Mavcut iktidarın soktuğu kol gibi zamlardan artık zamlara alıştık , halk olarak zamları seviyoruz , umarım daha beter oluruz. Her ulus hak ettiği şekilde Yaşar, biz halk olarak böyle yaşamayı seçtik. Ben şahsen yerli firmaların havalı silahlarına bu paraları vermem bu saatten sonra. Maalesef bizim ülkenin esnafı hepsi değil ama %90 ı fırsatçıdır her fırsatta zam yapıp farklı bahaneler sürerler. Ben en az 30 tane ülke gezdim Avrupa’da gezmediğim görmediğim ülke kalmadı hatta bir kaçında uzun süre yaşadım ama Türkiye’deki gibi bukadar inanılmaz aşırı zamlara karşı suspus olan halk dünya üzerinde görmedim.
hooper113 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Daha fazla güç ve tabribat istiyorsanız mod 125 ama yok benim için isabet daha önemli diyorsanız mod 135qe derim..Şuan her ikisinin fiyatına baktığımda gülüyorum çok pahalı, şahsen o parayı bu modellere asla vermem hak etmiyorlar.
Bizim yerli firmalar fiyatları düşüreceğine tam tersi habire zam yapıyorlar.
-
zoraki light 4.5 al tek pompa kullanırsın.
Zorakiyi alıp 5 metre atışlarına mahküm kılmak bir aslanı kafese kapatmak gibidir,onu serbest bırakacanki kral olduğunu göstersin herkese.
-
cevabınız için teşekkür ederim. sanki pahalı bir şey alırsam ömürlük olurmuş gibi düşündüm ondan 800 tl ayırmıştım hocam peki evde kullanabileceğım, dediğiniz fiyatlarda moderatörlü ve co2 li bir havalı tabanca önerebilir misiniz?
Bana sorarsan co2 ile çalışan silah almayın ama illaki co2 li olsun diyorsan daha önce kullandığım 2 tane model var onları önerebilirim, biri steyr m9a1 diğeri ise jerico 941.. Daha fazla para verip çok pahalı modellere yönelmene hiç gerek yok bu 2 model 800tl ye satılan co2 li tabancaları aratmaz.
-
4 metre 5 metre gibi mesafe için alacaksan o bütçe çok fazla, 150-200tl arasında bir bilye atan co2 sana yeter,200tl den fazla verme sonuçta 5 metre atışları yapacaksın ne alırsan al seni o mesafelerde her türlü tatmin eder. Baktın bu iş hoşuna gidiyor ve daha uzun mesafeler için bir silah almaya karar verdin ozaman geriye kalan 600tl yi devreye sokarsın.
-
Güle güle kullanın.
Colt Peacemaker! Çok kaliteli aslının aynısı gibi bir replika. Bu yüzden de hayli pahalı... Ben de 1 yıl kadar önce ilk çıktığında paraya kıyıp almıştım ve son aldığım havalı tabanca bu oldu. Kullanmaya bile kıyamıyorum, arada kutusundan çıkarıp, sevip okşayıp ve benimki parlak kaplama krom olduğu için tüm parmak izlerini silip tekrar yerine koyuyorum.
Buna benzer olan American Legendary Pistols diyebileceğimiz 2 tabanca daha var:
ve
Umarım bu ikisini de yakında koleksiyona katabilirim...
Hocam sizi forumda görünce nedense bir mutlu oluyorum İzzet abi Nam ı diğer Berkman Çok şey öğrendim sizin paylaşımlarınızdan ama o güzelim arşivlik modifikasyon paylaşımlarının büyük çoğunluğu silinmiş yazık, halbuki çok kıymetli bilgilerdi.
-
hooper113 kardesım Np01 bayıde bekleyenler ılk cıkan serıler guclerı fazla atıs sayıları az hava sarfıyatı fazla,verdıgınız kışıden emanet alın kral servısı ıdrıs usta tlf nunu vereyım,çekiç yay revize olup gelsın artan verıme ve ısabete hayran kalırsınız,,boyle guzel bı sılahı hediye alan cok sanslı..
Ayrıca benım np01 hava sarfıyatı guc vs bakımından tabanca kalıbresıne en uygun 177 cal 4.5 mm yapıldıkı,daha az guc gerektıren bu kalıbre ıle isabet-istıkrar-hava sarfiyatı bakımından verım fevkalade arttı.
İdris ustaya gıdıp gelsın np01 ınız iyiki fabrıkaya gondermısım çook memnun kaldım dersınız tum kalbımle soyluyorum,,benım en favorı sılahımdır np01...Fabrıkadan geldıkten sonra bırdaha yorum yapın derım,,benım Np yarım guc 56 tam guc 40 atış yapıyor 10.34 gr 4.5 mm ıle ve cok zaman tam gucu kullanmıyorum,yarım gucte bıle gayet guclu,yanlız dıkkatınızı cekerım 18 gr yerıne 10 gr atmak neredeyse yarı agırlıgında pellettir
Özelden ıdrıs ustanın tlf nunu gonderdım,benım atıs sayılarımı ızah edın ve aynısını istedıgınızı soyleyın bu arada ısmım Akın...mutlak gonderınız tabancayı max 2 gunde gelecektır
1
-
Bi ara almayı düşünmüştüm iyi ki almamışım. Bir kaç kişiden bu şekilde yorumlar duydum. Onun yerine tabanca olarak mod 25 superchanger aldım. Gayette memnunum
-
-
Dün bu paylaşımı görünce bende kral arms arayarak puncher modeli pcp için namlu ucundaki alev gizler şeklindeki küçük parçası elimde mevcut değildi. Parça bugün elime ulaştı. TEŞEKKÜRLER KRAL
Dostum kargo konusunda bayağı şanslısın sana bayağı hızlı ulaşıyor kargolar :))
-
Kral servisi gerçekten iyidir ,idris ustaya buradan selamlar.
-
Hayırlı olsun hüseyin hocam güle güle kullan.
Not : şinasi mod 135
-
Başka alternatif seçeneğine açıksanız jumbo derim.
-
Red dot var bende teşekkür ederim,bana dürbün lazım özelikle long eye olan dürbün.
-
Zoraki ultraya takabileceğim uzunluğu 22cm i geçmeyen kompakt bi dürbüne ihtiyacım var, satan varsa alabilirim.
( aradığım ürünü buldum silinebilir teşekkürler.)
-
Ggörünüş olarak hiç beğenmedim ama yinede uğraş vermişsiniz tebrikler.Heleki o gez arpacık hiç yakışmamış,tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.
-
hooper113 konuyu satın alma rehberi taşıdım satış konusunda açmışsınız.
Gece gece uykusuzluğuma geldi kendime gülüyorum şuan nasıl buna dikkat etmedim diye, kusuruma bakmayın,Teşekkürler.
-
.................................................
-
Tabanca full metal değilmiş arkadaşlar çoğu yeri plastikmiş. Bence hatsan bu model de sınıfta kaldı, beni al diyecek bi yenilik yok, piyasada bu paraya daha iyilerivar.Özellikle o tetik gözüme çok çirkin geldi nedense,Ve o hatsan yazısı maşallah neredeyse tüm silahı kaplayacak.
-
Parçaların imalati Taiwan montajı ve markaya ait baskılar Hatsan'a ait..
Yani vestelin telefonlarda yaptığı gibi uzakdoğudan ucuza getirtip üzerine kendi ismini yapıştırıp piyasaya sürüyor, ben bunu tamamen yerli üretim sanmıştım yanılmışım.