Bsa marka 3 9 32 tüfek dürbünü var bi arkadaşta mildotlı ışıklı falan bilgi sahibi olan üstadlara danışmak lazım şimdiden teşekkürler verdiğiniz fikirler için
tanri.dagli tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
- bir mod 125 sahibi ve kullanıcısı olarak söylüyorum,tümleşik ayak olduğu zaman dürbün rayda sabitlenebilir ama yaydan veya gaz pistondan kaynaklanan çift yönlü darbeleri hele pistonun dibe vurmasını olduğu gibi direkt dürbünün içinndeki parçalarına yansır ve fazla zaman geçmeden bu parçalar bozulur,mercekler zarar görebilir ve dürbün kullanılmaz hale gelir,tek parça ayak ile sarma lastik,veya dampa ayak ile bu darbelerin bir kısmı emiliyor ve dürbün korunmuş oluyor.
sağolasın hocam bilgilerin değerliydi ve aydınlatıcı
-
bende acmistim bu konuyu ama derdimi anlatamadim hocam durbun ayak yekpare tumlesik. Ama usdatlardan onay almadi
Acaba neden alamadı hocam tek parça olması daha iyi değil mi ayağı tüfeğe kaynatmayı düşüneni de okumuştum hatta kaynatanı da
-
bende acmistim bu konuyu ama derdimi anlatamadim hocam durbun ayak yekpare tumlesik. Ama usdatlardan onay almadI
teşekkür ederim hocam
-
-
tek parça da olsa dürbünü bozar,dampa ayak yada tek parça ayak ile kullanman gerekiyor, bu konuyu incele aradığın cevapları bulacaksın
Yaylı tüfeklere dampasız dürbün montajıustam saten tek parça ayakla kullanıyorum ama yinede bozuluyor
-
Birde bu var aynı model başka marka gibi eğer tek parçaysa mod125 gibi güçlü silahlar için biçilmiş kaftan http://www.wish.com/c/560580bd51793b66e74e1ca9
-
Bu dürbünü buldum Çin'den ithal ayağı bağlantı noktası farklı geldi tek parça gibi görünüyor bilgisi olan varmı mod125 de kullanınca
http://www.wish.com/c/57e52d16bd73601b53a1fb98 -
Aksu ava teşekkürler mod 125 vortex değişimi için gerçekten çok teşekkür ediyorum aldığım mod 85 sıkıntılıydı geri gönderin değiştirelim dediler bende internetten yaptığım araştırmalar sonucunda mod125 almaya karar verdim farkını ödedim ve mod 125 elime ulaştı bugün hafta sonu bi köye gideyim dedim köydeki arkadaşlarla biraz atış yaptık ben dahil kimse şaşkınlığını gizleyemedi 1cm üzerindeki tahtayı deldi geçti ilk havalı tüfeğim ve beklediğimden çok daha iyi Yusuf abiye teşekkürler birkez daha
-
Tufek faturasini kaybettiler.
tüfek ulaştı değişim yapılıyor abi ben aldığım yere gönderdim mod 85 imi farkını ödeyip mod 125 alıyorum yarın %90 elime ulaşır diye düşünüyorum
-
tebrikler çok başarılı
-
mng v surat havali silah gonderiyor. Surat faturayi da istiyor ama kaybedebiliyor, dikkat edin.
Ne gibi bi kayıp hocam
-
Mng kargo hiç bir sıkıntı çıkarmadı hatta neyi var hastamızın dedi direk teşekkürler mng
-
kargo şirketi ile sorunu çözer çözmez mod 125 e kavuşucam inşallah @wolf70 kocam
-
çok özür dilerim mng değil YURTİÇİ KARGO ile anlaşması var,makbuzu kontrol edince fark ettim,gönderim tarihi de10/11/2016 yani sorun edilmiyor,hatam için kusura bakmayın bu sıralar biraz dalgınım kargo ücreti de 17,51 TL mış,ben gönderirken ödedim ,alırken de ödemedim,normalde tersi oluyor gönderim ücretsiz,silahı teslim alırken kargo parası ödenmektedir.
estafurullah Fevzi bey olur böyle arada canınız sağolsun
-
faturasi varsa yollamasi gerek
Fatura var alalı 3 gün oldu ama kargocu geteksiz Show yapıyor yarın merkezi bi arıycam sonra onun gazını alıcam güzel dille konuşsan eyvallah da kameralara oynayan futbolcu gibi Show yapınca benim şarteller attı
-
Nihat bey yarın mng ye gidicem deniycem 15 Temmuz'dan sonra böyleymiş Cumhurbaşkanı gelse göndermem diyor şimdi sövsem yerimidir
-
Aras kargo gepad hocam
Almam sen satıcı değilsin diyor bana ben müşteriyim yarın şikayet edicem bu kargo firmasını ateşli silah mı yolluyorum sanki -
satın aldığım mod 85 tüfeğimin tetiğindeki sıkıntı yüzünden geri yollamam gerekti kargo şirketi tüfeği yollayamazsın diye almadı burda satıcının bi suçu yok ama kargo şirketi garantili tüfeği yollamazsa müşteri kendisi mi gidip götürücek tüfeği böyle bi saçmalık olabilir mi