her atıştan sonra 6 pompa yapmak çok zor oluyor zevk alamıyorsun
Sert_? tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bende diyordum neymiş bu hatsan filan diye
-
Gözünüz Aydın
-
-
Hayırlı Olsun Kardeşim
-
-
değerli ablm bu tufeği poliganda bı abide gördüm ve 8 - 10 mermi attım
atışları 75 metreden salça kutusuna attım ve yedi kez kutuyu vurdum yalnız çok pellet seçıyo karar senın
ayrıca o sustsrcu kafanı karişyirmasın çunkü susturucu sayılmaz sesde hı8ç değişiklik yok ben mod 95 sas kullanıyom
çok memnunum sarsıntı az isabet o biçim işçilik daha güzel ben bu tufeği tavsıye ediyorum
crosman prenier hollaw poınt pelletle harikalar yaratıyo hadi bol sanslar
abi zaten ucundaki o şey susturucu değil ki Ne işe yarıyor bende bilmiyorum ama sayesinde silahta güzel görünüyor yani
-
Kaliteli peletler kurşun ve kalay karışımıdır, kalay eser miktardadır ve kaliteli peleti erittiğinizde, aşırı yakmazsanız yüzeyde ince bir film şeklinde cürufu oluşur ama Daisy gibi çin malı düşük kalite peleti erittiğinizde %40 - 50 civarı tabanında tortu açığa çıkar, bu da çok para kazanmak için yapılan sahtekarlıktır ve bu yabancı maddeler özelliklerine göre (çoğunlukla toprak) kaliteli yiv-setli namlulu silahlarda ciddi anlamda setlerin aşınması yol açarak namluyu öldürür.
Açıklama İçin teşekkürler Abi
-
Optima 3-9x32 Tüfek Dürbünü Sıfır 60 Lira
-
niye fx in kalitesi ince mehmetten yüksek olsun ki sanırım hiç fx pellet kullanmadınız
-
Keşke Açıp Kontrol Etseydiniz Diyecem tutanak tutturaydınız keşkediyecem forumda arkadaşınbiri bu sorunu yaşamışparasını ödememişler
-
bende bugün açık alanda denedim 2. saniyede çöp şişin ucundan eriyip düşüyor saf mı ne anlayamadım nasıl anlıyorsun ahmet ?
-
Ek Bir Masrafı olmadığından Dolayı Yay pistonlu sistem.
-
Bende Eriteyim bakalım Noluyor Zevklimi Acaba
-
Hiç bunlara gerek yok daha pratik kesin çözüm 2 atışta işlem, biraz hesap kitap bilmek yeterli nasılmı:
dürbünlerde genelde artıkıl sapması 1 yardda 0,0635 mm dir. oda 1 clicke eşittir
kaç yarda sıfırlayacan diyelim 10 yarda ,0,0635*10=0.635mm=1click.
örnek : hedefe attın 2 cm aşağı vurdu (sağa , sola yada üste de vurabilir, cetvelle ölç ) yani 20 mm.
10 yard için katsayımız neydi 0.635 o halde 20/0.635=yaklaşık 32 click ayar düğmesinden up yani yukarı yaparsın 2. atış tam isabet hemde mm rik, tabiiki tetik hatası nefes kontrolü ve tüfek sabitliği şartları yerinde olmak kaydıyla.
Not:1 yard = 0.914 cm dolayısıyla 10 yard 9.14 cm dir.
Kolay gelsin.sıfırlama mesafeleri örnek verilmiştir..
7 yard *0.0635=0.44
10 yard *0.0635=0.635
15 yard *0.0635=0.95
20 *0.0635=1.27
25 *0.0635*25=1.59
....böyle formül devam eder giderBu ne ya Dürbünden soğutacaksınız Milleti
-
Geçmiş Olsun
-
-
Hayırlı olsun mutlu günlerde kullanın
-