Trap plkasi bende var getiririm. Aslinda MFT kardesimizin fikri iyiydi sabah erken yapilirsa kimseyi rahatsiz etmez sanirim, buyuk bir patlama sesi cikmiyor, condordan daha fazla ses cikmiyor . aklimizda bulunsun. Yinede buyukler daha iyi bilir. Saygilar.
Levent. tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Ben bu hafta bekarim zaman farketmez.
Bu arada bugun Togay aradi, iznini c.tesi alabilirse oda gelecek. -
Soğuktan korunmanın en güzel yolu benim gibi sabah 07:00 gibi çamlığa çıkıp iyice bir üşümek. Sonrasında aşağı inince soğuk pek etkilemiyor. Ben bir aksilik olmazsa sabah erken çamlığa çıkar sonrasında aşağı inerim.
Peşindeyim Kamuran abi. -
pm attım İsa sana.
-
Eyvallah abi saolasın, AnkaraTeam sana minnettar.
-
O zaman bende gelmeye çalışırım, 9 gibi orda olurum. Erdinç abi havamız olurmu?
-
Bende sabah camliga cikarim atesimi atarim.
-
Ben varım, süper olur. Erken bir saatte gidelim birde organizasyonu birinin üstlenmesi lazım. Yiyecek işini nasıl yapıcaz.
Erdinç abi tabancayıda getirsene -
Osman amca zahmet verdik sana tesekkurler.
-
8 gibi nasipse 1 lt sicak suyum ile ordayim.
-
Umarim guzel gecer -
Tesekkur ederim, tufekte dahili manometre yok ve dolum aparatindanda net olarak goremedik maalesef ne kadar hava kaldigini.
-
Net bir şey söylemem zor Cuma iş çıkışı yola çıkmazsak eğer büyük ihtimalle hızlı bir şekilde yarışmaya katılır hemen yola koyulurum.
-
Kurma kolu kırılma-yamulma olayını bende çok duydum.
-
Açıkcası söylemek gerekirse bence saçma bir konu ama sonlara doğru işin rengi değişmiş, okuyan kişilere faydası olur diye bende yazmak istedim,
Bahsedilen merdiven altında yapılan tabanca-tüfek benzeri demir yığınlarının %99,99 u beş para etmez, namlularıda eğer gerçek bir fabrikasyon silahtan sökülmediyseki genelde olmaz, yivli değil düz borudur. -
-
Güzel vakit geçirmişsiniz, paylaşım için teşekkürler.
-
-