Ve de yasak sanırım değilmi durduk yere insanın şevkini kaçıyor bir sorun olursa mahahllede başıma gelmişti..
kibrit tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Her ne kadar gelememiş olsam da bu buluşmaların sık sık yapılması güzel olur. Bu konuda Ankaralılara özeniyorum. Adamlara, yağmur yağıyor buluşma sebebi oluyor, Güneş açıyor buluşma sebebi oluyor Bizde "tık"yok
Sizde gladyaör varmış abi askere gitmeden bir görmek nasip olur inşallah buluşmada.
-
-
Mahmut uçan şişeleri vurmuş
Bu arada marmara teamda aranızda galdyatörü olan varmı mahmut?
-
Alan güzele benziyor mahmut canli hedef varmıdı
-
İnşallah birdahakine yeni tüfeğimle bende gelecem...
-
Yine şekilli falan patlıyor değilmi?İşaret fişeği gibi tek çizgi değil.
-
İşaret fişeğinin ne olduğunu biliyorum demek istediğim havayi fişek gibi tekli de takılıyormu?Ysni havayi fişekler set halinde olurya oyüzden.
-
Hayırlı olsun, sesi de harikadır.
Ben bir video izlemiştim bir ara pcp tüfek sesi böyle gerçek gibi yankılı çıkıyordu bu pcp lerde hepsinde öylemi yoksa pcp lere moderatörlemi yapılıyor.
-
-
HAyırlı olsun darısı bize artık.
Ahşapmı aldınız?
-
o şerit çıkıyor benim bildiğim.
-
Kardeşim sormuş fiyatlarını 80-100 TL arası eminönünde.
-
Ben evde tutacağım için sorun olmazda,biryere gidip onaylatmakmı gerek?
-
Double action özelliği ne oluyor?
-
alın bir tane ekol viper keyfinize bakın . silah toplu ve topu çelik. mıknatıs tutuyor. ve oldukçada kaliteli ve ucuz .
ekol viper 4.5 " alacam bugün yarın topunun o girdiği yerdeki düzenek metali aşınacak gibimi bir resimde dikkatimi çekti de..
-
Yinede atarlar snıyorum ben mahalle aralarında boş alanlarda falan....
Birde bu tüfeklere fişek takılıyor onlarda havayi fişey gibimi tekli.
-
Ben öyle o koca silahı taşımam ki yanımda..
Benim amacım ;
toplu tabanları severim topunu çevirince çııırrr diye ses çıkartması sonra topunu aç kapat falan ve seyirlik olması hoşuma gidiyor..
Arada birde çalışıyormu diye bir kaç atış yaparım,büyük çoğunluk vitrinde durur yani parlatıp.
-
Selamlar,
bu havafişekler son zamanalrda çoğaldı herkes atar hale geldi yasaklandı gerçi bildiğim kadarıyla...
Bunların fiyatları vs. ne durumda bu kadar ele düştüğüne göre ucuzlamıştır..
-
Kaç lira fiyatları tam biliyormusunuz?
Alırken yanında neler veriliyor hediye mermi falan varmı?
Mermiler kaçlık kutuda kaç liradan başlar bilginiz varmı?