Rica ederim ne demek, hafif ve kaliteli pelet kullanmanız daha iyi olur tabiki, aldığınız tabanca benim çok hoşuma giden bir model, blowback hissini en iyi veren tabanca diye duymuştum.
Levent. tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah, co2 tüplerinin uçlarını Sentetik gres ile yağlayarak kullanın silah içindeki oringleri kurumamış olur. Yada orjinal co2 yağları var bulursanız onlardan kullanın.
-
aramızda mesafe çok maalesef nasıl bir çözüm bulsakta yapsak diye düşünüyorum ama zor görünüyor.
-
Bende Rizedeyim buluşma olursa katılmaya çalışırım.
-
Doğru didin... +1 Hi 2 flame...
Sevgiler,
Gladyöter ====> ne güzel yazmışım dimi Cem abi.
-
Bir kaç kere forumda arkdaşın resmine denk geldim, hatta resmi kaydedip büyütüp baktım, kuş için üzüldüm yenmeyen bir hayvanı öldürmek ve maharetcesine poz vermek. Av bu olmasa gerek.
-
Evet bunlar bide 220 metre soda şişelerinin fotoları, yada video çek Rahmi abi.
-
Tebrikler Rahmi abi, benim bildiğim atışlarıda koymalısın. Özellikle uzun mesafe olanları.
-
Az çok silahlara meraklı hemen hemen herkes gladyöterle vurabilir destekli olarak , ama herkes g3 le vuramaz.
-
Tufeginiz hayirli olsun, yemek icinmi vurdunuz guvercinleri
-
keşke görüşebilseydik, biz otomatikman gittiğimiz için başlık açmayabiliyoruz. Bir daha ki sefere umarım tanışabiliriz.
İnşallah bir dahaki sefere. Geldiğimde ben konu açarım artık. -
Cumartesi günü bende Ankaradaydım, Cuma akşamı siteye F5 yapmaktan sıkılmıştım, buluşma olsada araya kaynasam diye ama forumda ilan olmadığından katılamadım. Rizeden tüfek getirmiştim, buluşma olurda katılırım diye,
-
-
Konuyu zortlatıyorum ama bu silahı beğenen ve almak isteyen arkadaşlarıma küçük bir uyarım olacak, yukardaki mesajlarda silahın sürgü kapak kısmının çelik olduğu yazılmış ancak; söz konusu silahın sürgü kapak kısmı çinko alüminyum karışımdır ve kronik kırım sorunu vardır, nette arama yaptığınızda bu silah ve buna benzeri zamak tan imal edilmiş silahların belli bir zaman sonra maalesef kırıldıklarını yada çatladıklarını görürsünüz. Benimde çok beğendiğim bir silahtır, bazen aklımdan kaç atış yapcaksınki al gitsin diyede geçmiyor değil. (Şuan MKE de satışta olan Sig Sauer Mosquito 22lr silahta zamaktır ve kırımı yaşanmıştır). Umarım faydalı olur.
-
Bugün MKE silah satış bölümüne gittim, azımsanmayacak seçenek vardı,(bazı yerli üreticilerin ürünleri yoktu ama kısa zamanda gelir), BHP MK III fiyatı 3500- 3900 dolar arasındaydı, sizin baktığınız BHP ile şuan satışta olanlar arasında fark var, silah üstadlarının tavsiye ettiği bir silah. Vaktiniz ve imkanınız varsa Ankara MKE'ye gidin baya bir fikir sahibi olursunuz.
-
-
Teşekkürler ilginiz için.
Togay arkadaşa iletirim, karar onların tamam derse senle irtibata geçerim. saolasın. -
Kullanım amacı genel desem daha doğru olur, heves, av, güvenlik, boş alanda boş atış vs. vs. seçenek çok fazla var onun için tavsiye istedim, ilginize teşekkür ederim.
-
Arkdaşım av tüfeği almak istiyor ve bana sordu bende sizlere danışmak istedim, 450 tl ye kadar hangi tüfeği alabiliriz.
-
Ben atıcılıktan çok avcıyım ve domuz avına asla yarı otomatik 12 gauge tüfekten başkasıyla gitmem.(Bolt action yivliler dahil).Benim kişisel görüşümdür.Delta diye bir markanın 36 gauge mavzer görünümlü bolt action tek kırması var. 36 gauge meraklılarına yararı olur belki..
güzel tüfek yapmışlar toz tüfeklerinde buna benzer modeli vardı çok aramıştım bulamamıştım yerine bunu alıyım bari. teşekkür ederim burda paylaştığınız için.