Üstadlar daha iyi bilirler ama atış yapmakla yivin, düzgün ve diğerlerine oranla stabil olmasını beklemek yanlış olur. Hiç uğraşmadan gönderin fabrikaya, kargo ücretine gelince fabrikayla konuşun sonuçta sizin hatanızla olan bir durum değil, üretim hatası.
Levent. tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bu konu hazır açılmışken bende hastana teşekkür ederim, hammerli tabancamın gezi bilerek kırmıştım gönderdim her yerini değiştirmişler, pcp içinde oring istemiştim onuda göndermişler, fikret beyle görüşmüştüm bende çok ilgili saolsun.
hp ile ilgili durumu bende yaşadım, ups kargodan kutu geldi ve laptopu görevli kutuya koyup alıp götürdü, bi tek hp yapıyo sanırım böyle bi uygulamayı.
-
okuyacaktım da dedimki bari grupman yapayım sıfırlamak için gazoz gerekiryordu sen bilirsin sanırım ayrıca sıfır da ne ki
abi mükemmel atış tebrik ederim, ne sıfırı hiç gerek yok
-
videonun ilk saniyelerinde öksürdüğünde sanat musikisinden bir parça okuyacaksın sandım ozan abi...
çok güzel atış o ayrı ama sıfırlaman lazım -
tamam o zaman giderken yapmayacak olana değilde hediyeyi bana verirsin.
ozan abi bu arada konuda bıçaktan çıkıp tayin işine döndü kusura bakma.
-
-
Sağ salim dönmenize sevindim... Hanımefendiye de selamlar... Kısa süre içinde AnkaraTeam'in kadrolu elemanları olmanız dileğimle
Sevgiler,
saolasın cem abi, inşallah bizde çok istiyoruz hakkımızda hayırlısı, ilgin için ikimizde sana çok teşekkür ediyoruz..bu arada ankaraya tayinimi yapacak dayıya bir adet ekol s 55 hediye edicem belki yanında 1-2 tanede tüp gönderebilirim.
-
abi sen 70 tane çakı alsan yürüyemezsin sanırım hepsini üstünde taşıdığın için
hediye olanda güzelmiş
bu arada rizeye döndüm rize yaramadı bana smile delisi oldum
-
-
-
elbette ki birlikte atışlar yapacağız kısmet olursa ama ewa'ya karşı ewa
inşallah, ama ben senle kapışamam -
Tebrikler rahmi abi güzel atış bidahaki sefere beraber deneriz inşallah
-
-
-
-
-
bayram dönüşü ankaradaydım, rizeye dönerken dış kapıda av burada av markete uğrayacaktım, kapalı olduğu için solundaki av markete girdim cem abinin tütün shoptan aldığı o bıçağın aynısını ve 15 tl ye satın aldım bide kılıf hediye ettiler... yolunuz düşerse o dükkanda güzel ürünler var satıcıda çok ilgili biri, bazı bıçaklar daha pahalıydı onlar işinize yaramaz almayın dedi
-
inşaallah nasip olursa cuma gecesi ankaraya geliyorum, bu davette iyi oldu fakat evanixi getircem yanımda önceki mesajlardada bahsetmiştim retay arkadaşımın, buluşma fırsatımız olursa (ki sadece ankara teamla tanışmak ve atış yapmak için silahımı getircem)uzun uzadıya silah hakkında görüşürüz inşallah.
Ankara tarafına yolunuz düşerse beraber bakalım, sebebini görelim.
-
malum silah servisten geldi, kırdığımız parçları değiştiripgöndermişler, silahı denedim eskisinden farkı yok kuruluyken yine tetik düşüyor...
Aras kargo rezaleti
silah retay tarafından ayın 14 nüde aras kargoya verilmiş, aras kargo ayın 20 sinde zor bela getirdi, retayı arayıp silahı sordum gönderdim dediler, orda bi tartışma başlayınca arası aradılar, bana aynı gün ulaşacağını bildirdiler. kargonun dediğine göre kargom başka yere gitmiş, otobüscüler bile kargo işinde araskargodan daha başarılı -
Levent Bey silahınızda bir sorun olduğu açık. Ben sadece sorunun nerede olduğunu bulmaya çalışıyorum. Görüp incelemeden "bu sistem var diyorlar ama yok" denilmemesi gerektiğini düşünüyorum.Fotoğrafta da behttiğimiz sistemin var olduğu görülüyor. Demek ki firmanın bilgilendirme safhasında bir kötü niyeti yok ama bir yerlerde bir tasarım ya da üretim hatası mevcut.
ilginiz için teşekkür ederim bu silahtan kendime göre dersler çıkardım, özellikle çevreme tavsiyeler konusunda. kazasız belasız atışlar dilerim...