Niyetim var ciddi anlamda ama bilemiyorum, bir yanım al gitsin, bir yanım çıhh olmaz diyor, son kararı psikolojim verecek. Bide tüfeği alınca dürbünü dolum aparatı kılıfı cartı curtu yine 2000 i bulur.
Levent. tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yotube da açıklmayıcı bir video bulamadım, şarjörü indeksli sadece onu öğrenebildim.
-
4,5 bence iyi kalibre, tüfek hakkında net bilgiler olsa alıcısıda çıkar bence, benim aklıma girmeye başlamadı değil. Şansa bak hep 4,5 pcp im olsun istemişimdir.
-
13,43 grain JSB veya AA olabilir ikiside aynı pelet. Memnun kalırsınız.
-
Ben beğendim ama elektrik ocağı açma tuşunu daha estetik bir tuşla değiştirmeleri lazım derim
-
Kemal hocam tespitiniz dogru, oringiniz sertlesmistir, T12 kullandigim zamanlarda benim basima geldi , uygun bir oring probleminizi cozecektir.
-
Eskiden sahip olduğum T12 de yaşadığım bir durumdu, giderilmesi çok kolay. Tüpün önünü sökün küçük bir oring var oringi değiştirin işlem tamam.
-
Teriosum olsaydı beş dakkaya hallederdik hahahaha
-
Gecmis olsun Kamuran abi, İnsallah arabada hasar yoktur. Yardim eden herkesin eline saglik bir dayanisma ornegi daha.
-
Osman amca eline sağlık.
-
Konuyu baştan sona keyifle okdum, abes olacak ama bir sorum var, beslediğiniz hayvanların yumurtalarının lezzetleri tavuk yumurtasından farklımı acaba, bariz bir lezzet farkı varmı?
-
Selamlar;
Bence bu işi fazla uzatmanın anlamı yok görünen o ki "A TAKIMI" ismi genel manada kabul görmüş, logo da ise Serdarın yaptığı logo benim tercihimdir. Bir an önce isim ve logo arayışını sonlandırmak lazım derim ben. Büyüklerimiz boş yere dememiş, Nikahı bir an önce kıymak lazım nişanlılık ne kadar uzun olursa lafıda o kadar çok olur. -
İsim konusunda çoğunluk neyi isterse benim oyum ondan yana çok politik bir yaklaşım oldu sanırım
Ama logo konusunda bence sadece harflerden ibaret kalmamalı, en azından ne amaca hizmet ettiğimizi çağrıştıracak birşey olmalı diyorum.
mesela
[Resim Engellendi: http://farm8.staticflickr.com/7007/6730431131_38d1c0c81d_b.jpg]
Adsız by serdarhavsut, on Flickrbenimki fazla amatör bir çalışma ama daha profesyonel arkadaşların logo çalışmalarını değerlendirebiliriz.
abi çok güzel olmuş, dediğin gibi görsel olarak çağrıştırıyor. bu logo üstünde işi bilen bir çalışsa çok güzel bir şey çıkar ortaya bence -
krono olsa çok güzel ayarlardım ama yok işte Levent dün akşam gelip senden krononu ödünç isteyecektim ama gözüm yemedi
Krono bende olsa her zaman emrinde ama kronoyu sattım Erdem abi. -
Erdem abi umarım tüfeğini istediğin şekikde ayarlarsın, ayrıca bu hobiye bağlılığın takdire şayan. Tebrik ederim.
-
Tüm arkadaşlarımın emeğine ellerine sağlık, en kısa sürede kazma kürek ve bilimum alet erdavat ile çalışmalara katılıcam.
-
Tesekkurler Erdem abi, umarim iyi olur.
-
Nasipse yarin geliyorum.
-
Eline sağlık Evren çizimler çok güzel.
-
Ben nasip olursa büyük ihtimal ordayım, ancak geç gelme ağırlıklı olmak üzere gelememe ihtimalimde var, çünkü sinoptan ve çanakkaleden arkadaşlarım gelecek, pazar günü dönecekler, dönüş otobüsleri saat 9-10 gibi olur diye tahmin ediyorum eğer düşündüğüm gibi olursa geçte olsa katılırım, ama totbüsleri geç saat olursa maalesef.