Bu konu iyi oldu, 2 hafatdır motor araştıyorum, inuzuma beğendim ama motor kullanmayı bilmiyorum diye vazgeçtim, ybr 125 esd de karar kıldım gibi gibi. Tavsiyeler olursa çok memnun olurum.
Levent. tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Sanayide bilinen adı akıllı oring dir.
Hw de ilk çıkan serilerden, regülatörü var hatta en son çıkan seri ile aynıdır. Tüpü hızlı doluma çevirmek isteniyorsa eğer satılan kitler var, yada yeni tüp alınabilir. -
Krono hakemi olarak şimdiden belirteyim, 15,89 grain ile 922,1 olmaz , lütfen tüfeklerinizin çıkış hızlarını ayarlayın.
-
Saplayamıyorsan ayak yap.
-
Bu zamana kadar kullandığım tüm tüfekler regülatörlüydü, bazısı orjinal bazısı sonradan takılan. Hava kaçağı olması yanlış olan birşeylerin göstergesidir, HW nin regülaötürünün çok ama çok az kaçırması normal görülüyor fakat benim hw tüfeğimde 2-3 hafta bekletsem bile hava kaçağı yok, regülatör demek kısmen de olsa hava kaçıran yada tamemen kaçıran bir alet demek değildir. Atmosferik yani dış basınçla kendini kalibre eden regülatörlerde örneğin HW100, audrius vb. hava kaçırma olasılığı biraz daha fazladır, bunun nedeni basıncı bir adet oring tutar,deforme olursa kaçırır, yada söküp takılırken oring gözle görünmeyecek kadar bile olsa yırtılırsa oradan kaçırabilir (bu küçük ihtimal ama başa geldi).
Oring hatası dışında bloktaki çatlak, çizik vs yerlerdende hava kaçağı olabilir. -
Muhteşem bir modifiye elinize sağlık.
-
Faydalı olduysa ne mutlu bana Alper abi.
Korkutmayın kendinizi çok basit bir işlem aslında, yaklaşık 10 tane aıdrius taktım, doğru ölçüm ve sağlam tutulan delme aleti bu kadar basit, deldikten sonra çapakları temizleyin oringleri yağlayın. Bu arada tezgah veya sutun matkap benzeri bir alet dışında el yordamıyla delecekseniz zımbayla yer açmayı unutmayın yoksa kayıyor matkap ucu. Kolay gelsin. -
Merhaba bende hatsan jsb 18, 13 gr exact jumbo heavy bulamayinca bu kırmızı kutulardan almaya karar vermistim ama simdi cok kararsiz kaldim.
Birde bu 18 gr ile yaptigim atislarda 30 metreye kadar problem yok 50 metrede yaklasik 3-4cm saga kaciyor ve butun atislar bu sekilde oluyor bu konuda fikri olan varmi acaba ortam ruzgarsiz ve sifirlama mesafem 10 metredir bilginize.
Sizn sorununuz bence dürbün ayaklarında. -
312 Paintball İşletmesi
Google maps koordinat : +39° 52' 20.36", +32° 53' 18.28" (39.872322, 32.888410)
Google maps konum : https://maps.google.com/maps?f=d&s…&iwloc=ddw0 -
Bende yaylı tüfekte H&N field target tropy 14.66grain çok iyi sonuç almıştım kötü denen gamoyu bile adam eden peletti yaptıgım grupman ve uzak sayılabilecek 40-50m atışları keyfe dönüştürmüştü bu pelet.
. AT44 de ise RWS field target 5.51mm 15.90 grain süper grupman çıkarıyordu ayrıca peletler tam ideal sertlikte ve pırıl pırıldı, özellikle rws lerden sonra jsb leri elinize aldıgınızda kalite farkı hissediliyor, jsb ler daha pürüzlü, ayrıca kutudan bazıları yamuk çıkıyor rws kutusundan bir tane yamuk kusurlu yda pürüzlü pelet çıktıgını göremezsiniz, ambalajda bile kalite farkı var jsb nin incecik saç kutusu çok adi ve kapağı açılıp dökülüyor, H&N lerde ve RWS lerde bu sorun yok
Aradaki fiyat farkını atlamışsın bence, Jsb yi neden dibe sokma derdindesin onuda anlamdım, bir şeyi göğe çıkarırken ötekini yerin dibine sokmak gelenek sanırım. Field target troph nin kutusu 40 tl, ben hiç kullanmadım ama jsb ile alınabilecek en iyi gruplar yapabiliyorken, hn ne yapacak 5,5 mm delik açıp diğerleri hiç kağıda dokunmadan içindenmi geçecek. En iyisi hn olsa başka da alternatif olmasa 40 tl verilir ama 28 tl ye jsb varken asla. -
Emre abi uygun ağırlıkta Hn ler bence iyi olur, malum barracudalar süper pelletler.
-
Tüm resimleri kopyaladım teşekkürler.
-
Şimdiden düzenli bir yarışma olacağa benziyor, ellerinize sağlık. Tüm katılımcılara başarılar.
-
30 FPE sınırı var denmiş ama at-44 long, bt-65 gibi tüfeklerle katılacak arkadaşlarımız var, bende wolverine ile katılabilir miyim? Eğer onunla katılamaz isem, independence ile katılırsam pcp olarak mı sınıflanıdırılacağım yoksa yaylı olarak mı?
Kemal önce wolwerine ve independence yi alana bir getir bakalım edelim hangi klasmanda olacağına karar verelim. -
Teşekkür ederim İzzet abi, verdiğin ipucu sayesinde buldum.
-
İzzet abi akıncılar kim, ilk defa duydum ben.
-
Evet oynuyorum
Oyundaki Zibinyak benim. -
Konu dışı olacak fakat siz wolfteam oynuyormusunuz?
-
6,35 fısıldıyor.
-
Bu lafımı da yaz bu müsabakada herşey değişebilir...
Bu yarışta bende varım...
Beni kamçıladı diyebilirim.Eline sağlık Erdinç abi senin için sıradan bizim için çok iyi atışlar.
Havuz.