umarım ama bu kadar kısa süre içinde dönüş yapacaklarını düşünmemiştim hiç...hatsana gecen senelerde bir mail atmıştım yanıt bile vermediler malesef. kral ise direk telefonla aradı demek yurt dışına ürün gönderince firmalar pek sallamıyorlar yurt içindeki kullanıcıyı.
xarax tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
dün attığım maile bu sbh dönüş yaptılar kargoyla konyayya yollamamı söylediler tüfeğin arızasındna behsettim telefonda siz yolllayın yeni ürünle değiştirip hemen geri yollarız ürün garanti kapsamınd adediler saolsun varolsunlar. volkan beye ve ahmet beye teşekkürlerimi sunuyorum bakalım kaç gun sonra tüfeğime kavuşacağım...
-
teşekkürler. hemen maille temas kuruyorumç en kısa zmnda dönüş yaparlar umarım..
-
işin kötu tarafı alırken kutusu kalsın direk kılıfla götururum demiştim.o yuzden kutu yok malessef. faturası kendisi kılıfı ve dürbunu var.
Kutusunun üzerinde gereken tüm bilgiler var...
Sevgiler,
-
direk fabrikaylamı temsa gecmeliyim bir e-mail veya bir telefon numarası varmı?
-
teşekkürler yorumunuz için. yalovadayım ve urunu ıstanbuldna aldım sanırım direk fabrıkaya kargolamak daha karlı olacak. daha kilteli bir yay kullanabilirmiyim hada uzun mezil ve isabet için?kısaca modifiye yapılabilirmi?
Fabrikasına gönderin ,veya aldığınız bayiye götürün garanti kapsamında masraf almadan yapılması lazım.. -
selam arkadaşlar kral magnum 4.5luk sentetik aldım ama daha 15 gun olmadan bozuldu toplamda 400 450 tane attım atmadım.kurma kolu kırılmıyorşimdi.çokta memnundum atış ıstıkrarı ve uzaklıgından. sanırım içindeki yayı kırıldı.aranıza yeni katılan biri olarak ne yapabilirim? fabrıkayamı yollasam yada benim yapabileceğim ne var yardımcı olurmusunuz?