Ben Reddotu BU Şekilde Ayarlamıştım
Sert_? tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaşlar buluşma olalı çok oldu Biz Tekrar Düzenlemek İstiyoruz Ne Zaman Buluşabiliriz Acaba ?
-
Arkadaşlar İsterseniz hemen Buluşma Ayarlayabiliriz Müsaitseniz Gerçi Biraz rezil Olacam Ama Olsun daha 4 gün oldu alalı acil bir buluşma ayarlayalım kütahyada
-
Alla Alla Bana Güzel Geldi Hİç Tabanca Yüzü Görmediğimden
-
Bende Buluşmalara Katılabilirim Belki
-
Hayırlı Uğurlu olsun
-
Bende reddotu Ayarlamayı bir türlü beceremedim bahçede onunla uğraşıyordum
-
açtım heryerine sıktım ama olmadı attım biraz yumuşadı ama çok
Ahmet Bahsettiğin Tabanca Geçen Atış yaptığımız tabanca Mı ?
-
Geçenlerde Groove un crosman 2100 ü kullandım güzel silah
-
Mükemmel Olmuş Üzülüyordum mod95 in boyası çizilirse naparım diye bende beceririm inşallah ilerde benimde yapmam gerekecek
-
-
Geçmiş oldum Bilmiyordum Aklımdanda Geçmedi Değil şu tüfekle bir doldurmadan atayım diye
-
Arkadaşlar Bu benim Fİkrim Sizi Bilemem Ama ben 5,5 luk mnod95sas kullanıyorum gayet güçlü tahtaya attığımda mermi tamamen saplanıyor
-
Bugün Mod95sas la 2. günümdü Sağolsun Groove Kardeşle Güzel Atışlar Yaptık O Hiç ıskalamasada Benim arada bir saptı durdu Alışacaz Allahın izniyle Yaw Birde Bu İşe Ben Zevk İçin Başlamıştım beni Maddi Olarakta Sarsmaya başladı Ahmet Bu gün ki yardımların için teşekkürler
-
yaw en iyisi ben dampayla filan uğraşmıyayım
1x40 optima reddotla 3-9 X32 dürbünü takas etsem ne kadar veririm (reddot kullanılmadı )
-
Tasko 3-9X56E = 123,50 TL
Dampa = 81,83 TL
Toplam = 205,33 TL
Birde kargo ekleyelim yuvarlak = 220,00 TL
Sendeki, Optima 1x40 Red-Dot = 57,00 TL
Asıl soru şu; Optima 1x40 Red-Dot 'u 57,00 TL den kime verebilirsin?
Her ne kadar kullanmamış olsan da sen satarken yada takas yaparken sıfır fiyatını isteyemiceksin, mutlaka biraz indirim yapacaksın onu da hesap et...
Yaklaşık 170 - 180 liraya ihtiyacın var
offf offf ne hasap yapmışım beeaaa...bu saydığın malzemelerin ikinci elini yarı fiyatına alabilir miyim sizce ?
-
Teşekkürler bilgilendirme için
-
Arkadaşlar Buraya Bakar Mısınız Malum bende Dürbün Alıcam Kayıp Durmasın Sonra
-
Hayırlı Olsun
-
Bende Beceremedim Teyze Oğlu Kurcaladı bir iki dürttü Oldu