Sevgili kardeşim, safir alınır mı ? alınır ama neye göre alınır. Silah güzel baştan söyleyeyim. Bir kere karizma süper, bu siah ülkemizde tek, ben istanbuldaki fabrikasına gittim. Adamlar milyon dolarlar yatırmış bu işe ama malumunuz ki bu yeni bir silah bazı aksaklıklar var ama giderilemeyecek gibi değil. Allaha şükür benim silahımda bir arıza çıkmadı ama araştırdığım incelediğim ve öğrendiğim kadarıyla uygunsuz fişek kullanımından bazı arızala meydana geliyor onun için federal ve palla kuşun kullanmalısın bu bir, ikincisi silahını atıştan sonra çok güzel şekilde temizlemelisin ki bu zaten her silahta geçerli olduğu gibi yani, ben memnunum. her yönden beni tatmin eden bir silah bana sorarsan şiddetle almanı tavsiye ederim. Bazı arkadaşlar silahın fiyatının yüksek olduğundan şikayetçi, yapmayın arkadaşlar bana göre bu silah bedava tabiki maddi durum olayı herkesin farklı diyeceksiniz ama genel bir değerlendirme yaparsanız bence fiyatı çok makul. Gelelim işin bir başka boyutuna dünyanın en büyük firmalarından biri olan microsoft bile ne yapıyor. yazılımı piyasaya sürüyor, kullanıcılardaki arıza ve hataları bulup daha mükmmelelini yapıyor. Biz bile buna itiraz etmeyip hemen vista,xp,win98 i alıp kullandık ne oldu yavaş yavaş hepsi yerine oturdu. Şimdi bu silaha ve firmaya haksızlık yapmak niye öyle değil mi ? üstelik bu silah bizim herşeyiyle biz üretiyoruz. ben firma yetkiileriylede görüşüyorum onlara biraz sitem ettim niye m-16 takliti niye bize ait birşey yapmıyorsunuz dedim. cevapları tatmin ediciydi. bir silahın resmini çizmek dizaynını yapmak kolay ama uygulamada bunu faaliyete geçirmek çok büyük maaliyet ve zaman gerektiriyor. bunu yaparken bile çok çektik dediler ve eklediler yakında onlarda sitelerinde bir forum açacaklar herkesin fikrini alıp bir yarışma düzenlemeyi düşünüyorlar yeni türk silahının ismini biz koyacağız ve dizaynıda bize ait olacak bu muhteşem birşey bence ayrıca firma silahın satışından sonrada müşterisini yanlız bırakmıyor her türlü sorun için bürokrasi çıkarmadan hemen ilgileniyorlar. şimdi gelelim son noktaya sen bu silahı al arkadaşım al, bazı avcı arkadaşlar bu silahla av yapılmaz dese de al çünkü onlar saçma atıp avı kolay indirmeye alışmışlar nokta atışı yapmak zor geliyor pişman olmazsın silahı beğenmezsen ben senden satın alıım merak etme kendine iyi bak