Tebrikler çok güzel gruplar, JSB pelet ile deneyin birde farkı göreceksiniz. (Gerçi şuanki gruplar bile çok iyi)
Levent. tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Erdem abi resimler için teşekkürler.
-
Levent açık hava sana yaramış belli Açıkmış görünüyorsun.
Taylan abinin kuzuda çok süper görünüyor doğrusu
Bir daha ki sefere imkanlar elverirse bende katılmayı çok istiyorum.
Sinan bey kesinlikle tavsiye ederim dolu dolu bir hafta sonu geçirdik, gündüz bol bol atış yaptık, gece arazi gezisi ve pusu özellikle gece ayrı bir zevkliydi.
Açık hava yaradı ama resimlerde kuzuyu tek seferde mideye indirecekmişim gibi görüsnsede öyle değil, kuzu çevirme insanın ilgisini çeken bir olay, çok lezzetliydi iyide doyduk. Yusuf abi çok uğraştı Meenet Mehmet de baya bir çevirdi ellerine sağlık. -
Abi basta yol arkadasligin veresimler icin tesekkurler. Sonderece muthis bir bulusmaydi, havali atesli surekli atis yaptik.
-
Bence bu tufege tam anlamiyla alisildiginda ve sartlar atis icin uygun oldugunda 5 pelet hemen hemen 1,5 - 2 pelet genisliginde grup yapar. Tekarardan hayirli olsun Erdem abi. Bu arada benim grubum 3 lu resimlerdeki alt orta grup.
-
Erdem abi eline saglik resimler cok guzel olmus. Basar abi safir atislari icin tesekkurler.
-
Tamamdir abi tesekkurler, gorusuruz.
-
Erdem abi mumkunse sen evden cikarken beni arayabilirmisin, ben 5-10 dakika daha yatip kalkarim diyorum kalktigimda saat 10 olmus. Mehmet abi gelmeyi dusunuyormusun.
-
Tamamdir abi kronoyuda getiririm, kac gibi gitmeyi dusunuyosun Erdem abi.
-
Bugun arabanin servis isleri vardi onun icin gelemedim ama yarin " Erdem abinin Daystate ile Erdem abiden daha cok atis yapma bulusmasi" saat kacta olacak Bu bulusmayi kacirmamak lazim, sanirim steyride getircekmis.
-
Erdem abi bende alet ekipman bolca mevcut, yapabilecegim bisey olursa ben hazirim.
-
Tebrikler elinize saglik eglencelik olmus, zamanla gelistirirsiniz.
-
Levent bende yarın atışa gitmek için tatili kısalttım
Erdem abi bana kalsa şuan Ankaradaydım, ama yeni evlilik işte ne yaparsın. Bu arada zamanında beraber çalıştığınız Oktay abinin evindeyiz şuan sana çok selamı var. Sabah İzmitten erken çıkmaya çalışıcam akşam üstüne doğru atışa gitmek istiyorum telden haber veririm abi sana müsait olursan atarız biraz zaten Erdinç abi atışa her daim hazır.İyi etmişsin abi, Levent tayinin Ankaraya çıkmadan önce daha sık geliyordun kardeş
Abi haklısın aslında ama araya Ramazan girdi ben her hafta atışa gittim nerdeyse ama genelde tektim 1-2 saat takıldım gittim. Erdinç abi elimde 20-25 kadar 9mm para var bilgine. -
Gelmeyi planlıyordum ama tatili bir gün daha uzattım, yetişebilirsem akşam üstü ps ye gelirim.
-
Berke bayram sonrasini bekle istersen ben net bir olcum yapip yayinlarim, ilk olcumlerimi not almadan fikir edinmek amaciyla yapmistim, bayram sonrasi ozenli bir olcum yapar yayinlarim sende ona gore hareket edersin, birazcik sabret.
-
Erdem abi sninde aklini karistirdim kusura bakma, gorusmek uzere.
Bu arada cakmak senin olabilirmi Erdem abi. -
Abi bende karistirdim hahaha bugun ise gitmeyince pazar sandim bu gunu bende pazar gunu 17-19 arasi alandaydim, gunleri karistirmsim.
-
Erdem abi ben cumartesi 17:00 19:00 arasi alandaydim, siz kafeteryadamiydiniz? Ben gittigimde alanda kimse yoktu.
-
Konudaki mesajimda yanlis yazmisim 35-38 tane stabil atisi var. Fsb t model.
-
Bugün PS' ye gittim ve hedeflerin önünde kırmızı marlboro yazan güzel bir çakmak buldum, ucuz dandik bir çakmak değil sanırım kaybeden bana ulaşırsa teslim ederim.
bu arada Fender Köksal beylede tanışma fırsatımız oldu, Ankara Team'ın eski günlerinden bahsetti biraz.