10 Kasımda Ata'yı ziyaret etmeyi düşünen varsa aranızda, ben 1100'de Aslanlı Yol'un başında olacağım...
Sevgiler,
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
10 Kasımda Ata'yı ziyaret etmeyi düşünen varsa aranızda, ben 1100'de Aslanlı Yol'un başında olacağım...
Sevgiler,
Erdemcim geçmiş olsun... Birader sende bişey var, çekiyorsun belayı Bir kurşun döktür derim ben, ya da bir buluşmaya RM'yi de getirt, o sevabına halleder...
Sevgiler,
Kamuran geçmiş olsun... Küçük araçlarda o zeminde 4 çekerin bile kurtarmadığını gördük sayende... Maddi hasar olmaması sevindirici... Tekrar geçmiş olsun...
Sevgiler,
Sen rahatsan sorun yok... Son 3-5 mesajı tekrar okursan sorunun nerden icap ettiğini anlarsın sanırım... O "gene cevabını bildiğin soruyu sormuşsun" cevabını beğenmedim... Birkaç saniyeni ayırıp "arkadaşlığımızı" bir düşünüp değerlendirirsen sevinirim... Eğer gene aynı cevabı uygun görüyorsan, o zaman konuşuruz...
Yine cevabını bildigin bir soru sormussun...
O halde cevabını tahmin ettiğim fakat bilmediğim bir soru sorayım; Rahatsız mısın?
Sevgiler,
Erdinç Kongo cumhuriyetindeki atış takımından bahsetmiş, aslında anlamak çok zor değil !!!
Serdar, senin adın Erdinç mi?
Sevgiler,
Sizin takım hankı Erdinçcim? Kimlerden bahsediyorsun?
Sevgiler,
Bravo, iyi çalışma... Olm Serdar, ne kadar kabarırsan kabar, o kadarsın... Kendini boşa yorma
Sevgiler,
Bence çok kullanışlı bir proje çünkü ucuza yay antremanı yapabilirsiniz. Çünkü yayı oksuz germek tehlikeli sürekli oklarınızı hedefe atıp deforme edecekseniz. Böyle kullanmak daha iyi. Havalı tüfek tarafından değilde ok tarafından bakarsak avantajlı.
Aynen
Videoda da aletin ucuz bir şekilde yay antremanı için yapılmış oldugundan bahsediyor, bu açıdan gayet güzel
Bu "ucuz yay antrenmanı" dediğiniz şey için aynı sistemle "BEDAVA" çalışan bir zımbırtı yıllardır var... Videodakinin aynı fakat namlusu ve hava aktarım elemanı yok... Bu arada videodaki amcayı da uyarmak gerek, her çekişte ruhunu teslim edecekmiş gibi oluyor, yakın zamanda sakatlanacak...
Sevgiler,
bence Cem "çekseniz" diyor o cümlesinde
Helal olsun vallahi... Bir tek Erdem doğru anlamış, alayınızın içi fesat kardeşim, ben ne yapayım?
Sevgiler,
Ehehehe tam Cem'e göre net bir cevap olmuş. Bu arada iyice kendini özletti kayıplarda yine.
Bende özledim Muratcım... Özlemediklerimi de özleyeyim diye bekliyorum ama olacağı yok :), yakında görüşürüz inşallah...
Sevgiler,
Ramazan bey selamlar;
Videoyu seyrettim, kırda piknikte 8 - 10 metreye atmak için olabilitesi yüksek bir üretim amaa...
Aması şu;
Kiriş (Üzerine ok takılan ip) 30 €
Kirişin üzerindeki göz yeri (gez) 25 ~ 60 €
Nişangah (Av için, kesin mesafe ayarı yok, yaklaşık metraj) 35 ~75 €
Kolluk (kol koruma) 15 €
Oklar (12 tane _bir kutu_ tüyler, uçlar ve arkalıklar ile birlikte, komple) 200 ~ 350 €
Şimdi diyeceğim şu ki, yukarıdaki malzemeleri alıyorsanız eğer, 250 ~ 550 € fazla ödeyerek adam gibi bir Makaralı Yay setine sahip olursunuz, videodaki yay, ..kseniz 15 m.'ye isabetli 3 atış yapamaz...
Sevgiler,
Uğurcan tebrik ederim... Gayet güzel olmuşlar...
Sevgiler,
Onemli birseyim yok Osman abi, besin zehirlenmesi, 2-3 gune toplarim insallah.
Levent kusura bakma, gelemedim. insallah haftaya sapasaglam gelirim...
Başar geçmiş olsun yahu...
Sevgiler,
Cem abi
Önünde saygıyla eğiliyorum gerçekten süper bir PIÇAK yapmışsın maşallah ellerine emeğine sağlık.
Saygılar
Veysi
Estağfurullah Veysicim, beğendiğine sevindim, Allah razı olsun, teşekkürler...
Sevgiler,
Başar eline sağlık, AA resmen aaaaaaa olmuş... Muhteşem gözüküyor...
Sevgiler,
Cem, hediyesi 300 demişsin. satıyormusun? yoksa el işçiliğin hariç sana maliyetinimi yazdın?
Satıyorum Erdem, hatta sattım gibi, yarın belli olur...
Sevgiler,
[Resim Engellendi: http://img577.imageshack.us/img577/8801/1009308kopyala.jpg]
[Resim Engellendi: http://img577.imageshack.us/img577/8214/1009309kopyala.jpg]
[Resim Engellendi: http://img694.imageshack.us/img694/8076/1009310kopyala.jpg]
[Resim Engellendi: http://img638.imageshack.us/img638/9268/1009312kopyala.jpg]
Boyutlar: 250 x 35 x 5 mm.
Çelik: 2080 (Soğuk Takım Çeliği)
Su Verme: 1040 derece / Yağ
Sertlik: 59 HRC
Kabza: Abanoz (A+)
Kılıf: Manda / El Dikişi
Hediyesi: 300 TL.
Sevgiler,
Selamlar,
Ankara team buluşma konusunda iyi çalışıyor. İstanbulda pek kıpırtı yok. Umarım katılım oluyor ve eğlenceli geçiyordur. Videolarınızı da yayınlarsanız fena olmaz...
Saygılar...
karansul, o profil resmindeki sensen eğer, hatalı duruyorsun, yakın zamanda Allah göstermesin ama muhtemelen belinden sorun yaşayacaksın... Yayının kaç libre olduğunu resimden çıkartamıyorum tabii ama 50 librenin üzerindeyse eğer, o pozisyonla atış yapma...
Sevgiler,
Mösyö, hayırlı olsun beyav... Ben artık sadece çaya çorbaya gelirim aranıza, benim tüfek komplex yapar zira Kimsenin olmadığı zamanlarda atarım artık, zavallım bende hala iş varmış desin diye... Tekrar hayırlı olsun, kazasız belasız ve keyifli atışlar inşallah...
Arada bir bi tur verirsin di mi?
Sevgiler,