araba imkanı olmayan arkadaşları ben alabilirim. lakin gelebilirsem. bir kaç güne kadar netleşir.
İhsan Yüce tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ben gelemesem bile oba kampı Gökhan bey öğrendi. gidebilirsiniz. Bence havalı işi için daha güzel bir yer olamaz. Bende büyük ihtimal katılmaya çalışacağım.
-
-
Bu arada Avatardaki silah ne tur? Alman / Rus?
walther p38 namı değer alman çıplağı
hitlerin dünyaya kazandırdıklarından bir taneside bu
-
gökhan bey mobil cephane gibi maaşallah
keşke daha erken gitseydik. daha sıkı giyinmek gerekiyor ayrıca.
-
tamam o zaman. 2 hafta sonra güzel bir buluşma yapalım
-
https://www.airgunturk.com/www.obakamp.com burada atış yapabiliriz. fakat kimseden ses çıkmayınca bende sabah 5 te hamam programı yaptım arkadaşlarımla
ancak buluşma oğlen olursa hamamdan sonra kirlenmeye gelebilirim. oba kamp bizim sayılır. hedeflerde var. havalı tüfek atışları yapılıyor orada. biraz uzak ama arabasız arkadaşları alabilirim. diğer haftamı yapsak bu programı ?
-
artık bu haftasonu için bir programa geç kalındı bence. eski başlıkğa kimse cevap vermedi. düğer hafta için daha kalabalık bir program yapılabilir mi?
-
rambo olmuşsun kadir abi ama rocky'nin muziğini koymuşsun videoya
-
x5 in içi kamyon gibi. göstergeler falan berbat. ama dış görünüşü çok güzel. cip sevmem ama eğer alacak olsam audi q7 alırdım.
-
ama çok dikkat edin elinizi yakmayın. bende peleti bir kalıba erittim ve parmağımı yaktım.
-
Tüp hacmi ile gönüllerin aslanı gladiator. şık tasarım ise t12 de.
-
henüz tüfeğim yok ama
alınca yapmayı planladığım düzeneği tarif etmek isterim. özendim de size
bence pelletin ilk karşılacacağı yüzey stretch film (kasapta ve mutfakta kulanılan şey hani...), sonra cam macunu sonra sunta, sonra sac. en son her tarafını strech film ile kaplayalım. ve bir kutunun tabanına yerleştirelim.
nasıl fikir?
Bence bu kadar uğraş vermeyede gerek yok
macun tahribat denemelerinde çok güzel olur. birde yavaş çekim yapabilen bir kamera bulunursa çok hoş görüntüler elde edilebilir.
-
aslında koca yaylada bir yer var. atış için çok müsait, geniş bir yer. ayrıca havalı tüfek atılması için hedefler konulmuş durumda. sahibide yabancı değil
gelicek arkadaşları ben misafir etmek isterim.
-
hedef kağıdını eski, kullanmadığınız bir ajanda benzeri birşeye yapıştırın, arkasınada tahtayı koyun hiç bir şey olmaz. ajandaya girdikten sonra sekme ihtimali yok. hem ajanda bir süre tahtanın zarar görmesini engeller. ajandayı arasıra tersini kullanarak, evirip çevirerek kullanırsınız. sonra başka bir ajanda bulursunuz
en güvenli yol bana göre budur.
ayrıca başlık BANA GÖRE çok yararlı. en azından bazı arkadaşlar peletin atıldıktan sonra sekme ihtimaline karşı önlem alabileceklerini öğrenmiş oluyorlar. hobiye yeni başlayanlar için faydalı.
-
O zaman adını koyalım isterseniz. buluşma konusunda tecrubeli arkadaşlarada uyarsa bayramdan sonraki pazar buluşalım. Bursalılar lütfen fikirlerinizi yazın
-
o kadar güçlü bir tüfekle 3 metrede bir şeye ateş etme bence
-
benim optimanında maşallahı var
bir kere ayarlıyorum eğer dürbünü hiç sökmessem asla sıfırlama bozulmuyor. görüntüsüde çok net
iyi mala rast gelmişim demekki.
-
olur ben uyarım size. sanırım bursa team birkaç sefer buluştu ama bana nasip olmadı daha.
-
bana kalırsa hemen buluşma yapabiliriz. yeri farketmez. pazar günü olsun yeter benim için. saygılar.