Ellerine sağlık Yasin çok güzel atışlar, takımda uzun mesafede senin üstüne yok sanırım.
Bir dahakine telsiz filanda getirelim. Atraksiyon olsun.
Levent. tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Son anda indirdik abi yoksa sonumuz kötü olacaktı heleki dürbündeki kameraya bakanların durumu şöyle olacaktı:
-
Dün Yasinin tüfeğini deneme şansımız oldu, Yasin yafın kırmızı ve siyah fişeklerinle krono ölçümleri yaptı.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
bu saate kadar uyumadın mı Levent?
bu arada hareketi çekmiş bu şahıs
Dun bilgisayar kucagimda uyuya kalmisim Erdem abi. -
Atış alanımıza giren kimliği belirsiz şahsı, bize hareket çekemeden bertaraf ettik hahaha
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Ortadan pellet gectigini nasil hesap ettiniz, dusununki 4 pellet ayni delikten gecti 5 inci pellet merkezden 2 mm kaydi, ilk 4 pelletin gectigi yerin orta noktasi 0 olarak olcum baslar 2mm + 5 pelletin yari capi sonuc bu sekilde cikar.
-
Haftaya nasip olursa 3 adet atesli ile camliga cikaracak birini bekliyor olacagim.
-
Ayrica ogleden sonra Yasin sayesinde atesimizede attik. Tesekkurler Yasin.
-
Erdem abi Allah izin verirse bugun o video eklenene kadar yatmiycam halledicem.
Emre abi tesekkurler ama senin 100 yardi gorunce bizim attiklarimiz cocuk oyuncagi gibi oldu. Yasin bidahaki sefer sabah istimasinda senide gormek istiyoruz. -
Emre abi tebrikler 100 yard super otesi. 50 metre 10 atis da ayni sekilde super otesi olmus.
-
Erdem abi dun gece 12 ye kadar programla ugrastim, bendeki mevcut programlar yavas cekimi cok bozuyor movie makerda denedim oda codec sorunu verdi. Sony vegas pro indirdim birde onla deniycem olmadi kalitesiz olarak yuklerim.
Cem abi sen olmadan atraksiyon yok yahu seni bekliyoruz, filmde oynayacak karizmatik jon bulamadik. -
Eline saglik Erdem abi, olculendirmek atmaktan cok daha zor super calisma olmus.
Benimkinin kucuk cikmasi sevindirdi hahaha -
Banada ayirin caydan.
-
Dün uğraştım Erdem abi, bilgisayar pislik yaptı bugün İnşallah bi şekilde halledicem.
Güzel yorumları için herkese teşekkürler. -
Bu grupta aynı gün yine aynı tüfekle Erdem abi tarafından yapıldı
14 atış var burada
[Resim Engellendi: http://b1212.hizliresim.com/14/5/gm13g.jpg] -
Herkese tesekkur ederim.
-
Herkese teşekkür ederim.
Bende grupman çalışması yapacağım ama önce 5 liralık bozuk paranın basılması lazım
Espirinize çok güldüm, ben iyi bir atıcı değilim biraz şans, havanın iyi olması ve tüfeğin sevdiği pelleti bulmak, ikisi olsa şans olmazsa olmuyor. -
Allah kavuşmayı nasip etsin. Gönül meselesi.
-
Teşekkürler herkese,
Haftaya nasip olursa AA ilede denemeler yapıcam.