Kundağı kesekte ayarlı yanaklık yapalım.
Hayırlı olsun Ömer, iyi günlerde kullan.
Levent. tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hahahah Levent Ankara da gökhan bir üstümdeydi izmir de yerleri degiştirdik şimdi sırada sen varsın istanbul da ayağını denk al şu an tek rakibimsin hahahahahaah
Machete Koray abi saygılar ne rakibi kim benmi. -
Eheheh üzülme kardeşim 10. Ile 11. Arasında 1 puan fark var bir sonraki yarışmada 10. Lugu sana birakicam benim gözüm ilk 5 te hhahahahah
Şiiiiştt önce beni geçmen lazım. Eheuehueue
-
Saygılar Mustafa abim.
-
Eline sağlık mustafa abi,
Kanun kaçakları gibi olmuş LG, YO. -
Osman amca müthiş bir şey yapmışsın eline sağlık, süper olmuş.
Bu arada jeton anca düştü bende, A-Takımını burdan İzmire taşıyan araba sahipleri Serdar ve Erkanada teşekkür etmeyi unuttum, kusura bkamyın araçlarınızla bizleri götürdüğünüz için çok teşekkürler. Geç oldu biraz ama . -
Yarışma esnasında ve hemen sonrasında bende dahil bir çok kişinin serzeniştleri oldu, biraz zaman geçince daha doğrusu yarışmanın heycanı ve telaşı bitince bence serzeniştlerin bir anlamı kalmadı en azından benim için öyle. Yarışma evet zordu ama herkese zordu, bu yarışmadan dersler çıkartırsak eğer bir sonraki yarışmanın işleyişi çok daha iyi olacaktır. Ayrıca yarışmanın poligonda olması ayrı bir hava verdi tribünler, beton zemin, tuvalet, kantin olması yarışmanın görüntüsünü çok daha profesyonel yaptı bence. Yarışmaın gidişatında şöyle olsa daha iyi olur diyebileceğim tek bir şey var kulvarlar bazen çok yavaş aktı 2 kulvarın boş olduğu zamanlar oldu, eminimki bundan sonra düzelecektir. Son olarakta A-Takımından bir büyüğünde bir tane madalya takması yada ödül vermesi bence hoş olurdu mesela Erdem abi olabilirdi bu kişi.
Tekrardan başta Mustafa abi olmak üzere emeği gecen, hakemlik yapan, yarışmak/orda olmak için yüzlerce kilometre yol gelen herkese sonsuz teşekkürler. Benim için çok ama çok güzel bir yarışma ve 2 gün oldu.
-
Güzel bir espiri olmuş.
Kürsüyü ön plana çıkartırsak eğer = Before - After -
Anladağım kadarıyla, metal + metal birbirin yer bu nedenle delrin segmanlar kullanılıyor. Demekki hw97k alacaksak eğer bu sistemi uygulamalıyız ki tüfeğin ömrü uzasın.
-
BEndede kamera var, o zaman belirli bir plan dahilinde çekimler yapalım organizae olark yaparsak daha kaliteli ve izlenebiliriliği çok daha güzel görüntüler çıkar ortaya.
-
Kahvaltımı, kahvaltı denince akan sular durur benim için, bende geliyorum.
-
Her şey güzelce planlanmış, benim bir önerim var.
Hep birlikte bir organizasyona gidiyoruz bunu bir kurgu dahilinde video kaydı yapsak gidiş konaklama, yarışma, dönüş sonradan kısa fişm haline getirsek nasıl olur. Güzel bir anıda kalır.
Eğer yapabilirsek ben montaj ve yayın işini yaparım. Kurguyada yardımcı olurum. -
Emeğinize sağlık, sorunsuz ve sıkıntısız bir yarışma olacak İnşallah.
-
Olabilir kısmını şimdi farkettim.
Bu arada dekupaj kesimi için bence mastar kullanmalıyız, dekupajla hatasız kesim yapmak ustalık işi. İşkence bende var onları getireyim. -
Bugün içinmi düşünüyorsunuz. Pazar günü olursa beraberce yapalım bir kaç kişi ğstüne yük olmasın.
Bu arada Erkanın resmin telif hakkı bende. -
Yasin Nasip olursa ben pazar günü geliyorum, yrun işlerim var.
Masaları yapacaksak eğer gerekli aletlerin listesini yapalım, yatar lazım olursa onuda getireyim. -
Yapıları hayli bozuk, Mustafa abinin eklediği resimlerdeki pelletler temiz duruyordu, umarım işe yarar.
-
Ben çok merak ettim bu pelletleri HW100 de çok iyi sonuçlar alacağımı düşünüyorum. Ağırlık ve çap aşırı ilgimi çekti, benim tüfek 875-900 arası bir hızla atar bunları.
-
Teşekkürler Murat bey, bir gün Ankra-Eskişehir ortak buluşması yapalım ne dersiniz?
-
Tarık abi videoların hepsi biliyorsun Erdinç abideydi, artık ne zaman yükler Allah bilir. Güzel görüntüler var gerçekten.