adamkurt6666 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
-
Dominatörün 6.35 olanını kullandım. Gayet atışından memnunum aslında. Ama Mod 125 in uzak mesafelere attığını çok izledim videolardan. Bana kalırsa dominatörden bu verimi elde edemezsin. 40 metrede şişe kırıyor. Rakı şişelerini 50 metre civarında kırmıyor. Hatta kimse denemesin ama litrelik rakı şişesi kalınlığında ötürü 10 m civarında bile kırılmıyor. Mod 125 dominatörden daha hafif! Müsaden olursa ben sorayım. Sen neden değiştirmek istiyorsun?
-
Çok teşekkür ederim sayın hobidaşım. Acaba bizde ilerde birilerine faydalı olabilecek miyiz? Ben konu başlıklarını ona göre ve elden geldiğince doğru konu içerisine açmaya çalışarak başladım. Bol isabetli atışlar.
-
Ben ilk pcp silahım olan sumatra 6.35 ile az ve fazla doldurma mevzusunu tecrübe etmiştim ve aşırı doldurduğum kuvvet syarlama makarası, daha da fazla doldurduğum zaman ise zaman tetik çalışmıyordu. Hava deposu çevresine naylon sarıp soğuk su dökerek uzun müddet soğuttuğum zaman çalışmaya başlıyotdu. Fakat o ilk atışlar fazla kuvvetli ve isabetsiz oluyordu. Az doldurduğum vakit, menzili kısa ve düşmesi erken oluyordu. Sanırım sizin silahlarınızda da benzer olacaktır.
Teşekkür ederim. Bilmek böyle birşey işte. Ben sadece 215 bar bastım bir kere sıralı şekilde hava boşalttı. Bakıma göndermek zorunda kaldım. Kral ne işlem yaptığını evrak olarak göndermeyince problemin neden çıktığını da anlayamamıştım. Türk çocuğu ille sınırları zorlama geniyle doğuyor sanırım.
-
Forumu karıştırdım nacizane, nette de yaptım birşeyler. Hata bende olabilir yine de. Açılan konu başlıkları düzenlemeye gidilse moderatörler baya bir mesai harcayacaklar. Bu iş bir şekilde düzenlense, bilgilenme imkanı daha rahat olacak. Amaç emeksiz öğrenmek değil yanlış anlaşılmasın.
-
Yıllardır pcp kullanan arkadaşların pc dolumu ile ilgili bilgisinin olmamasından mı yoksa yardımcı olmak istememesinden mi bilmiyorum, çözülemeyen bir konudur bu
-
Ben pompa kullanıyorum ısınma gibi bir sorun olmuyor tüpte pompa bazen ılıklaşıyor bazen ısındığı da oluyor. 205 bar bende de problem çıkarmadı. Bu konuyla alakalı Türkçe bir bilgi bulamadım. Malum yabancı dilimde yabancıların Türkçe bilmesinden farklı değil. Bilenler kitap yazsalar pcp hakkında alıcam yani...
-
yani 250 bar ile kullanılması veya 50 bar ile kullanılmasını kastediyorum. Tüp 300 bar lık 200 basılıyor. Bir Türk çocuğu olarak aklıma ilk bu deli sorular geliyor Basınçla şaka olmaz deyip denemiyoruz ama nedeni bilinse gönlümüz de aklımızda vesveseden kurtulsa güzel olacak
-
Pcp tüpün yüksek basınçlı (aşırı dolumun) veya düşük basınçlı yapılmasının fayda ve zararlarını merak ediyorum. Tahmin ederim ki çoğu yeni kullanıcıların merak ettiği konulardan birisidir.
Pcp konusunda deneyimli ve konuya hakim olan hobidaşlarıma kıymetli cevapları için şimdiden teşekkür ederim.  -
Ben alış veriş yaptım, güvenilirlik sıkıntısı görmedim. İlgi konusu bütün satıcılarda sabit belki de yada iyimser olayım bana hep öyle denk geldi
-
sanırım olaylar bazı durumlara göre değişiyor. Ben hatsan da pek beklemedim.
-
Bana da öyle dediler. Dedim ya sabır deyip bekliyorum. 1 gün 19 mayıs tatili 1 gün pazar tatili vardır. Aslına bakarsan 19 mayıs ı tatil yapan özel bir kuruluşu da takdir ettim.
-
Arkadaşlar hala tüfeğim gelmedi geçen hafta Salı gönderdim bugün salı
. Bekliyorum Kral hizmeti hakkında herkesin bir fikri vardır. Ben ilk defa kral kullanıyorum. Nasip, bekliyorum... -
hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın inşallah
-
-
kral puncher pro modeline taktığınız moderatör kayıplara yol açtı mı? Bence de bu model için moderatör gerekli ama hangi moderatörü alacağımı ve ne gibi kayba uğrayacağımı kestirmeye çalışıyorum.
-
inşallah sabırsız bekliyorum herkese keyifli ve bol isabetli atışlar
-
Bence durumu ilk önce bir izah edin.
Servis ne diyecek ona göre gonderirsiniz.
Şikayeti bildirin onlar sizi yonlendirsin.Dün e _posta atmıştım. Bugün aradım, gönderin bakalım diye cevap aldım. Gönderince belli olacak sanırım. Teşekkür ederim karamurat. Bakalım ilgi ve alaka nasıl olacak sonucu tekrar haber vereceğim.