ben hatsanın mod 125 ve mod 70 tüfeklerini kullnadım.uğraşmaya değmeyecek kadar kötü tüfekler. pcp leri nasıl bilmiyorum.ancak avrupa tüfeklerin isabetliliği ve kalitsini zor yakalarlar.
ozgur tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
arahavili arakadaşım konuyu ben açtım ama sen uzattıkça uzatyorsun.ne var yani bu kadar uzatacak. arakdaş zaten gerekli açıklamayı yaptı şahini ben vurmadım dedi.bende şahsen arakadaşa inanıyorum ama fotuyu ordan kaldırması gerekirki yanlış anlamaşara neden olmasın.
-
şahin yakalayan karadenizli şimdiye kadar ne gördüm nede duydum.ama sen yakalanıyor diyorsan yakalanıyordur
-
arahavili arkadaşım haklısın dogu karadenizde atmacalar yılın belli aylarında yakalanıyor egitiliyor ve bu bu kuşlarla bıldırcın avı yapılıyor.ama bu arakadasın elindeki kuş atmaca olmadıgını iddaa ediyor ve şahin kuşu oldugunu düşünüyorum.saygılarımla
-
mehme"t "arkadaşımız dogru söylüyor.bu kuşu gidip eliyle yakalıyacak hali yokya arakadasın. foto insana bir fikir veriyor zaten.adamın bir elinde meşhur süper poze av tüegi bir elinde şahi,n kuşu.ben bile güvercin uçaran biri olarak ve bu tür hayvanların canımı çok yakmasına ragmen kesinlikle bugune kadar bir fişek bile atmadım atanında karşısında oldum.
-
slm arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama ekin arkadaşa bir sorum olacak şahini vurmuşsun birde poz verip foto çektirmişsin ne oldu yani bu hayvanı vurdun eline ne geçti?
-
gamo raptörün 5.5 piyasada bulunmaktadır.
-
bende mod125 kullanıyorum asgari ücretle çalışan biri olarak 280 ytl para verdim.benim için pekde ucuz sayılmaz.
-
arkadaşım sen hatsanın parayla tuttugu adamlardansın herhalde.hatsanın herkes ne kadar kötü tüfek oldugunu biliyor.siyaha neden beyaz diyorsunki?
-