Erdem abi hayirli olsun iyi gunlerde kullan.
Levent. tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hazır bende Ankaradayken gelip alım bari Serdar abi.
-
Bende sabah yagmuru gorunce evden bile cikmadim nasip degilmis, birdahaki sefere insAllah.
-
Selamlar;
3 saat kadar once arabanin bagajini silahla doldurup Ankaraya dogru yola ciktim Allah izin verirse gece yarisi gibi Ankarada olurum. Yarin bulusma olursa eger katilmayi cok isterim. -
Güzel olmuş tebrikler, özellikle ilk baştaki kutunun dönüşü.
-
Ah Ankara'da olaysaydım ben taşırdım o kayaları
-
Link yok araıp bulman lazım meydan av mı öyle bir firmada olması lazım, aynı silahtn bendede var ben kabzeyi musa beye yaptırdım forumda üyedir istersen tlefonunu veririm görüşürsün.
Namlu bulamazsan bendekini kullanmıyorum istersen satabilirim sana.
-
8" namlu satılıyor, ahşap kabzeyide yaptırman gerek.
-
Benimde en çok memnun kaldığım firmadır sürat kargo
-
ayıpsın levent göndermezmiyim kardeşim, netten göndermeyi beceremezsem adresine cd olarak yollarım
Saol abi teşekkür ederim ilgin için. -
Daha pazartesi günü geldim Ankaradan git gel 2000 km, konuyu görünce bir 2000 km daha yapsammı diye düşünmeye başladım.
%80 katılacağım. Aracı olmayıpta gelmek isteyen arkadaşlar için söylüyorum, buluşma saati ve yeri tam olarak belli olduktan sonra ortak bir noktadan gelmek isteyenleri götürebilirim. Örneğin; Mühye köyü civarında buluşma olacağını düşünürsek, gelmek isteyenler Atakule veya Turhan Güneş Bulvarı tarafına gelir ve oradan hareket ederiz. Kişi sayısı çok olursa iki-üç tur yaparız problem değil. Dediğim gibi %80 geleceğim bir aksilik olur ise bu başlık altında yazarım. Ayrıca özel msj yoluyla bana ulaşabilirsiniz. Saygılar
araç sıkıntısı olanlaları dikmen kavşağı veya oran taraflarından alabilirim. Ayrıca Ankara dışından gelecek arkadaşlar için her türlü yardıma hazırım telefon etmeleri yeterli. Togay kardeş şalgamı unutmayasın pek bi canım çekti. Ayrıca çift vanalı 240 bar 18 lt lik scuba ile 6 lt lik 300 bar scubalar Ankara teamın emrindedir.:))
-
Film afişi gibi olmuş bu resim.
Ozan abi tekrardan sana ve resimleri çeken arkadaşlara teşekkür ederim.
Bere bana hiç yakışmamış onu farkettim :)) bende de bir sürü fot. var, ilk buluşmaya bilgisayırımı ve harddiskimi getireceğim. İssteyenler flaş belleklerini getirsinler. Özay abi senden de bu görüntüleri alalım getir buluşmaya da
Ozan abiden hayır yok , resimleri alabilirsen banada ulaştırırsın dimi Erdinç abi
-
Bende s10 side lever modeli var ve regülatör uygulaması yapılmış, ben gayet memnunum, dün bir arkadaşımada regülatörlü s10 aldık silahı denedik gayet güzel istikrarlı bir tüfek, pişman olmazsınız hayırlısı olsun güle güle kullanın.
-
Bu arada Levent le tanıştık, bizzat çok memnun oldum oda ankarateam üyesi sayılır, hanımköy mevzusu yine beklerizz
katılan , emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
sevgiler, saygılar, hürmetler....
Abicim bende tanıştığımıza çok memnun oldum, ankarateam üyesi sayılmam da çok hoşuma gitti, keşke hanım köylü olabilsek uğraşıyoruz bakalım nasip.Ne demek Levent, lafı bile olmaz kardeş.
ben ankarada olduğum sürece Ankara Team ın havası benden bundan sonra :))
Teşekkür ederim abi saolasın. -
İlanın ana sayfada görünmesi için mesaj yazıyorum.
-
Abicim ne demek lafı bile olmaz, sen yeter ki gel . Çok memnun oldum tanıştığımıza ve görüştüğümüze. Saygılar
Bende çok memnun oldum tanıştığımıza, inşAllah karadeniz turu düşünceniz gerçekleşire misafirim olursunuz, her daim beklerim, saygılar sevgiler. -
Benim dönüşümde p.tesiye sarktı, nasip olursa sabah bende çay içmeye gelirim.
-
Ankara teama misafirperverliği için çok teşekkür ederim, Erdinç abi ve Mehmetede ayrı bir teşekkür borcum var saolsunlar tüplerini kullanmama izin verdiler.
-
Yok derken av buradayı kastettim, ben Yatagundaki tüm 5,5 peletlerin bittiğini sanıyordum, nasip Ankarada 18-16 aramıştım dün bulamadım, dün Yatagundan sipariş verseydim bugün teslim alırdım. Bu arada havada iyice bozdu.
-
Yarın hava kapalı ama yağmur yok diyor meteoroloji,
Ben dün gittim av buradaya 14,43 jsb vardı ondan almak zorunda kaldım, 20 ve 25 grain var 16-18 yok ve gelmeyecek diyorlar. başka marka 16-18 de yok.