Cillop MaKina güle güle kullanın, darısı Skywagon Kardeşimizin başına
PRETORAN tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Gercekten yillar biyu referans kabul edilecek bir calisma olmus , ellerinize saglik
-
Gule gule kullanin, bu airarms aski bos degil mutlaka , insallah bizde birgun koleksyona ekleriz.
-
Ben zorakiden cok memnunum tavsiye ederim, ozellikle uzun namlulusu cikti malumunuz onu degerlendirin, olduklca isabetli atislar yapabiliyorsunuz, ayrica red dogla kullanirsaniz dahada keyifli oluyor saygilar
-
Ahh bu resimler tekrar gorunsede istifade etsek....
-
kesinlikle katılıyorum.
-
Degerli arkadaslar,
Dun aksam Gladin bakmini yaptirmak uzere Yataguna, Ustat Mustafa Serdar beye ziyarete gittim, sagolsun cok guzel ilgilendi. İlk once giris valfi sokup, yeniledi, ve doldurdu, bakti yine kaciriyor, bu sefer On tupu komple soktu, ve tupun icinden zor bir yerden biraz buyukce bir o ringi cikardi oring olmus bir kaya, yenisini takti, yumasakca bir o ring, 200 barida basti, ben dogru evin yolunu tuttum, fakat yaklasik 10 saat sonra baktimki 100 bara dusmus. Benim makinanin oringleri daha once hic degismemis orjinal oringler cikti. Sanirim bu seferde arkadan kaciriyor. Pazartesi arka tupu sokup gonderecegim. Simdi arkadalar bugun forumu takip eden arkadasimizla gorustum, glad onden hava kacirdigi icin aa 510 almaya karar vermis. Simdi benim makina 2 belki 3 yildir ringler degismemis ben ringler degisince hic bir sikinti cikarmadan yola devam edecegini dusunuyorum. Sumatradan passat sa sonra bu mercedes gibi geldi bana.100 metreden gazoz kapagini vurmak cok keyf verici. İllada gladyator diyorum
Saygilar sevgiler
-
Calışma çok güzel elinize sağlık. 25-40 metre sonuçlarınızıda bekleriz:)
-
Gladiator ve sumatro sahibi olrak tavsiyem, sumatra her zaman olmali ama ikinci silah olarak, sumatralar ozellikle .25 i 500 cc cok guclu cok keyifli ancak grupman konusunda tavsiye etmem
-
Tekrar dolum yaptim ancak kacirmaya devam etti, yarin yataguna urayip mustafa beye bakima berecegim. Yardimlariniz icin tesekkur ederim.
Saygilar
-
Degerli Arkadaslar,
Gladyatoru doldururken sanirim havayi biraz fazla actim ve ani doldurdum,daha sonra ucu cektigimde tufektek doum yerinden hava kacirdigini fark ettim. 10 dakadada bosaldi. 2 gundur yatagunu ariyorum ancak telefonu acan yok, Servise goturmek istemistim. Ne yapmam konusunda yardimciolabilirseniz cok sevinirim. On silindir dolum yerinden hava kacirmakta.
Saygilarimla.
-
Ellerin dert görmesin.
-
Malumunuz fisek maliyetli bir husus, 12 lik fisek 25 li kutusu 10 liradan basliyor, niye ucuz uretim cok. 20 lik 36 lik bu fiyatlara bulman imkansiz. Americada 10 numarada kullaniliyor. Hersey ihtiyaca ve ekonomiye binaen sekil alir. 16 da bence yakingelecekte iyice azalir diye dusunuyorum. 12 guclu , 36 zayif 20 ikisinn arasi idealdir
-
Eyvallah ustad
-
Bende YAF Trap kullanıyorum , Gayet memnunum, Serhat Beye katılıyorum,
Sevgiler...
-
Verim açısından sanki kundak daha uygun, ancak ben namlu ya bağlı bipod da çok gördüm.
-
Değerli Arkadaşlar,
Bizde bu heves varken, ben tüm kalbimle olacağına inanıyorum. Lakin ortada bir Çekmeköy Örneği var. İnsanlar ayın Ocağın 15'i bugun buluşuyorl kar kıyamette , şu 3 günlük dünyanın tadını çıkarıyorlar. Ben çok ümitliyim. Birlik olursak bu iş olur. desteğiniz için çok çok teşekkürler.
Saygılarımla,
Gökhan
-
Taylan bey,
Tüfeğiniz gerçekten bu işin son noktası gibi duruyor. Güle güle keyifle kullanmanızı dilerim. Ustalık döneminizde de başarılar dilerim. Fotoğraf konusunda Raptor Beyle aynı düşünüyorum. Bir de Tüfekte hangi dürbünü tercih ettiğinizi öğrenebilir miyim?
Saygılar,
Gökhan
-
-
Sizin müsayit bir vaktinizde , bu taraflarda ikamet eden diğer arkadaşlarıda tanıyorsanız, toplu bir randevu talep edip gitsek, nasıl olur?