Genelde her hafta özellikle cumartesi günleri alanda oluyoruz, bazen haliyle işimiz gücümüz oluyor bir eksik iki fazla alanda birileri olur yinede.
Levent. tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Adres yukarıda yazılı buyrun gelin tanışalım
-
Biz genellikle her hafta oradayız ama ne olur ne olmaz, şimdiden size saat ve gün vermek doğru olmaz, perşembe veya cuma akşamı haberleşiriz. Size özel mesaj yoluyla ulaşırım.
-
Hayırlı olsun, hafta sonları genellikle cumartesi günleri A -takımı olarak mühye köyünde buluşuyoruz, buyrun gelin misafirimiz olun elimizden geldiğince yardımcı oluruz.
-
Eline sağlık Yasin, çok detaylı ve yorucu bir çalışma olmuş.
-
Önemli olan gönüllerdeki puan, buradakinin bir önemi yok, uzun zamandır farkındayım ama umursadığım bir durum değil.
Yarışmada gösterdiğimiz sinevizyonlardan bir tanesi;
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Alpaslan abi ,çamura batacak bir yer yoktu, asfaltın hemen yanındaydı tesis. Sağlık olsun abi bir dahaki sefere İnşallah.
-
Çok ama çok güzel bir hafta sonu geçirdik, az önce fotoğraflara bakarken bir kez daha o anlara dönüp yaşamak istedim. Tesis hem yer hemde işletme bakımından benim hoşuma gitti, umarım misafirlerimizinde hoşuna gitmiştir. Yarışmada emeği geçen tüm takım arkadaşlarıma ve özellikle perşembe gününden bizimle birlikte hazırlıklar için tesise gelen Erhan abiye ve arkadaşlarına, geceyi yolculukla geçirip, geldikleri gibi bize iş verin yapalım diyen Ersin abi, Ahmet abi ve avcı hocaya sonsuz teşekkürler, unuttuğum arkadaşlarım varsa özür dilerim. Tabiki yarışmayı güzel yapan katılımcılarada ayrıca teşekkür ediyorum,her zaman demişimdir yarışmaların en güzel anları akşamları ve geceleridir, sizler sayesinde çok güzel zamanlar geçirdik. Hepimizin sayesinde güzel bir yarışma ve buluşma gerçekleştirdik. Anymess Mehmet abi ve Osman amcanın belirttiği gibi önemli olan dostların buluşması yeni dostluklar kurulması, elbetteki yarıştık, saygı çerçevesinde bir rekabet içindeydik, kulvar arkadaşlarıma da teşekkür etmek istiyorum, birbirimize hakkımız geçti, kurallar çerçevesinde yardım ettik birbirimize, birimiz pellet tuttu birimiz çantaları topladı, herkes birbirinin iyi atış yapması için uğraştı.Son olarak maddi manevi külfete girip Ankaraya kadar gelen tüm dostlarımıza tekrardan teşekkür ederim, İnşallah en kısa zamanda hep birlikte tekrar buluşuruz.
-
Whooohooo katilmayacagim ama cumartesi sabahi oradayim, cuma geceden yola cikacagim, iki gun boyunca ankara git gel, sonra istanbul donus yapacagim. Ama sizleri sorularimla, bi bakiim mi, bu ne?? Diyerek bezdirecegim
Bence katılsaydınız çok iyi olurdu sizin için, yarışma tecrübeniz olurdu gerçi yarışmların gündüzlerinden çok akşamları çok güzel geçiyor, yarışmadan çok daha keyifli.
Özel aracınızlamı geleceksiniz.ZETAX: bir dahaki sefere İnşallah abi.
-
Kayıtlar kapanmıştır, ilgi gösteren herkese teşekkürler.
Karışıklığa sebebiyet vermemek amacıyla linkte belirtilen konudaki listeyi kontrol ediniz, eksik bilgiler var ise lütfen tamamlayınız.
TURKISH AIR RIFLE FT & BR SHOOTERS • Başlığı görüntüle - FTBRTURK ANKARA 2014 FT Şampiyonası -
Herkese teşekkürler
-
Abi cuma günü yarım saat benimdir.
Çok şahane bir tüfek oldu, keyifle güle güle kullan abi. -
Alınmadım estağfurullah, merak ettim sadece.
Fotoğraf istememi bile beğenip/beğenmeme tuşlarını kullanmışsınız. Kafama takılan kesinlikle beğenip beğenmemeniz değil sadece merak ettim. Özgür bir forum burası sonuçta ama niyetlerde önemli.
Tekrardan kusura bakmayın. Konununda dağılmamasını umuyorum, hazır durulmuşken. -
Kendi mesajımı bende beğenmiyim
-
Sizleri bekliyoruz;
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Size bahsedilen olimpik sınıf, özellikle tabanca dalında dünya rekorları sahibi olan Yusuf dikeç var, neredeyse aşılması imkasız demek çok iddialı olur ama öyle bir rekoru mevcut, dünya ve olimpiyat şampiyonlukları birden fazla.
-
Yarışmaya katılacak arkadaşlar, hobiye ilk başladığı günden itibaren bu zamana kadar ki süreçte çekildiği fotoğraflardan 8-10 adet bana gönderirlerse memnun olurum, özellikle ilk başladığı dönem, Ft antrenman, ft yarışma ve son güncel fotolar olursa iyi olur.
Takımlarda ilk kuruldukları günler ve üyeleriyle birlikte çekilmiş fotoğraflar, yarışmalara giderken yolda çekilen fotoğraflar olursa iyi olur.Göndermezseniz bizim fotoğraflarımız niye yok diye kızmayın sonra :):):):):):)
fotoların gönderileceği mail adresi:
levent_gurunlu@mynet.com -
Levent dostum aa s510 nun kundağı çıkartıp gövdenin altındaki ayar terinden 7.5 joule olur diye biliyorum . kendi ayarı değilde kundağin içindeki ayar yerinden bizim takımdan bir arkadaşımızın s510 carabine ini öyle ayarlayacağız eğer olmayacaksa ona bir tüfek bulmamız lazım
Abi yanlis hatirlamiyorsam govde icinde 510 da ayar yeri yok, (yay kisaltma haric) ustunde olan guc ayar vidasindan rahatlikla 12 fpe ye indirebilirsiniz hic ugrasmadan. 16 grain icin 400 e kadar iniyordu galiba, kendi 510 umu satali uzun zaman oldu degerleri yanlis hatirliyor olabilirim ama 12 fpe eye guc ayar vidasindan indigine eminim. -
Duyarlılığınız için teşekkürler.
yarışma kuralları, detayları ve kayıt için linkte belirtilen adresi kullanınız.
TURKISH AIR RIFLE FT & BR SHOOTERS • Başlığı görüntüle - FTBRTURK ANKARA 2014 FT Şampiyonası
-
İnsanların tahammüllerini ne kadar zorladığınızın kanıtıdır o resim ki adem usta efendiliğiyle tanınan bir kişi.
Yeter artık boş konuşmaların konuyu el birliğiyle mahvettiniz. Bi uzak dur bizden, gölge etme başka ihsan istemez, bilmeyende seni hobinin savunucusu sanacak. Bizim en büyük hatamız bu forumları boş bırakkmak oldu.