bilgilendirme için teşekkürler
Greylist tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yatagunda sepet oluşturup satın almadan önce ürünün kargo bedelinin ne kadar olduğunu görmek isterdim doğrusu, kargo bedeli gözükmeden insan alışverişe karar veremiyor, kargo bedelini sistem müşteri adresine göre otomatik hesaplayamıyormu? hesaplasa bile bunu ilk aşamada gösterebilmek mümkünmüdür acaba?
-
kendi sitesinde 199 dolar, ebay'da ise ürün 120-130 dolarlarda satılıyor ama türkiyeye gönderim yapıyormu satıcı ona dikkat etmedim, bu ürüne bu kadar para bence kesinlikle değmez
-
lazerle sıfırlama gerçektende hızlı ve kolay gözüküyor, fiyatı ne acaba?
-
İçine bakabilir ama havalı tüfek var diye almamazlık etmez.
Ayrıca kargo içeriğini oyuncak vs. diye belirtirseniz ve içeriğin silah olduğu bir kontrolde ya da bir şekilde ortaya çıkarsa başınız derde girebilir. Yanlış beyanattan kaçınmak en doğrusu.iyide olduya tüfeğin kutusu yok, ambalajı siz yaptınız, deli gibide sardınız sarmaladınız, ptt kargoya gidip birde o ambalajı orda açtırırmısınız?
-
ptt kargo içine bakmak istiyor içine bakmadan teslim almıyor, aras ile rahatlıkla gönderisin, ayrıca oyuncak diye beyan et sorun çıkmaması lazım
-
hayırlı olsun, güle güle kullanın
ebay'dan hangi satıcıdan aldınız? yada ebay harici bir yerden aldıysanız link alabilirmiyiz? güvenilir ve türkiyeye gönderim yapan birilerini bulmak ve bilmek önemli,
şu dürbünü alsak gelirmi acaba? http://cgi.ebay.com/BSA-Deerhunter…34.c0.m14.l1262
türkiyede 500 tl civarı, yurt dışı fiyatı 150 tl (çok ilginç doğrusu)
Saygılar
-
selam buluşmalar neden cumartesi oluyor? cumartesi günü çalışanlar ve mesaide olanlar var biz gibi pazar günü yapılamazmı?
-
şuanda yatagunda sadece sentetik olarak var, istesende ahşap modeli alamazsın zaten
-
hayırlı uğurlu olsun, isabetli atışlar
-
Selamlar. O görmüş olduğunuz tüfek m16 benzeri fişek 36 kalibre atardır ve yivsizdir. Sadece domuz avlarında kullanabileceğiniz tek çekirdekli fişek atar. 50 - 60 metre civar etkilidir. Malumunuz yivli tüfek olmadığı için daha uzak menzillerde sapma yapabilir.
hmm bu silahı yivli bir silah zannetmiştim, demekki görüntüğü gibi güzel bir silah değil! bilgilendirme için teşekkür ederim
-
1130 lirayı versek sorgusuz sualsiz şu silahı alabiliyormuyuz yani
birde safir nasıl bu kadar ucuz oluyor ?