer başından kalkabilirsem sabahın köründe bende ordayım
-
Arkadaşlar tüfekle ilgili bütün bilgiler forumda var...ayrıca eğer hem sentetik hem ağaç kundaklısını ve combo yu görmek istiyosanız ankarada bayisi var...Tandoğandaki Ankara üniversitesinin MKE ye yakın olan giriş kapısının karşısında Gümüş pastanesinin arkasında Komando av var...orası yetkili bayiisi olduğu için bütün modelleri var....
-
stoeger x20 yi tavsiye ederim....
-
Sağlık olsun,,inşallah farkedip alan olmamıştır..yarın bakarız artık..
yalnız erken saatlerde giderseniz iyi olur osman abi...millet piknik yapmaya geliyo çoluk çocuk...koyunları ve diğer sürüleri de unutmamak lazım...
-
harbiden mekan çok güzel olmuş...elinize emeğinize sağlık....AnkaraTeam olarak bigün gelsek çok güzel olur...Gerçi biz sabah 6 gibi buluşuyoruz o saatte kalkıp eskişehir e gidilirmi bilmem bazen 20 dk lık atış alanına gitmeye üşeniyoruz
-
heyooooo alet çok güzel olmuş....haftaya bakarız güzelliğine....
-
Yine güzel bi hava yine güzel bi buluşma yine güzel bi atmosfer...Ankara Team bunu hep yapıyor
-
Farklı bişeyler yapmışlar..ben hiçbirzaman pompalıları beğenmedim onun için hatsana bile benzese daha iyi...
-
Daha öncede söylediğim gibi ben sentetik olanını kullanıyorum ve benim çok hoşuma gidiyor ama forumdan arkadaşlardan bazıları ağaç olanını seviyorlar....aslına bakıcak olursan bu kişiye özgü bir zevk....benim tüfekte hem gez arpacım hemde dürbün var böylelikle hem dürbünlü olarak kullanıyorum hemde kısa mesafede dürbünü çıkarıp gezcik gözcük arpa (cem abinin deyimiyle )yapabiliyorum
-
aradaki fark şu;
-wood lar ağaç kundak...
-syntetic ler adından da belli olduğu gib sentetik olanlar ki bizim buluşlmaların olduğu resimlere bakarsan benim elimde 1 tane görebilirsin..
-combolar ise dürbün, gez ve arpacık dahil olanlar..(hatalı bilgi verdiysem lütfen uyarın !!! )
-
ben dikmen hürriyet caddesindeyim bana yakın arkadaşları sabahtan alabilirim...cumartesi buluşmak üzere...(ya artık bi problem çıkmasın da buluşmaya katılıyım artık )