Ustam pompayla dolum yapacaksanız size kral dazzle tavsiye ederim. Evde sökülebilir yedek tüpüyle birlikte doldurduğunuzda atış günü sizin ihtiyaç duyacağınız havayı karşılar. Yanınızda pompa taşımak zorunda da kalmazsınız.
escape86 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bütçeniz elveriyorsa Optima 3-12x44 AOE mildotlu olduğu için daha kullanışlı olur.
-
Kurma kolu ve namlu ceketi
-
Fabrikada sorunlu kişinin numarası en son geçen sene ulaşıp namlu temin etmiştim.
-
05423746164 Hüseyin Usta
-
Hatsanstore Bozkurt ava ait bir internet sitesidir. Fabrikanın satış sitesi değildir.
-
Ahaste hocam ben de mevcut isterseniz 50 TL ye gönderebilirim.
-
Kral n01 ve AA tx200 yayı uyuyor hocam. Kral yaylılar gamo klonu zaten çoğu parçası uyar.
-
Hocam 2 adet mod 85 sniper vortex ve 1 adet dominator elit kullandım. Özellikle sıcak havalarda ve uzun süreli kullanımlarda piston içindeki oringler çabuk yıpranıyor. Bir hafta önce sorunsuz bir şekilde kullanıdığım tüfeğim bir anda gaz kaçırabiliyor. Benim şansızlığımdanmıdır 3 tüfektede vortexe bağlı sorunlar yaşadım. Fabrika garanti kapsamında vortex pistonları yeniledi (tamiri mümkün değil). Fakat garanti süresi dolunca ücret karşılığı değiştiriyorlar (yanlış hatırlamıyorsam 2 sene önce 120 TL idi). Hatsan garantisi bitse bile yaylı tüfeklerinde yay masrafı vortex pistona göre çok düşük olduğu için ücret bile talep etmeden değişim yapıyorlar. Zaten Hatsan yayların kullanım ömrü gayet tatminkar.
Gas ram sistemi yaylı tüfeklere göre daha avantajlı olsaydı bu sınıfın önde gelen tüfeklerinde (TX200, Hw97, Mod 54... gibi) yaylı piston yerini gas ram sistemine bırakırdı.
-
Hocam ben tecrübelerime dayanarak size Hatsan vortex piston değil yaylı piston tavsiye ederim. Eğer tüfeğinizi uzun yıllar kullanmak istiyorsanız yaylı sistem daha avantajlı. Çünkü vortex pistondaki oringlerin zamanla aşınması sonucu pistonda hava kaçağı yaşanabiliyor. Ben 3 adet vortex tüfeğimde bu sorunu yaşadım. Size yaylı sistem mod 95 ve mod 99 tavsiye ederim
-
Facebook gruplarından Aşkın Aslan ustaya arayıp bilgi alabilirsiniz. Kendisi bullet üretiyor size yardımcı olabilir.
-
emrbozkrt hocam sizin kullandıklarınız yanlış bilmiyorsam 10 barlık standart kompresör bağlantı aparatları. Yüksek basınç altında uzun süre kullanımı riskli olabilir.
-
Türkiyedeki yüksek basınç hortumları bağlantı uçları BSPP modellerle uyumlu sipariş verirken dikkat etmenizi tavsiye ederim.
-
Kral kaplinler standart kaplinlerden farklı. Birden fazla dolum ucunu pratik kullanmak için;
Hortuma standart kaplin montaj edip, diğer uçları 8 mm lik dişi kaplin soketine montajlayarak kullanabilirsiniz. Ben 3 farklı dolum ucunu bu şekilde kullanıyorum. Hatta aynı uçları hem scubada hem de pompada kullanabiliyorum. Ürünlerin linkleri:
-
Ayrıca tx200 yay ve keçeside uyar.
-
Hocam Kral N01, Gamo Hunter 440 kulonu keçesi uyar. Fakat kralın keçeleri pek sağlam değil orijinal keçesini bulursanız daha iyi olur. Yetkili servis Adana da İdeal av. Bence bir sanşınızı deneyin.
-
Hocam kurma kolu yamulmuştur. Fabrikayı arayıp durumu bildirirseniz yeni üretim sorunsuz kurma kolu yollarlar.
-
Hocam bütçe sıkıntınız yoksa dm70 dampa ve hawke sidewinder 8.5-25x42 öneririm. Küçük önmercek çapıyla yaylının tepmesinden minimum düzeyde etkilenir, yüksek zoomu ve netliği ile pcp tüfeklere geçerseniz yeni bir dürbün ihtiyacı yaratmaz.
-
teknoturk hocam paket içeriğinden her iki aparatta çıkıyor. Tel şeklindeki parçanın montajı daha kolay.
-
Hocam youtube da At44 güç ayar videoları mevcut. Bt65 in güç ayar yöntemide aynı sadece gücü açma ve kısma yönü At44 ün tam tersi. Videolar size yardımcı olacaktır.