Sigarayımı bıraksam acaba
andre tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Barettamı? ülkemizde üst düzey silahlara modifiye yapılmaz çünkü yeterince doyurucu,tatmin edici mallardır.Ancak tatmin olmayanlar modlama işine girer ki o tatmin düzeyinde değiliz.Evet hatsan ile modlamaya girişmeniz, emin olun ondan istediğiniz verimi alamamanızdan kaynaklanmaktadır.Kimse hatsanın dünya çapında bir üretici olduğunu söylemesin.Adama gülerler...
-
Yasal olarak servisten 1 ay süreden kısa bir zaman dilimi içerisinde elineze tamiri yapılmış bir şekilde gelmesi gerekiyor.Hakkınızı arayınız.
-
Tüfek ne ki sunumundan hayır bekleyesin...
-
Acaba yaylıda air arms, hw97,diana gibi tüfekleri kullandıktan sonramı hatsan tüfeklerle kıyaslayıp söz konusu hatsanların değişilmeyeceği kanısına vardınız ?
-
hatsanlar crosman seviyor 15 mesafede mod95 tek delik yapıyor.
-
Bu uğraşı profesyonelce icra etmek bu olsa gerek
-
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin,görünüşü gerçekten çok güzel.Grupmanlarını merak ettiğim bir tüfek.
-
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah..
-
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için,bu gerçekten önemli bir durum Allah korusun feci sonuçlar doğurabilir.Yinede atmadan önce teyit ettirmek gerekir sanırsam. Kuş saçmalarında bir sorun olacağını sanmıyorum ama kasası sanki magnum atmaya elverişli değil gibi geliyor.
-
Biraz konu dışı olacak ama birden fazla bilgili kişiyi yakalamışken sormadan da edemeyeceğim.Elimde huğlu eagle poze var biliyorsunuzdur bu tüfekleri hafifletmek amacıyla krom yapmışlar,bu tüfekle kurşun veyahut,direm atsam sakınca doğururmu, ve en fazla kaç gram fişekler kullanmalıyım?
-
Bende atışları 9 büyütmeli bir dürbünle yaptım,optima red dot ile 10 mt fazlası atış yapılmıyor desem yeri var.Fakat yaklaşık 2 bin atış yapmışımdır,hala katır gibi tepiyor,en son anladığım bu tüfek çok isabetli ama zaptetmek çok zor, onun için hassas atış yapmak,grup yapmak neredeyse imkansız.Nasipse tx200 ile aşacağız bu sorunları :))
-
Teşekkür ederim fakat seti nasıl yaptınız bilemiyorum ama mutlaka dampa almalısınız ben malitetten kaçtım,tek parça ayak aldım yapmadığım şey kalmadı dürbün 20 atışta bir yaklaşık 1 cm geri kayıyor,grup çalışmasını çok olumsuz etkiliyor.
-
25 mt crosman hunter pellet ve üzerinde sabit tutmayı beceremediğim dürbün ile yapıldı.8 atış.
-
[Resim Engellendi: http://i53.tinypic.com/152mh5c.jpg]
-
[Resim Engellendi: http://i55.tinypic.com/2qx2v4g.jpg]
-
Mod 95 sas da Gamo pelletlerin hemen hepsini denedim.pro hunter ve magnumda ortalama gruplar elde ediliyor.matc kısa mesafede fena değil.Geçen hafta crosman hunting 500 kutulardan aldım.Hemen hemen gamo pelletler ile fiyatı aynı.Ama pelletler arasında müthiş fark var.gamo pelletler ile 20 metrede 2.5 3 cm lik gruplar çıkarken,crosmanda bu grup 1 cm kadar düştü.Gerçekten anladım ki grup denemesi yapılacaksa daha kaliteli pelletler kullanılmalı.Tabi kullanılan tüfekte çok büyük etken.
-
huğlu çift tetik süperpoze benim tavsiyem olabilir. birkaç modelini kullandım kusursuz diyebilirim.
-
Emeğinize sağlık gerçekten çok doyurucu bilgiler taşıyor.Nefes alıp verme şekli ve nefes kontrolü gerçekten kişinin tüm hayatını değiştirebilir.
-
hunter,pro hunter,match gamonun bu serili saçmaları 95 sas ta gayet iyi sonuçlar verebiliyor.