Hayırlı olsun Erhan abi, kazasız belasız güzel günlerde kullan.
Levent. tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
DHL nin tipik davranışı, farazi bilerek gümrüğe ürün taktıklarını bile düşündüğüm olmuştur.
-
Eline sağlık Erdem abi, güzel bir buluşmaydı.
-
Çok doğru bir karar, o alanın yapılmasında çok fazla emek ve para harcandı. Kimseye sesimizi çıkarmadık bu zamana kadar ama çatıya grup denemesi yapmış kendini bilmez insanlar. Kime kusura bakmasın.
-
Benim aklımda 19 kalmış, lafı olmaz abi.
-
Kostok abi ikinci tur 19 attın, sen bol bol yaz abi.
-
HW 97 k ya takılan kit de tüfeğin sahibinin bu şekilde bir açıklaması var. Farklı kitleri varmı bu konuda bilgim yok, büyük ihtimal vardırda (maccarinin vb. gibi) , zaten soruş tarzınıza bakılırsa sizin oldukça bilginiz var sanırım. Forumu araştırırsanız bulabilirsiniz.
-
V mach gücü düşürür.
-
Elinize sağlık, çok güzel bir paylaşım olmuş, hem model çizim li olması hemde fotoğraflarla desteklenmesi çok iyi anlamamı sağladı.
-
Bende diyorum, bu namludaki izler niye, hafifte bi yamukluk var.
Allahtan namlusuna çaput sıkıştırmadın Koray abi. Gerçi önümüzdeki yarışmalarda yapmayacağın ne malum. Şimdi 12 fp yamuk namlulu tüfekle beni geçer korkusuyla her şey beklenir senden. -
Öncelikle Erdem abiye ve iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim. Ar20 yaklaşık 3 yıldır piyasada ve ne hikmetse 1 yıldır tutulmaya başladı, ortalama bir tüfek, zaten bunun için üretilmiş, pahalı silahlara alternatif olarak, 17 aralıkta kurların azizliğine uğrasakta fiyatının uygun olduğunu düşünüyorum. Detaylı incelemelere yabancı forumlarda rastlamak mümkün, Sevenide var sevmeyenide. Alıp almama konusunda kararsız kalanlar için yabancı forumlarda kararınızı netleştirecek bilgiler mevcut.
Bu arada alüminyumdan silahmı olur demiş bir arkdaşımız, görüyorumki imzasında AA S 510 yazıyor, sanırım 510 un titanyumdan yapıldığını düşünüyor, bu kadar malzeme bilgisi olmayan insanların elinde bu güzel tüfekleri görmek üzücü
-
Ben ortalama 3 yıldır kullanıyorum, bir kere sorun yaşadım onunda sonradan pelleten olduğunın farkına vardım, ben çok severek kullanıyorum. Pellet seçer evet ama 5,52 olan pelletleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Türkiyeye gelen pelletler genelde 5,52 olduğuna göre pellet seçme durumuda aslında ortadan kalkmış oluyor.
Servis olayına gelirsek, kolay kolay sorun verecek bir silah değil, eğer problem olursa meydan av servisidir ve her türlü yedek parçayı temin ediyorlar, ki bir sıkıntı olursa bizlerde elimizden geldiğince yardım ederiz. -
12 fpe candır muhahaha.
-
Eğlenceli, stresli ve belirleyici.
-
Hw 100 de deneyen varmı 18 grainleri?
-
Konuyu olurdu olmazdıya getirmeye gerek yok bence, eline sağlık atan arkadaşın.
Kullanılan pellet neydi bu arada? -
Müthiş ötesi atışlar, bravo.
Şahsen ben 100 metredeki şişeyi zor görüyorum, çok güzel atışlar. -
Hw 100 forumun eskilerinden birine aitti. Diziye kiraya vermiş, sanırım dizicilerde uçurmuşlar tüfeği geri vermemişlermiydi neydi öyle bir hikayesi vardı.
-
Güzel fikir Erdem abi.
-
1. kulvardan sonra kamuran abimizin kulvarına gelince acaip moralim düzeldi.Bir insan bu kadar mı pozitif yaklaşır.5 te 5 vurduk moralimiz düzeldi.İyi ki varsın kamuran abi.
Kesinlikle abi katılıyorum sana, ben 2 tura Kamuran abinin kulvara geldiğimde benden daha çok heycanlıydı. Teşekkürler Kamuran abi, iyi ki varsın.