Pistona hava basiliyormus ama tavsiye etmiyorlar.kundak çatlatanlar tetik dagitanlar varmış.
polino45 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
pompa ile 100 basmada doldurursunuz oda 5dk kadar sürer.optima dürbün darbeye maruz kalmadığı sürece uzun süre kullanırsınız.ama mildotlu dürbün alırsanız daha iyi olur.
Herhangi bir kisa mesafeden 25 atış gayet stabil ve isabetli olur.bayi hakkında bilgim yok ama size yakınsa görüp almak daha mantıklı olur.
-
T10 alacağına Hatsan flash alsan daha iyi degilmi?
-
Protector alacaksan AliExpress te var aynısından orda daha ucuz.protector ile sıfırlamada ben ve bazı kullanıcılar çok zorlandik.ama emin değilim yatagun hakkında fikrim yok.
-
İyi atışlar için sağ sol ayarı çok önemli kliklerle sıfırlama yapıldığı zaman mesafe uzadıkça dürbün ve namlu açısı büyür ama ayaklardan sıfırlama yapılınca açı oluşmaz ve pelet aynı doğrulukta ilerler
-
beyler şu kafamdaki soruyu cevaplicak bir kardeş varmi? Durbunde optik merkezleme 2 artiyi üst uste getirmek falan bu işlemi yaptık ve tufege durbunu taktik hedef kagidimiza belli bi mesafeden atis yapacagiz diyelim... hedefi ayarlamak için saga sola yukari aşagi tekrar ayar vermek icap edecek ve optik merkezleme tekrar bozulmuş olmayacak mi? Benmi sacma dusunuyorum ? Kafam basmadı tekrar bozulacaksa niye merkez optik diye uğraşıyoruz
dürbünü monte ettikten sonra dürbün ayaklarından küçük cisimler koyarak sifirlamaniz gerekir
-
Hocam anlayamadım Nişan alırken fosforlu noktaları birbirine denk getiremiyor musunuz?
-
Yanakliği yukarı almak fayda etmedi mi?
-
Hatsan flash 120-130 pompalama da dolar hocam.En kötü 7 dakika sürer.En stabil 25 atış yaptırır.
-
Hocam monarch hakkında bilgi için nette webley mastiff diye araştırirsaniz biraz bilgi sahibi olursunuz.isabet konusunda kralın diğer modelleri arasında fark olmadığını düşünüyorum. Çünkü namlu,mekanizma namlu boyu aynı ölçülerde.
-
Bırakalı beş ay olmuş.Sigarayi bırakmak istiyorsanız ilk 1hafta kendinizi sigarasizliga alıştırmaniz lazım.O yüzden
1hafta boyunca günde 1 tane(2de olabilir ama genede tavsiye etmiyorum)
2.hafta hiç içmeye çalışmalısınız yada çok zorlandiniz 2yada 3 günde bir 1tane için.bir süre sonra içtiğinizde ben niye içtim bu sigarayı diyip pişmanlık duygusu yaratır./bilir
3.hafta artık sigarayı içmek istememeniz gerekiyor ve aklınıza geldikçe bı şekilde unutup günü bitirmeniz gerekiyor. Böylece tam 1 ayda aklınızdan silinmis olması gerekir.Baktiniz haftalar dediğim gibi olmadı ama sigarayı azalttiniz öyle olursa mutlaka azaltmaya devam edin kendinizi hazır hissettiğiniz zaman mutlaka öyle bir fırsat gelecektir.(bünye nikotin bakımından zayıflatacak)iste ozaman sigarayı birakmanizin tam zamanı olacaktır ve artık hiç içmemeniz gerekiyor.
Temel zayıf olursa yıkılması kolay olur.
-
Teşekkür ederim hocam verdiğiniz bilgiler için.
-
Merak ettiğim bir konu var fpp dürbünde en düşük zoomda uzak yada yakın hedefte artıkılın ne gibi olumsuz yanı olabilir? Mesela dotlar net olarak görülebiliyor mu uzak mesafe için yakınlaştırma ayarı yapmak şart mı vs.
Benim kullandığım durbunde pek fazla yakınlaştırma ayarı yapmıyordum genelde dotlardan faydalaniyordum.O yüzden fpp dürbün benim için ne kadar önemli olur merak ediyorum.
-
Ben doktor tavsiyesiyle bıraktım zayban hap kullanmıştım 2 ayda aklımdan tamamen silindi 1 yıl içmeyip tekrar başladım pişmanım gene birakacam
-
Verdiginiz bilgiler için çok teşekkür ediyorum.
-
Güzel çalışma olmuş tebrikler.Bende meraklanıp biraz araştırma yaptım, sanırım uğraşması zefkli oluyordur.Modelleme için hangi çizim programı kullanıyorsunuz?
-
Hatsan Flash'ın 36 atis yaptığı söyleniyor fakat yabancı kaynaklarda 25 atış olduğu yazıyor.70 metreye kadar atışlar gayet iyimis
-
Bu aralar sanki Kral breaker trendte, çok konuşuluyor.İzlediğim videolara göre yakin uzak herturlu atış pozisyonlarına uygun tüfek.Kullandınız mi derseniz, hayır kullanmadim.Bende pcpye geçersem tercih edeceğim tüfek olur.
-
Bu durbun chairgun programina uygunmudur?
-
Vortex değil yayli o tufek.Siparis verirken dikkat et ara bi konus istersen.