Ben gelirim ama saati biraz daha ileri alsak. 10 mesela.
Levent. tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
at44 ve türevlerinde dolu tüpün tüfekten sökülmesinde hiç bir problem olmaz, burda soru tam olarak belli değil (aslında belli de) tüpün kendisini sökmekten bahsediliyorsa evet tehlikelidir fakat tüpün içinde 180/200 bar gibi bir hava varken el yordamıyla zaten tüpü sökmek ciddi şekilde zor bir iştir (bence sökülmezde).
Kısacası tüpü tüfekten sökecekseniz tüpü boşaltmaya gerek yoktur, tüpün kendisini sökecekseniz yani valfini ve dolum kısmını o zaman tüpü boşaltmak gereklidir. -
Yeni versyon dedikleri komple plastik govdeye sahip, onceki modelin alt govde plastikti simdi ust govdede plastik, yakinda plastikten namlu yapmayi becerirlerse onuda plastik yaparlar buyuk ihtimalle.
-
Tetik ayarı çok fazla hafifletildiği için tetik tırnağı çekici tutamıyor, biraz sıkıldığında sorun kalmaz ki arkadaşımızda öyle yapmış zaten.
-
Furkan surprizlerle mekani ucurmayiz dimi
Nasipse yarin alandayim. Cem abi bekliyoruz seni. -
Arkadaslarimiz konuyu detayiyla aciklamislar zaten bende kucuk bir sey eklemek istiyorum. Tup doldurmada probleminiz yokmus o sebeple kesinlikle 300 bar lik bir tup edinin eger bulabilirseniz 8-10 litrelik tuplere bakin tufeginizi cok daha fazla doldurabilirsiniz. Bulamazsanizda 6 litre 300 bar isinizi fazlasiyla gorur. Chair gun programinda tup dolum hesabi var ordanda tuplerin hacmine ve basincina gore tufege kac dolum yapabilecegini hesaplayabilirsiniz.
-
Ben biseyci olmadim benim dikkat cektigim konu fiyatlar, O iyidir bu kotudur demedim yazdiklarimdanda anlasilmasi gerekir.
-
AA fiyatlarıyla Dominatörün şuanki fiyatını nasıl kıyaslıyorsunuz anlamıyorum, 1600 tlye dominatör combo set , ortalama 2150 tl ye sadece AA tüfek. S500 var 1550 tl ye o da tekli ve sadece tüfek.
-
Arm erde kampanya var 1600 tl ye combo set vrriyorlar sadece durbunun fiyati 600 tl civari.
-
Ustunu tamamlariz hep beraber.
-
Sevgili dostlar atis isini is bittikten sonra diye yazdim, zaten orda bir calisma varken atis vs is harici baska birsey yapilmasini sahsen hos karsilamam, isimizi bitiriz cayimizi iceriz vakit gec olmamissa atisimizi yapar gideriz vakit olmazsa pazar toplanir atisimizi yapariz.
-
İyi atışlar o zaman ne diyim. Saygılar
Tesekkurler.Togay benle geleceksen eger sen cikinca haber ver hangi saatte geliyosan artik aliriz seni, sen geleceksin diye Furkana 09 - 09:10 gibi gelmesini soyledim, eger Serdarla yada baska bir sekilde gideceksen biz daha erken cikicaz Furkanada haber vermem lazim.
-
Yarin atariz artik ne yapalim.
Erdinc abi is 4-5 saat surerse o kadar kalamam buyuk ihtimalle bir arkadasim daha gelecek yarin gece, ben yine tufekleri atarim arabaya firsat olursa atariz. -
Murat abi ben ve misafirim yemege katilmiycaz isi halledip biraz atis yapip gidicez, simdiden bilgi veriyim fazla sucuk almazsin abicim.
-
Togayi ben alirim.
-
Arkadaşlar korunağınız hayırlı olsun, bir inşaat cı olarak yardım etmek isterdim, ama hem sezonumuz başladı hemde ''650 km ''uzaklıktasınız.
Ankara ya sık,sık gelirdik ama bu sene hiç işimiz olmadı,Gelirsek barınağınıza uğrayabililrmiyiz,tabi bizi kabul ederseniz!!
Hobi, arkadaşlık ve dostluk adına güzel şeyler yapıyorsunuz. Sizleri tebrik ederim.Malatya'da da inşaallah kalıcı olarak bir yer ayarlayabilirsek,çok iyi olacak.
Tüm hobidaşlarımıza bu güzel hobi adına Maddi,manevi her zaman yanınızdayız.
Saygılarımla
mehmet
Kabul etmek ne demek basimizin ustunde yeriniz var. Ne zaman isterseniz. -
Furkam nasipse astide bulusur gideriz, cuma gunu saatini ayarlayip hzberdar ederim seni.
-
Emre abi eline saglik cok ama cok faydali bir calisma.
-
Nasipse bende geliyorum. 9 gibi ordayim
-
Togay AŞTİ' aştiye gel abi buluşalım orda, gideriz beraber.
Aştiye gelebilecek olan herkesi alan götürebilirim ancak dönüş garantisi veremem.