İhsan Yüce tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun
-
hayırlı olsun. kendim almış gibi sevindim
-
madmaster predatorden haber alamıyoruz ne zamandır ?
-
100 stabil atış çok iyi. silahın görüntüsüde çok güzel olmuş. hayırlı olsun. size kaça patladı bu iş ?
-
gamo raptor bende kullandım cxf de. bileşeni kurşun değil sanırım. hedefe atılınca çok sert bir yüzey değilse fazla deforme olmuyor. bu yüzden sanırım daha delici ve oldukça hafif bir pelet.
-
bedava verseler almam. iki saniye zor baktım fotoğrafa.
-
eline sağlık akif abi. muhtemelen deneme yanılma yöntemleri ile tam tecrube sahibi olacaksın tüfek üretimi hakkında. umarım bu bilgilerinden bir şekilde herkes istifade eder ve emeklerin sana kazanç olarak geri döner. iyi çalışmalar.
-
Türkçe olsun daha mantıklı. Yabancı birisi zaten sitede yazılanlara bir anlam veremez.
-
ayıptır sölemesi ben bir türlü imza nerden düzenleniyor bulamadım
-
-
hayırlı olsun çok güzel olmuş.
-
son durum cumartesi öğlen gibi karfurda buluşuyoruz.
-
öğleden sonra bitiyor işim fakat bellide olmuyor. sonradanda katılabilirim aranıza.
-
pazar olsa daha iyi değil mi? cumartesi çalışıyorum ben.
-
Bende bir av bayiinde inceledim geçen gün. hiç şık bir tüfek değil. webley e aklım baya kaydı çok güzeldi bir tanesinin ahşabı.
-
çok güzel olmuş. üşenmesem bende yaparım böyle birşey
-
Yukarıdaki verilere göre sanki AA daha önde. diğer ustaların fikirlerini alabilirsek birde daha rahat bir karara varılır.
-
hangisi daha avantajlı bende merak ediyorum.
-
konaklamak ücretli fakat atış serbest