arkadaşlar umarex marka colt 1911 de co2 tüpünü takınca tısssss diye hafif bir ses geliyo ve gaz kaçırıyo,dolayısıylas atışta yapmıyor.napmak lazım bilen,daha önce aynı sorunu yaşayan varsa deneyimlerini paylaşabilirmi acaba,sevgiler..
komutan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
böyle barettamı olurya çakma bile değil.
-
teşekkürler bilgiler için,sevgiler..
-
doğrudur,silahı yeni aldım,ne kadar devam eder acaba bu duman olayı,gerçi rahatsız edici değilde tırstım bian ters bi durum mu var acaba diye?
-
bu başlığın konusu değil belki ama hw 45 le atış yapınca namludan duman çıkması normalmidir arkadaşlar,kullanan varsa daha önce bilgi verebilirmi?
-
teşekkür ederim üstad..
-
arkadaşlar birkaç kutu pallet aldım,birtanesinin üzerinde 22 cal 5,52 mm yazıyo(fx airguns marka) .bunun diğerlerinden bir farkı varmı,hw 45 le kullanılabilirmi ?.sevgiler..
-
pistonlu ile multipump silahlar arası ndaki fark nedir anlayamadım .bilen birisi açıklayabilirse çok sevinirim.örneğin hw 45 pistonludur,hw 75 multipump tur,ikisi arasında çalışma prensibi açısından ne fark vardır,hangisi neye göre daha makbuldür,hangisi daha güçlüdür,hangisi daha dayanıklıdır,hangisinin kullanımı daha kolaydır,hangisi daha isabetlidir vs. konularda aydınlatabilirmi beni birileri.teşekkürler..
-
arkadaşlar selam herkese,colt 1911 imle katılabileceğim bir buluışma varmı şu sıralar..
-
teşekkürler verdiğiniz bilgiler için..
-
fildişi olursa harika olur,nerden temin edebileceğim konusunda bi bilgin varmı acaba..?
-
gerçek bir silaha ait kabzeyi uyarlayamam sanırım,bendeki colt un orjinal beyaz kabzesi varmıdır anlamında sormuştum aslında.
-
eşekkür ederim.renk mat siyah.bunlarda beyaz kabze çok güzel duruyo,bulmak mümkünmüdür acaba?
-
havalı tabancalarda blow back olan varmı acaba,bu konuda bilgisi olan varmı?
-
bende ilk havalı tabancam olarak colt 1911 aldım geçen hafta.evde deniyorum pek keyifli olmuyor.açık havada bi buluşma olucakmı bu aralar.bende katılabilirmiyim acaba..
-
teşekkür ederim,çok yardımcı oldunuz.
-
co2 tüpünü henüz bitmediği halde silahtan çıkarmak istediğinizde ve çıkardığınızda tüp boşalırmı?bu tüpü tekrar kullanmak mümkünmüdür?kafama göre deneyip bi sakatlık çıksın istemiyorum.bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsunlar.teşekküürler