Kesinlikle katılıyorum size,
Ceketli versiyonlar daha hoş duruyor, standart halinde namlu ince kalmış.
Levent. tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
AA da bildiğim kadarıyla rifle modeli de carbine modeli de namlu ceketi ve dahili moderatöre sahip olduğu için carbine toplamda kısa oluyor bu modelin rifle versiyonunda namlu ceketi olmadığı için sanırım aynı boya veya namlu ceketine sahip olan carbine versiyonu topkamda daha uzun oluyor...AA da sadece namlu ve ceketi değil tüpüde kısa, kundak dışında tüm bileşenler standart halinden %20 daha küçük AA carbinde, carbin denince standarttan daha kısa olmasını olmasını beklerdim ben.
-
BEncede Erdem abi carbin deniyorsa standart modelden kısa olması beklenir.
-
Namlu boyuna göre carbin ismi takmışlar, AA daki gibi tüfek boyunu göz önüne almamışlar, keşke AA daki gibi carbin yapsalarmış.
Benim çok hoşuma gitti bu tüfek. -
Çok güzel sonuçlar Serhat abi eline sağlık.
-
-
şimdi yatıcam sabahçılardan okuyan olursa benide uyandırın.
Koğuş yatmaya devam... -
Cumartesi gunleri atistan eve gelince haftaya cumartesi olmasini bekliyorum ama bu hafta yalovadan ailem geliyor İnsallah gelebilirim.
-
Eline saglik Kemal guzel atislar, biraz daha alistikdan sonra ctc yi bilemem ama tek delikgruplar gelecek.
-
Mod 125 gibi güçlü sayılan yaylı 16 grain pelleti genelde 820 fps civarında atıyor, Ömerinde dediği gibi kutuların üstündeki yazılar en hafif pelletle yapılan ölçümler (belkide yapmadılar bile) ben pcp den daha güçlü orjinal yaylı görmedim.
-
Zaten konununda basinda ismi belirtilen uyeler maddi olarak cok daha fazlasini verdi ki orada yapilan calisma yine uyeler tarafindan yapildi, kisacasi hem para verildi hemde tabiri caizse bildigimiz amele isleri yapildi ki hala yapilmasi gereken isler var.
-
AnkaraTeam Ankara'da Atış Yapılabilecek Yerler
Bu konuda Osman abi adresi vermis.
Muhye koyunde 312 paintball -
Yarin en az gorustugum 3 kisi alandayiz ki bir cok arkadasimizda gelecektir.
-
Gelsin gelsin, yakışır abi sana.
-
Kamuran abi hangi model geliyor?
-
Serhat abi seninkinide delme serefine nail olmak istiyorum.
Erdem abininki alisti bana artik 4 deligim var o tufekte -
Arkadaş biraz sivri dilli
Ben bilirim siz bilmezsiniz tavırları forumlara sataşmaları özellikle ve özellikle kendi kullandığı ürünlere toz kondurmaması dikkat çekici.
Konusma tecrubesiz forum uyesi. bide simdi sallamayada baslarsin.
Neyse incelemek paylasmak guzel seyler ama Onurunda dedigi gibi havalara girmeninde alemi yok. -
Ne demek Erdem abi lafı bile olmaz, Serhat abi tam bu işlerin adamıymış.
Bugün sabah ayrı öğleden sonra ayrı bir güzeldi. Regülatörü takarken Erdem abi ile Serhat abi tam bir zihin fırtınası yaptılar.
Odacığı küçültme üstüne bende denemeler yapıcam, 3mm lik bir disk koyup şuanki ayar ile 935 fpslik çıkış hızında bakalım nasıl bir değişme olacak ve tabiki atış adedinde?
Erdem abi umarım en kısa sürede ayarların oturup, keyifle kullanmak nasip olur. -
Kavgada söylenmez "izin alabilirsen" ne demek yav.
Nasip olursa 07:30 gibi poaçalarımla ordayım.
Serhat abi geleceksen eğer lütfen çay karanfilli olmasın, yok illa karanfil olacaksa meyve suyu getireyim. -
İnsaallah sonuclar istedigin gibi olur Erdem abi.