bildiğim kadarı ile 8 çekirdek işlemciler hazır ama intel elindeki 2 ve 4 çekirdek işlemcilerin.stoklarının dükenmesini beklediği sanılılıyormuş.....
kasap_dodo tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ankaraya gelmek ve sizler kadar hoş görülü abilerimin misafiri olmak o kadar çok isterdim ki.ama mağlesef çok yoğun ve yorucu günler geçiriyorum.. ve gözüm pek kesmiyor. cumartesi bile saat 8 da eskişehire gelip bir toplantıya katılmam lazım. misafir perverliğiniz ve hoş görünüz için teşekkür ederim..
-
bizde köpeklere getiriyoruz.ama köpeklerde bir yorgunluk yani bi ağırlık çöküyo ve çok pis kokuyolar yedikten sonraa..
-
ne kadar doğru bilemem ama biz köyde dayımla gittiğimizde domuz avına rüzgarı hiç bir zaman arkandan alma derdi.... herhalde barut kokusu onu çezbediyormuş. ve senin oradaki varlığını hissediyormuşş
-
renodan şaşmayın bence ama o fiyata biraz daha geniş bakıla bilir..mesela 92 veya 93 honda civic alabilrsiniz honda topiğinde 93 model 130 hp civic için 6000 liraya kadar bulabileceğinizi tamin ediyorum. güzel bir araç
-
kıyıda köşede saklamak gerek bi tane pistonlu
-
-
şişe kalmadı hedefler dayanmadı ne gündü beee
-
çok güzel atışlar sergiledik tolga abi sağolasın
-
kasap dodo meslektaşmıyz seninle yoksa sadece nik ismimi????
babamın ve abimin mesleği olduğu için zmnla banada bulaştıı..
-
bende varım abi
-
gerçekten çok güzel oldu tüfeği olmayan lara tüfekte tehmin ediyorlar galiba
-
tamamen bilinçli bi şekilde muğazzam balık alıyorum.. ;confused;en yakın zamanda anason yağınıda deniyeceğim teşekkürler .
-
içim gitti bakarken
-
ben size kendi özel karışımım olan bir yem vereyim ama şunu unutmayın balığın neye alıştığına bağlı bildiğimiz konserve mısırı alıyorum suyunu boşaltıp bir pet şişe içerisine rakı+vanilya+şeker karışımı yapıp onu 2 gün bırakıyorum daha sonra ufak taneli ve hasar görmüş leri varsa yemleme için onları ayırıyorum..yemleme için kullanıyorum..ve çok iyi sonuç alıyorum denemenizi tavsiye ediyorumm.. bn rakıya kıyamam diyosanız o size kalmışşş