Aras kargo nun Hatsan ile anlaşması var yetkili biriyle konuşun faturanın kopyasiyla beraber tüfeği servise gönderebilirsiniz
polino45 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ayakların yerlerini değiştirip deneyin. yani öndekini arkaya arkadakini öne takın. Ya da ayakları yanyana yada üst üste koyup çarpıklık olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. dürbün montajının doğru yapıldığından emin olunuz.
-
Özellikleri aynı sadece kundak farkı var diye biliyorum
-
12 volt olanından aldım. Serkan Bey çok ilgili dediği gibi test ederek gönderiyor. İmkanınız varsa düşünmeyin alın.
-
Teşekkürler Serkan Bey 12 volt ile çalışan model hakkında da bilgi alabilir miyiz?
-
Ben vectis kullanıcısıyım ve 2 yıldır kullanıyorum. Görünüşü güzel fakat gereksiz ve yetersiz durumları var. Bu yüzden vectis yerine muadil olarak flash 101 şiddetle tavsiye ederim.
-
-
Kendisi İranlı hocam İran'da alıp aynı sorunla karşılaşmış
-
Sağ sol ayarında aşırı kaciklik sebebiyle dürbün kliklerin yetmediği durumda bulduğum basit ama hassas bir yöntem söyleyeceğim;
Dürbünün dotlarini merkeze aldıktan sonra (ayna yöntemi) tüfeğe takıp atisimizi yapıyoruz. Hangi tarafa kaçıksa dürbünü söküp arka yada ön ayaklarının birini vidalarını gevşetip eksenel olarak hassas şekilde çevirip tekrar montajliyoruz. Ayar tutana kadar böyle devam ediyoruz. Teşekkür ediyorum kolay gelsin.
-
Hatsan vectis 5.5
-
Hatsan flash 101 tavsiye ederim. Başlangıç olarak hem uygun hemde ful set halinde satılıyor.
-
Kurma kolunu çekip öyle basmayı deneyebilirsiniz
-
Kurma kolunda problem olabilir. Arkadaşımın tüfekte ilk aldığında kurmuyordu servise göndermeyi düşündük fakat arkadaş biraz sert şekilde bir kaç sefer kolu açıp kapattı sonra ne hikmetse kendi kendine düzeldi.
-
Başlangıç için bence güzel tüfek. Yeni kullanıcıların pcp konusunda yeterli tecrübeye katkısı olabilir. Arkadaşımda 101 bende ise vectis var 101 daha çok hoşuma gitti çünkü hafif, dengeli sade bir güzelliği var. Ayrıca 200cc(tam hatırlamıyorum) kadar bir tüp hacmi sayesinde 50 kadar atış yapabiliyor.
İsabet konusunda YouTube ta video mevcut. Arkadaşımla yaptığım sıfırlama atışlarında 30 metreyle kadar tatmin edici grupmani vardı. Ama bütçe de sorun yoksa daha yüksek fiyata piyasada 101 den daha güzel tüfeklerde mevcut.
-
Hatsan flash 101 tavsiye ederim
Dürbün sifirlamasina dikkat et 2 arkadaşa flash 101 aldırdım 4-32 dürbün ben olmasam 2 dürbünde çöp olacaktı şimleme ile düzelttik çok sağa atıyordu taret kurtarmadi yani merkezi
-
Pompa hortum ucundaki oringi değiştirin yedeği vardır kutusunda tüpe ucunu sokarken hafif ıslatın rahat giriyor
-
Yani siz şimlemenin çok önemli olmadığını mı söylüyorsunuz.Uzak mesafelerde açı farkı oluşturmayacak mi? Eğer öyleyse bu zamana kadar boşuna uğraşmışız
-
Tahminimce söylüyorum başıma öyle bir şey gelmedi amaTahliye vidasinin altında somunlu yeri hafif sık birde içinde oring varsa(resimde gözüküyor) aşınmış olabilir.ondan varsa elinde değiştir
-
Arkadaşıma aldırdım aynı tüfek aynı dürbün 30 metreye taretlerden sıfırladım Uzak mesafede beni şaşırtan isabetler yakaladım.
Karton değilde daha sert birşeyle deneyin
röntgen filmi yada çok ince küçük metal cisimlerle deneyin
simleme yaparken ayakların havada kalmamasına dikkat edin
merkezleme yaparken ayna haricindeki diğer metodları deneyin.
Ayna ile merkezleme yaptığım zaman taret neredeyse sona gelmişti o yüzden dürbün merkezi ile bir sorun olabilir.
Sıfırlama konularını tekrardan okuyun gözden geçirin
Ayakları sıkarken çok fazla sıkmayın vurduğu yere göre simleme yaptığınız ayaktan azar azar sıkarak hedefi yakalamaya çalışın.
-
Yeni gelen ürünler öncekine göre daha ucuza geleceği için zamanla düşeceğini umuyorum inşallah öylede olur malum fırsatçı çok etrafta