DEĞERLİ YORUMLARINIZI BENİMLE PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM . YORUMLAR DOĞRULTUSUNDA HATSAN MARKA ORTA GÜÇTE YAYLI BİR SİLAH ALACAĞIM İNŞALLAH ..
AArifTR tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Herkese merhaba , 6-24x50 AOEG özellikli bir dürbün ve dampa ayağa sahibim bi süre önce PCP silahımı sattım ve hobiye yaylı bir silahla devam etmek istiyorum . Daha önce PCP kullandığım için "İSABET" konusu benim için en en önemli nokta atışlarım genelde 50-80 metre arası olur isabeti iyi genel anlamda iyi bir silah istiyorum , bütçem 300-400 civarı . Ustalardan öneri bekliyorum şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim
-
Başka birisinden alınmış olunan tüfeğin faturası bulunsa ancak faaturada isim üzerimize olmadığı için herhangi bir sorun çıkarmı ?
-
Bizim dürbün 3-9x32 sahipsiz optima biz nabacaz verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim
-
Evet anladım peki sıfırladiğimiz mesafeye göre mesafe arttikca yada azaldikca pelletin ne kadar düşeceğini hesaplayabilir miyiz yoksa göz karerimi ?
-
Neden attığınız yerin altına gidiyor cevaplarsaniz sevinirim
-
Herkese selamlar ve saygılar sunuyorum , Hatsan Torpedo 105X model alttan kırmalı tüfek kullanıyorum . Dürbünü sabitlerken dürbünün ön dampasını geze sabitliyorum dürbünü takıyorum daha sonra arka dampayada dürbün stoperi ile dürbünü sabitliyorum ancak sıkı bir şekilde sabitlememe rağmen ilk atıştan sonra dürbün geri kayıyor ve güç kullanarak sıkı bi şekilde bağladığım stoperde kayıyor tabi bu şekilde dürbün sıfırlamak mümkün olmuyor ne yapmalıyım tavsiye verirseniz çok sevinirim .
-
Çok teşekkür ediyorum hemen taniticam kendimi
-
Herkese iyi günler değerli forum üyeleri namludan kurmalı tüfeklerimizde temizlik ve bakımın nasıl yapılacağını biliyoruz . peki alttan kurmalı tüfeklerde namlu temizliği ve genel
temizlik nasıl yapılır bilen üstadlar bilgi verirse sevinirim ... (Görsel temsilidir)