[quote='impo',index.php?page=Thread&postID=118459#post118459]Klingonlu yarın zaten buluşmaya geliyordu.Onun mekana tam bi başlasın öyle gideriz bence.Sabah 9:00 da Ikea'da buluşup bir karar verelim.Üs müsaitse oraya gidebiliriz./quote]
Tamamdır.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
[quote='impo',index.php?page=Thread&postID=118459#post118459]Klingonlu yarın zaten buluşmaya geliyordu.Onun mekana tam bi başlasın öyle gideriz bence.Sabah 9:00 da Ikea'da buluşup bir karar verelim.Üs müsaitse oraya gidebiliriz./quote]
Tamamdır.
BENİM TEKLİFİM; ARKADAŞLAR PLANLANDIĞI GİBİ İKEA'DA SAAT:09:00'da TOPLANALIM, NE YAPACAĞIMIZA ORADA KARAR VERELİM NE DERSİNİZ?
Değerli arkadaşlarım,
Bu pazar buluşmamıza çok önemli bir toplantım dolayısıyla katılamayacağım, affınızı talep ediyorum.
Hiç önemli değil Mustafa Bey, başka bir hafta hep beraber acısını çıkartırız.
Bundan sonraki haftalarda buluşmalardan sonra artık bi uğrayıp afterparty yaparsınız...
Yaparız Gökmen, yer sohbete uygun mu? Kışın atış yerine cafede sohbet için toplanırız diye düşünüyorum. Kolej sokakta Serkan ve Can ile tanış tamam mı?
Arkadaşlar,
Bu pazar Köfte buluşmasına forumdan sadece "Filintalar Grubu"mu katılıyor. Haydi hobidaşlar biraz canlanın. Masa başında klavye ile atış yapmak iyi güzelde, birazda pratiğe ihtiyacınız yok mu?
Hem sonra Mustafa beyin 12 kişilik köfte yoğururken terlemesi başka, 30 kişilik başka
Köfteyi bahane yapıp sizlerle tanışmak için İstanbul'a ilk fırsatta geleceğim.
Memnun oluruz, köftenin yanında Filinta büfe'de emrinizde, değil mi klingonlu?
yağmur yoksa ben sabah erkenden mekanda olurum.
Sizler en iyisi köfte kokusuna gelin. hımmm nefis
Daha Çok Göster1 m.s.
2 erkut
3 impo
4 ogen
4 jimih
6 anymess
7 klingonlu
8 kalyoncu ?
9 anemon
10 mbe
11 mmg
12 avcı ?abilerim ben gelemeyebilirim bu hafta.
Oldu mu şimdi tel maşa ? Bayan Benjami'in de çok üzülecek
1 m.s.
2 erkut
3 impo
4 ogen
4 jimih
6 anymess
7 klingonlu
8 kalyoncu
9 anemon
10 mbe
11 mmg
12 avcı ?
Bülent bey, Kronoda %5 ila - %8 civarı hız artıyor.
Bende Mustafa bey gibi hem pelletlerde, hemde metal ve plastik kısımlar için silikon sprey kullanıyorum. Silikonlu pelletler namluyu daha az kirletiyor. Ama hıza bir etkisi var mı bilmiyorum.
Kamuran ne yapsak ki? sen müsait olurmusun? ne yapsak? yapabilirmiyiz acaba?
Bence başarabilirsiniz, ha gayret
Bana iki de eskort lazım abi yollar da trafiğe kapattırın bi zahmet
Orasını merak etme sen ayarlarız.
Abi sen köfteleri yollasan ?
Esas problem ramazan beyden haber çıkmaması, nolcek şimdi.
250 adet kadar patlayan pelet oldu valla bende....
sabırsızım...
Üretimde MKE'yi geçtin,;d; Gene de sen bir zahmet konvoyun 2-3 Km arkasından gel
Yok Bülent bey, distribütor değiller sanırımki geçtiğimiz ay bize bu konuda steyr den teklif geldi, ha zamanında getirmişlerdir.
Ben öyle biliyordum, demek ki yanlış bilgiymiş.
Arkadaşlar bu acelede nesi daha günlerden salı..
Kartlarımızı açık oynuyoruz, daha köftelik malzeme alınacak, karılacak, yoğurulacak, dinlendirilecek, Mustafa bey ter içinde kalacak, ohhoo bir sürü iş.
Bende varım , lastik patlamaz şöför atlamazsa 8.30 gibi ikeadayım .
Muhammet, sen ikea'ya gelme. Maslaktaki, "Yıldız Meslek Teknik Yüksek Okulu" karşısındaki otobüs durağına gel. biz ikea'dan 09:00 çıkacağız sende saatini ona göre ayarla.
sağlıcakla kal
Steyr'in distürbütörü Ankara'da
sayın Filintalar/Filintoslar ve Filintosun, buluşmayı istediğiniz yerde yapın, yediğiniz içtiğiniz helal olsun. ama Seçkinler ATV'ye yine de bir foto muhabiri gitsin, köftesini azığını verin yanına. buluşma fotoğrafları arasında orta sayfa güzeli fotoları da bekliyoruz artık ne öyle hep elinde silahlı adam fotoları, yok hedefler falan gözümüz gönlümüz açılsın biraz
Orta sayfa güzellerinin fotoğraflarını her hafta ekleyelim eklemesine de, her hafta, her hafta Filinta Anemon'a da yazık değilmi? O da genç değil artık
Tüm forum camiamızdan herkes davetlidir, buluşma yeri Kilyos yolu, Kilyos Mezarlığı karşısı, Akay Paintball.
Sağdan saymaya başlayalım isterseniz.
Arkadaşlar, Mustafa beye kolaylık olması açısından kimler gelebilecek saymaya başlayalım mı? Benim emin olduklarım.
1 m.s.
2 erkut
3 impo
4 ogen
4 jimih
6 anymess
7 klingonlu
8 kalyoncu
9 anemon
10 mbe
Hep beraber
Beklenen haber geldi
Yine yaptık filinta gibi bir buluşma.
Katılan, katılmayıp ruhu bizle olan, önayak olan, fotoğraflayan, fotoğrafları yükleren, atan atamayan, vuran vuramayan, grup yapan yapamayan herkese teşekürler.
Bi masum ve saf ben varmışım da haberim yokmuş, gözüm hedeften başka bişi görmemiş.
Şöyle kırmızı yapayımda eşinizin gözünden kaçmasın . Hanımefendi hiç merak etmeyiniz, eşiniz Mehmet bey gerçekten yukarıda belirttiği gibidir. Buna bütün grup, özellikle Okanda şahittir.
Saygılarımla efendim.