Bende cp99 var inş bi kaç güne yaparım kadir abicim.Malesef tüfeğim yok...
senn cp 99 u sattığını sanıyorrddum.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bende cp99 var inş bi kaç güne yaparım kadir abicim.Malesef tüfeğim yok...
senn cp 99 u sattığını sanıyorrddum.
sagol abi tesekkür ederim bu takim tam takir hazir vaziyetde bekliyor gece,malüm kis günü hirsiz daha cok oluyor,görüntü almam yeterli uzak dan lazer pointer sayasinde artikili da görebiliyorum gece,lamba yi hic saymiyorum markete girebilecek hirsizin vay haline
unutma kadir abi sniper tüfeğinin namlusunu pencereden dışarı çıkarmaz.
abim firmayla konuş silahı geri ver.sanırım hll av dan almışın.silahı geri gönder dürbünsüz gez arpacık modelliini al.muhtemelen fiyat farkını vermezler onunn yerinede pellet yada ihtiyacına göre bişe al.çünkü üzerindeki dürbün 60 lira farkı gerektirecek kalitede bir dürbün değil.birde çift parça ayakdan ne bekliyorsun x10 giibi güçlü bir tüfek o dürbünü yerinden oynatır.senn en düşük tek parça ayağa ihtiyacın var.
lazerle sıfırlama gerçektende hızlı ve kolay gözüküyor, fiyatı ne acaba?
türkiyeden böyle bir ürün almak çok pahalıya gelir 160 falan ama amerikadan 60 70 e alabilirsin.ama senn bu sorunu en iyi kadir abi cevaplar o ebay dan almıştı çünkü.
sesini falan bosver.guclu tufeklerle evde atıs yapmayın.nasıl sektıgıne defalarca sahıt oldum.sektıgınde cıkardıgı ses bıle ınsanı ürkütüyor.evde kullanmayın.kutu uzerınde yazdıgı gıbı ; NOT A TOY
ben yaklaşık 5 6 metreden sert bir demir parçasına sıkıyordum evin dışında ve ne olduğunu sölim seken ts 10 kulağımın yanından vınn die geçti.ve benm arka tarafıma düştü.eğer gözüme falan gelseydi ne fena olurdu anlayın.atışıda stoeger x20 yle yaptım.
benm bildiğim kadarıyla piyasada diana yayları bulunuyor.onlardan birini alıp takabilirsin.keçeyi bulabilirmisin onu bilmem
Leupold Zero Point Boresighter
biraz araştırma yaptıktan sonra kendime göre işe yarayan birşey buldum.
http://www.youtube.com/watch?v=nLw8IFJMOMw
burdada nasıl birşey olduğunu gösteriyor.
git hatsan dan 15 liraya bipot al
tüfeğin önüne bipot u tak arkasınada tişört ceket ne bulursan koy yükselt.hedefide ona göre ayarla ayarı yaparsın.
pehi kadir abi biz bu boresighter ı alsak 4.5 mm silahlarda kullanabilirmiyiz.
yanılıyorsam düzeltin bushnell 3 9 -40 25 dolar olabilirmi?
yani benm bildiğim bir bushnell 3 9-40 var 99 euro.
ayrietten farketmemiş olabilirsin tüfeğin dürbün ayağı çift parça ayak.stoeger x20 o dürbünn canına okur gibime geliyordürbünün ayarı devamlı bozulur.yani sen çakma bushnell i alırsın birde en az tek parça ayağa ihtiyacın var.
Herkese diyoruz bakın forumda şöyle temiz dianalar var
bunu dianalar değil bütün tüfekler için yaparsak hem silahı elden çıkaran hemde alan karlı çıkar.zaten silahıyla ilgili sorunu olan siteye yazıyor.böylece silahı ikinci el alacak kişi ufak bir araştırmadan sonra silahın geçmişini öğrenir.
senn dürbünn mutlaka 3 9 32 optima dır.eğer buysa sana şunu sölim 5 para etmez bir çift ayağı var.siteden bulursan tek parça ayak yada dampa al.
silah la destekli olarak üç beş atış yapın bir hedefe .eğer atışlar belli bir noktada toplanmıyorsa dürbünü ya tam olarak sabitleyememişindir yada ayak kayıyordur.
yada başka sorunlar vardır:D
ikinci ellere baksana
çok kaliteli tüfekler var senn o bütçene alabileceğin.
belki bütçeni 30 40 daha genişletirsin ama süper bir silah alırsın.
ikinci ellerin dandik olduğunu düşünme sakın.çünkü bende başta öle düşünüodum.ama daha sonra havalı tüfekleri temiz kullanınca gücünden ve kalitesinden hiç bir şey kaybetmediğini anladım.
ama insanların hatsan yerine kral a yönelmeleri çok güzel bir şey.
bu yolla kral kendini geliştirmeye iyice bir hız verir.ve yeni modeller çıkarır. eğer kral bir kaç orjinal ve güçlü tüfek çıkarsın kral öncelikle bu forumdakilerin sonrada bütün havalı tüfek severlerin dikkatini çeker.
kral dan ne kadar yüksek bir güç alabileceksin hem forumda kralı iyice araştırırsan kralın yivleriyle ilgili çok sorun yaşayanlar var.
ama eğer ben silahı açamam açsan geri toplayamam diyorsan stoeger a bulaşma.
eğer mod 125i sıfır almayı düşündüysen fiyatı 250 civarıydı.
sen h ilal av ın sitesine bir bak istersen .orda 250 civarı alabileceğin stoeger x10 combo var.
bence kral yerine stoeger x5 alsan bile daha daha kalite bir silaha sahip olmuş olursun.