yorumlarınızı silin veya moderatör silsin, insanlar ilk iki yorum okuyup son yorumu görmeyebilir.
kibrit tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhabalar,
Hatsan SpeedFire W Vortex Havalı Tüfeğimde dürbün ayaklarından sanırım dürbün dönüyor atışdan sonra. Nasıl bir ayak alınması gerekiyor , 2. El satan yada yeni öneren var mı? Ne almalıyım
-
Kimsenin bilgisi yokmudur?
-
Hatsan SpeedFire Ağaç Kundak Vortex Şarjörlü Havalı Tüfek
Şarjörlü kırma namlu havalı tüfek.
Hatsan tarafından geliştirilen patentli bu sistem sayesinde tüfeği her kurduğunuzda şarjör dönerek bir sonraki saçmayı atışa hazır duruma getirir. Bu sayede arka arkaya atış yapma olanağı sağlar.
Her tüfekte 2 adet Rapid Performance Mag (RPM) şarjör verilmektedir
4.5mm kalibre 12 saçma kapasiteli ve 5.5mm kalibre 10 saçma kapasitelidir
Vortex gaz piston sistemi.
Namluya entegre plastik moderatör
Hassas yiv set çekilmiş çelik namlu.
11mm ve 22mm’lik dürbün ayaklarına uygun dürbün kızağı
Quattro tetik ve SAS sistemi.
Manüel emniyet ve otomatik kurma emniyeti.
Ayı kapanı emniyeti
Hem sol hem de sağ el ile kullanılabilen ergonomik montecarlo yanaklı kundak
Metal tetik
Truglo fiber optikli hassas ayarlanabilir gez ve arpacık
Truglo fiber optikli ve katlanır arpacık
HATSAN SPEEDFIRE VORTEX HAVALI TÜFEK TEKNİK ÖZELLİKLERİ:
Çıkış Hızı : 4.5mm=>305 m/s , 5.5mm=>245m/s
Enerji : 4.5mm=> 24 Joule , 5.5mm=>27 Joule
Kundak : Ağaç
Toplam : Uzunluk 1190 mm
Namlu Uzunluğu : 370 mm
Tüfek Ağılığı : 3420 gram
Dürbün İle Toplam Ağırlık : 3950 gram
-
Hatsan SpeedFire Vortex Şarjörlü Havalı Tüfek
şarjör sistemi çok hoşuma gitti. Dürbün düşünmüyorum. Tavsiye olunur mu?
4.5 mm yada 5.5 mm mi?
Gazlı sistemin avantaj dezavantajlarını okudum.
-
Eğer ilgilenirseniz elimde 4,5 mm Gamo Whisper IGT tüfeğim var, kullanmıyorum, satmayı düşünüyorum.
Neredeyse hiç kullanılmadı, Bursa - Bozkurt Av'dan almıştım ve evde daha kutusuyla duruyor.
Ahşap kundak mı?
Eğer ilgilenirseniz elimde 4,5 mm Gamo Whisper IGT tüfeğim var, kullanmıyorum, satmayı düşünüyorum.
Neredeyse hiç kullanılmadı, Bursa - Bozkurt Av'dan almıştım ve evde daha kutusuyla duruyor.
-
Hilale soracam.
2. El de satan yok sanırım.
-
Selamlar,
Weihrauch HW97K modeli sıfır olarak halen satılıyor mu?
4.5 mu 5.5 mu ?
İkinci el de göremedm hiç.
-
Kadir abi o fotodaki kimdir abi nerde yakalamış onu gördüğüm en büyük çipura ya
en sevdiğim balıkdır kendileri vay anam vay ağzımın suyu aktı ya.
-
sorun neymiş peki?
-
Sorunu çözdünmü peki murat abi dürbünle ilgili.
-
Hata etmişsisin 10 dakikada 50 mermi atıcağına yavaş yavaş sindire sindire atsaydın ben olsam her şarjör bitiminde çay kahve molası verirdim.Ne olursa olsun kazık ama...
Çay içme yeride arka tarafda kalıyor.
-
Geçen ben sormuştum o poligana 10 TL dedi atış kağıtı veriyormuş..
VE sadece kağıta atış yapılıyor şişe falan yok.
-
szie yazmamıştım onu,
benim gönderdiğim markası breaker di onun denediği dürbün hangisi bilmem ama.
-
Onu bilmem ben isteği üzerine tüfek dürbün dampayı söktümde gönderdim.
-
kundak vidaları gevşek olmasın?
dampa gerçek dampa, dürbünde sağlamsa sıfırlamanın bozulmaması lazım.
O belki olabilir bir kere başıma geldi vidaya baktım düşecekti nerdeyse kundakdan ilk aldığımda oldu bu olay sonra sıktım daha gevşemedi.
-
Ayak dampa abi yatagun markası sıfır hatta siteden bir arkadaş tüfek aldığında yeni vermişler ilk ben kullandım..
Bendeyken tüfekde ayar tutmama faln yokdu...
Muratözbayrak abi başka dampa ve dürbünle de denemiş tüfekde yine ayar tutmadığını söyledi...
Sadece benim dampa ve dürbünle denemiş olsa dürbün bozulmuş diyecem ama başka dürbünlerdede yaptığını söyledi buda çok garip bir olay..
Zaten sorunu çözemezsem tüfeği satacam diyor,ama böyle bir sorun tüfekden olamazki zaten.Tüfekle alakası yok.
-
kaç metreye atış yapıyorsunuz? hangi pellet ile sıfırlama yaptınız? kaç metrede sıfırlama yaptınız? atış yaparken yine aynı pelleti mi kullandınız? siz daha net açıklama yapın ki arkadaşlar fikirlerini düşüncelerini belirtsinler,
tüfeğiniz de dampa ayak var,ise hatalı bir dürbün olmadığı sürece uzunca bir müddet kullanabilirsiniz, uzunca dediğim 50 100 atışlık deyil 1000 li 2000 li hatda daha fazla,
Kadir abinin dediği gibi
muratözbayrak abi siz tam bide buraya yazarsanız tam olarak ne olduğunu tam olarak yardımcı olacaktır abilerim...
Bana söylediği murat abinin mod 54 ile farklı dürbün ve dampalar denemiş sonuş hep aynı....
-
29 kişi bakmış hadi ama tahminde yürütebilirsiniz
-
Selamlar abilerim,
ben tüfeği artvinden bir abimize sattım,
satmadan önce ben 70-80 metreden her attığımı olmasada çoğunluğu vuruyordum...(Soda şişesi)
Alan abimiz vuramıyormuş dürbün ayarı değişiyor dedi.
Bir başka tüfeğiyle vuruyormuş ama,
mod54 başka dampa dürbün vs. denemiş ama yine istikrarlı vuramıyormuş..
Dürbünsüz gez arpaçıkla 20-30 dan vuruyormuş ama...
Sorun nedir sorun varmıdır üstadlarım aydınlatırsanız sevinirim abimize yardım edelim....