Cumartesi sabah gastamonuya gideyrum ben yokum :(((
Olm zigotmun sen yau??? Bi haftasonu da başkasını yolla dağa da sen bize takıl olma mı?
Sevgiler, (galiba)
Not: Gastamonuda daş düşebülü, ayı çıkabülü dikkat et...
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Cumartesi sabah gastamonuya gideyrum ben yokum :(((
Olm zigotmun sen yau??? Bi haftasonu da başkasını yolla dağa da sen bize takıl olma mı?
Sevgiler, (galiba)
Not: Gastamonuda daş düşebülü, ayı çıkabülü dikkat et...
bızım hatun cmts arabayı aldıgı ıcın benim gelişim biraz şansa bağlı , kereme bir sorayım...
Bende alabilirim seni... Yakınız sonuçta... Tabi sen kendinden büyük arabaya biner misin onu bilmem
Sevgiler,
Bende var bir takım...
Bu arada şimdi de hava nefismiş ha... Kaçsam mı acaba? Evet kaçsam iyi olur...
Ekiip, ben PS'a kaçıyorum, gelen olursa oralardayım...
Sevgiler,
whıss yarın kızılderili avı felan mı var ?
Bir Temel fıkrasının finali;
...
Kızılderililer bizimkilere iyice ayar olmuşlar, toplaşıp çevrelerini kuşatmışlar gece... Sabah Temel kalkmış, uyku sersemi ayılmaya çalışırken bi bakmış ki lan dağ taş Kızılderili Dursunu dürtmüş usulca; - Ula uşağum kalk kalk, ha bu sefer voliyi vurduk da...
Kamuran, çok tatlıymış Koreli, güle güle kullan...
Secgiler,
Veysicim gözümüz aydın... Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin, vatanına milletine hayırlı evlatlar olurlar inşallah...
Sevgiler,
Avrupa'daki talep mazoşistlerden geliyor herhalde
ahahaha... Herhalde... Ya da sırf atıcı kalitesini ön plana çıkartmak isteyenlerden...
Sevgiler,
Keşke ülkemde kaliteli pelet üretilse,
O yüzdenmi dünya çapında yüzlerce havalı silah satan online sitelerinde bu markayı göremiyoruz?
Yurtdışına gönderilen pelletlerin kutularında "Thin Memed" yazıyor, o yüzden sen bulamıyorsundur abi... Yoksa "ultra kalite" pellettir Thin Memed...
Sevgiler,
"Çakı bıçaklarından pek anlamam ama bu aleti sevdim birtane edinmek gerekecek sanırım
http://www.youtube.com/watch?v=pdby3N…feature=related yatığı işleri sevdim tam benlik.
Müdür o "çakı bıçağı" dediğin şey alenen pala... Göz doktoru tavsiyesi istersen verebilirim...
Sevgiler,
Not: Gerber nooldu? Gerber nooldu? Gerber nooldu? Gerber nooldu? Gerber nooldu? Gerber nooldu? Gerber nooldu? Gerber nooldu?
Geç kaldın Cem abi yaklaşık 6 7 ay kadar önce Ti Lite 6" aldım. Sevmek okşanmak için yaratılmış vitrin çakısı.
Heybetli görüntüsü altında çabuk körelen bir yüzü var zaten kesmek için dizayn edilmemiş olmasından dolayı pek sorun değil.
Ama yinede kalite olarak fiyatını hakediyor şahsi görüşüm.
Haydalaa... Yahu iyi hortlatmışız konuyu ama ben yaparım, sizinde kafanıza ok girse sizde yapardınız Hayırlı olsun 6"in, nereden ve kaça aldığını sorabilir miyim sakıncası yoksa... Bi de tabii bikaç resim...
Sevgiler,
Cold steel 6"Ti Lite'a göz koydum ama bıçak Taiwan'da üretiliyo kalite olarak süphelendiriyor.Bu süphelerim yerlimi yersiz mi
Sen Ti-Lite 6"i hele bir al sonra kalitesine bakarsın... Ama ben kestirmeden söyleyeyim sana; SON DERECE yersiz...
Sevgiler,
nette dolanirken gozume carpmisti
modlama seven arkadaslar icin..kundagin on kismi biraz kesilip iki tupun altina ucuncu uzun bir tup oturtulup birde moderator takildimi terminator gibi bisi olur bu
ben bi basliim bu ise sanirim roketatar gucune cikarmaya uurasirim tufeklerimi rehat duramiorum
e elimdende gelio boyle isler ( paintball zamanimdan kalma )ankara beni beklesin hizli geliocem eheheh
Beklemeye gerek yok, sen istediğin zaman gel, biz hep oralardayız...
This is AnkaraTeam, you know...
Sevgiler,
Air Arms Twice (Duble Tüp) PCP .22 Enteresan bir model du bakalım daha neler görecez.
Du bakali noolcek diyosun yani? Bunun üzerine bende "Bundan iyisi Şamdak ayısı..." dedim... Du bakali noolcek hindi?
Sevgiler,
Ti Lite Ti lite
Evet canım evet, o dediğinden... Yitirmezsek bulduk Allaha şükür
Millet deliye biz akıllıya hasretiz yahu...
Sevgiler,
Not: İyi yolculuklar dilerim, su gibi git gel inşallah...
videonun altındaki yorum nasıl, daha okur okumaz buda Cem abinin kafadan dedim, zaten oymuş
Sen şimdi iyi bişey mi dedin? Yoksa gene sinirimi bozacak bişey mi? Tam anlaşılmadı burdan da...
Sevgiler,
Hayırlı olsun.Ben de bu günlerde cold steel ti-lite 6'' almak istiyorum.Meydan Kamp'ta görünmüyor.
Nereden, kaça aldınız? Teşekkürler...
Ben bikaç yıldır almak istiyorum... Kamuran, şu konuyu kaldır abicim...
Sevgiler,
Yanlış... En iyi bıçak sahip olduğunuz bıçaktır...
Sevgiler,