mesajını yeni gördüm yoksa hemen mesaj atardım sana ama halletimşin bende aynı sorunu yaşamıştım ama şimdi çok rahat söküp takabiliyorum bir defa hangi parçanın nereye ait oldugunu gördüysen gerisi kolay (( :
oguzhanonder tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
teşekkür ederim yardımlarınız için.
-
o ivdadan bende var yasrdımınız için teşekkür ederim. önemli olan gezi nasıl sabitleye bilşirim _?
-
Silahımın namluyu tutan vidası içinde kırıldı ve ben onu çıkartmak için matkap kullandım ama çıkartamadım. Şimdi onun orada kalması namluyu etkilemedi ama gez yerinde durmuyor ve ben onu şimdilik bantla tutturdum ne yapmamı önerirsiniz _? Gezi nasıl yerine sabitleyebilirim _?
-
tamam güzel söyliyorsunuz da aldığım yer garanti felan hiç bir şeyden bahsetmedi. Bende ondan dolayı burada yaptırmak istiyorum. Sonra bana pahalıya mal olmasın diye. Bu arada mail adresi info@hatsan.com.tr
-
tamam kargoyu ödedik sayalım ücretsiz mi tamir edecekler silahımı_?
-
o kıramamanız silahtan ve mermiden kaynaklanıyor. çünkü eserin namlu içi biraz geniş ve öztay mermi normalden de biraz küçük olunca çok fazla boşluk oluşuyor. s
-
İlk önce tüfegimin sorunlarından bahsettim ve ne kadara yaparsınız dediğim de
Sayın müşterimiz tüfeğinizi görmeden tamir ücretini bildirmek sağlıklı olmayabilir ,tahminen 15 -20 tl olabilir,gönderirseniz yaparız yalnız nakliye ücreti ürün sahibine aittir,dikkate alınız iyi günler. böyle bir e-posta geldi ve ardından
oğuzhan bey,tüfeğinizi vereceğim adrese gönderin gereken tüm bakımı yapılır. tüfeğiniz hala garanti kapsamındaysa garanti belgesi ya da faturayıda gönderin. kargo ücreti size ait
izmir/ankara karayolu 26.km no:289 org.san.bölg. kemalpaşa izmir.Şimdi ben tufegi gönderdiğimde parayla mı yapacaklar yoksa bedeva mı_?
-
haklı olabilirsiniz çok fazla sorun çıkartıyor.
-
Merhaba
3 ay önce aldıgım hatsan mod33 silahımda bazı sorunlarla karşılaştım. Bunlardan en önemlisi atış yaparken silahtan acayip sesler geliyor ve sangi içinde mermi yokmuş gibi tepki gösteriyor. 15 metreden soda şişesini kıramıyor. (farklı mermiler denenmiştir). Diğer bir sorun ise namlu borusu sağa sola kımıldıyor ve isabeti zorlaştırıyor. Sizce ne yapmalıyım_?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.