Resmiler için teşekkürler Kamuran abi.
Levent. tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Erdinç abi kesin bir şey demiyim ama büyük ihtimalle gelmeye çalışıcam.
Estağfurllah Basar abi sen iyi ol gerisi problem değil, inşallah.
-
Gecmis olsun Basar abi.
Bugun 2 de Kamuran abiyle barut kokusu cektik asagidada sucuk kokusu, guzel eglenceli bir gundu. Tum Ankara Teama tesekkurler. -
Silahın en iyi sonuçlar verdiği basınçtan daha fazlasını basarsanız eğer yüksek gücün aksine çekicin tüpteki basıncı yenerek valfi açması dahada zorlaşır ve valf tam açılamadığından dolayı daha düşük güçlerde atış gerçekleşir, belli seviyeye kadar basınç azaldıkça güç artar. Umarım anlatabilmişimdir.
-
elinize sağlık ne kadar güzel olmuşlar. becerikli olsam bende uğraşmak isterdim.
-
Doğum günün kutlu olsun Tarık abi nice yıllara.
-
Resimler için teşekkürler Murat abi, eline sağlık.
-
-
Teşekkürler.
Furkan görüntüleri MPEG VIDEO WIZARD diye bir program var onda yapıyorum, porgramı istersen getirebilirim. -
-
Bu hafta sonu çok ama çok eğlenceli geçti benim için ikigün sabahtan akşama kadar atış yaptık, sohbet ettik. Tüm Ankara Team a teşekkür ederim. Her daim böyle güzel günler geçirmek dileklerimle. İyiki Ankaradayım.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
[Resim Engellendi: http://farm7.staticflickr.com/6032/6412408905_97e34ba9c6.jpg]
DSCN0390 by levent7753, on Flickr
[Resim Engellendi: http://farm8.staticflickr.com/7033/6412406249_b1b52b5eae.jpg]
DSCN0387 by levent7753, on Flickr
[Resim Engellendi: http://farm8.staticflickr.com/7027/6412401457_97b8f2c2fe.jpg]
DSCN0384 by levent7753, on FlickrVideolar birazdan..
Erdinç abi senin gibi fotojenik bir insanın hiç resmini çekmemişim, sende dürbünden çektiğin fotoları atsana abi. -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Maalesef bütün emeklerim gitti az önce videonun son rutuşlarını yapıyordum program dondu ve windows porgramı kapattı, şu dakikalarda videoyu izleyecektik ama maalesef, 2 saat kadar daha çalışmam lazım, kusura bakmayın son hızla tekrar yapıyorum Allah izin verirse yaklaşık 2 saat sonra video hazır. Bekleyinnn.
-
Şuanda videolar üstünde çalışıyorum, yanlız biraz zaman alacak ince ince çalışıyorum, birde videoların hepsinin convert edilmesi gerek o sebeple biraz zaman alacak.
Saygılar. -
-
-
Bende isterim simit yoksa getirmem tupu hahaha 4 kat cijart 4 kat indirr oo simitle olmaz bu is hahaha .
Sabah 9 civarlarinda togayi alacagim icin sihhiye kizilay cinnah tarafindan gidicem o taraflarda olan varsa alabilirim. -
Togayla birlikte 09:30 gibi geliriz İnsaallah.
-
Mümkün değil, 3000 psi.