Abi yarın ikeada 4 kişi olacağız galiba.
tamamdır
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Abi yarın ikeada 4 kişi olacağız galiba.
tamamdır
Selam,
Yarın sabah IKEA otoparkında birileri olacak mı ?, yoksa direkt Reşadiye'ye mi gidiliyor ?
bülent abıler orda olacaklarını bılıyorum bende
Yarın 09:30'da ikeadayım, 2 kişi oraya gelecek. Bekleriz
Herkese Günaydın,
Forumda yeniyim. Buluşma yerine nasıl gidebileceğimi tarif edecek biri varmı acaba? google map üstünde işaretlesede makbule geçer.
Foruma hoş geldiniz, Pazar günü buluşmaya bekleriz.
Reşadiye mesire yeri
[Resim Engellendi: http://i50.tinypic.com/4gnhgn.jpg]
Merhaba
Sayın abilerim, kıymetli kardeşlerim. Geçen katılmıış olduğum ilk buluşmada, yeni almış olduğum At44 le hiç doğru dürüst atış yapamadım, attıklarım hep farklı
yerlere gitti. Bende başkal tüfeklerle atış yapma zorunda kaldım. Tüfeğe 0 lama yapılması gerekiyor. Ben de acemi olduğum için 0 lama nasıl yapılır pek bilmiyorum açıkçası. Bu buluşmaya gelebilirsem birisi bana bu konuda yardımcı olabilirmi acaba ?
Saygılarımla...
Tabii ki olunur. sormana bile gerek yok.
bulent abi suan resımde gorulen ayakların yere basan paletlerinde delikler var ben oralara göre ucu sivri lamalar yaptım . lamaları deliklerden geçirip toprağa çakarız diye düşünüyorum.
4 adet a4 kagıdı olcusune denk gelıyor.
yerden sacın yarı merkezi 50 cm ama yukseltme imkanımız var.
ok, pazara deniyelim, biliyorsun arazi meyilli, kot farkını belirledikten sonra yükseltme işine bakarız
izocam'lı yalıtım malzemesi nasıl oluyor tam olarak bılemıyorum ama baska bir alternatifte sac ile mdf arasına 2-3 cm lık aralık verip içerisini köpükle doldurabiliriz . köpük tabancayla sıkılan sonradan şişenlerden . cok sağlam bişey olabılır ozaman
Anymess impo'ya bir izolasyon maddesi vermişti, ona bir sor.
Hehe :>
Ogen getir şu evo'yu kim haklı görelim
valla muhammed delinirse yenisini takarız. delse delse bülent abi deler
bence zor bir ihtimal !
Yahu adımız delikçiye çıktı , ama hakediyorum tabii ki VASIFSIZ keskin nişancı olmak kolay değil öyle
[Resim Engellendi: http://i50.tinypic.com/24gk6ye.jpg]
yarışma için hazırladığım 30x80 (cm) 3mm sac levha
ayrıyetten üzerine 2cm lik mdf monte etmeyi düşünüyoruz.+ düşüncesi olan bildirirse eklentiler yapılabilir.
Eline sağlık Kerem, güzel olmuş
Ayaklar en azından şimdilik toprağa gömülecek gibi olmalı.
A4 kağıt ebatlarına uygun olmalı (sayısı önemli değil)
Hedef ayakları toprağa gömüldükten sonra 75 cm yükseklikte olmalı (impo daha iyi biliyor)
AnkaraTeam 27 Eylül "sabahın körü" buluşması :)
Zamanında açmış AnkaraTeam de benzer başlıklar fakat Filintalar'ın yaratıcılığının yanına yaklaşamayız. En son "Cevat mezarında ters dönmüş, düzeltelim buluşması" ile kabullendim acı gerçeği.
Aktif buluşma gruplarının, düzenli buluşmaların arttığına şahit olmak çok hoş. Bravo Filintalar.
Evren,
Başlıklar konusunda haklı olabilirsin, bunun için başlıkları sadece Tunç (ogen) açıyor, ama düzenli buluşmaların yaratıcısı da sizlersiniz , eğer klin gonlu ve impo olmasaydı, biz hala sizleri izliyor olacaktık.
Kesin değil abi. Ancak cumartesi kesinleşir.
Tamam kardeşim.
Abi doğru söylediniz . Türkiye burası
Mumi bu hafta yokmusun?
Arkadaşlar, buda benim wroomum.
[Resim Engellendi: http://i48.tinypic.com/ea47rd.jpg]
Bahadır haftasonu yarışmada 50 tam puanı kapınca yeni tüfek aramaya başladı bile.Fakat bence her zaman eski modele göre radikal değişiklikler yapılan üretimlerde ilk çıkanları almak risklidir.En iyi otomobil markalarının bile yeni kasa-model çıkardıklarında araçlarında her yıl yüzlerce parçayı şikayetlere göre değiştirdiklerini unutmamak lazım.Hatsan'ın pcp'ye ilk geçişteki silahlarındaki şikayetlerle aynı modelin şu anki şikayetleri arasında bile dağlar kadar fark vardır kesin.Şahsen ben Hatsan pcp alacak olsam yeni model yerine 1,5 yıldır ürettiği modelleri alırım.
AH AH, O ŞİMDİ SANAYİDE
kesin sunulacakmı acaba nisanda?
Reis, Türkiyede ki havalı silah dünyasının sözlüğünde "kesin" kelimesi yoktur, ancak "inşallah, olabilir, belki, sanırım" gibi kelimeler vardır, ayrıca ay olarak da konuşulmaz, mevsimleri söylemek yeterlidir, ilkbahara. yaza, sonbahara, kışa gibi vede mevsimlerin başına kesinlikle "gelecek" kelimesi eklenmemelidir.
sözlük varmı acaba
Il ya beaucoup d'Internet
Ben olaya fransız kaldım
muhammet katılıyorum sana bende fransız kaldım
muhammet katılıyorum sana bende fransız kaldım
moi aussi
ben ıkı logoyuda begendım cok guzel olmuslar.bu arada bulent abı bu terazı ısı nedır abı hos bısey uretılecekmı.bızımde temın etmemız mumkun olacakmı
Tunç Level, ogen'in tasarımı, Valla Mustafa üretilir mi, üretilirse kaç tane olacak bilmiyorum, ama ticari amaçla üretilmeyeceği kesin.
[Resim Engellendi: http://i47.tinypic.com/nqbl0x.jpg]
İşte resim bu
Tunç terazi çok güzel olmuş, bence de dürbün kızağına takılması en sağlıklısı.
je suis gavur aussi
Bülent abi Fransızca Tevfik Fikret'ten mi?
öyledir