verdiğiniz bilgiler için çok tşk ederim bu hafta gidemedik hem hava yağış yaptı malum karadeniz burası hemde 1 nisandan 1 ağustos a kadar av yasagı olduğunu öğrendik bizde cayda alabalık tutmaya krar verdik bunun germe ağ serp me ağ tedarik ettik nasipse hafta içi gideceğiz gidersek resimleyip koyacağım buraya
crazyjack tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
slm bir konuda yardım istiyorum.Biz pazar günü baraj gölüne pikniğe gidicez haliyle sazan yada başka balık avlamayıda düşünüyoruz.buko0nudac biraz yardım istiyouz. nasıl tutulur hangi yemi sever olya kaç kalcalı olmalı diptemi gezer yukardamı oltaya şamandıra takmalımıyız vb bize yardımcı olursanız cok seviniriz
-
[Resim Engellendi: http://img373.imageshack.us/img373/6605/p1070497by8og9.th.jpg]
çok güzel bir buluşma oldu.cumartesi günüde atışa gittiğimizden biraz yorgunduk, ama sağolsun arkadaşlar pozitif enerjileriyle bizleri de hareketlendirdiler...pazar günü oldukça fazla foto çektim ancak forumda ya da imageshack sitesinde bir problem var sanırın, fotoları thumbnail olarak atamadığımdan buraya kocaman bir halde eklemek istemedim sorun hallolduğunda tamamını ekleyeceğim.pazar günü ilker abinin 6.35 e çevirdiği s410 çok güzel olmuştu tek atışlık adaptör süper görünüyordu... akşama doğru o-ringi zedelendiğinden uzun mesafede pek deneyemedim ancak canavar gibi olmuştu. exador fatihin hw-100 ü cidden güçlü olmuş 1000 fps vurduğunu deviriyordu mustafa abinin scuba tüpünü tüfeğe direk bağlama aparatı çok başarılıydı.sabit 180 barda 200 atış yapmak oldukça keyifli olsa gerek
[Resim Engellendi: http://img373.imageshack.us/img373/8245/p1070503ur3yr9.th.jpg]
Hocam o 2. resimdeki dürbünde ne öle ya bilgisi olan olan varsa yazabilirmi nasıl bişi -
Nick'leri tamamlanmış olarak tüm grubun fotosunu tekrarlıyorum.
[Resim Engellendi: http://img373.imageshack.us/img373/5158/atisgrubuls2xi7.th.jpg]
Sanırım resmi ceken mustafa beydi o yok resimde çok güzel buluşma olmuş İnşallah airgunturk bahar buluşmasın görüşmek üzere herkese sevgilerle -
Bir takıma üye olamamak ne kadar üzücü
-
iyleyin ve görün bu videoya bakınca sazan gibi atlamaya hak verdim
http://www.pikniktube.com/v/5355f34b6ae89ed831e892803082db74/u/157073/Sazanın_böylesi -
Hocam kral magnum 5.5 kesinlikle tavsiye etmiyorum.Bendede krl 5.5 alttan kurmalı var 25 m de şise patlatamıyor yag tenekesini delmiyor ve sguare 3.9.40 dürbünümü takribewn 500 atış sonunda patllattı dürbünün içindeki mercek çatladı görüş biraz flu oldu ama idare ediyoruz
-
Hocam gercekten cok güzel görüntüler.Elinize sağlık zıpkınla avcılık benimde merakım malesef karadenizde balık kıtlığından kefal den başka bir şey vuramıyoruz vurduğunuz o balıkların ismi nedir tahmini ne kadar derine dalıyorsunuz birde görüntülere bakınca sadece avlanma süresi 1 dk aşıyor tahmini olarak ne kadar süre su altında kalabiliyorsunuz
.bende yuvarlak deniz gözlüğü var 2 3 metreye dalınca bile sanki gözlük patlayacak gibi hissediyorum yüzüme öyle bir yapışıyorki çok feci sıkıyor o yüzden fazla da dalamıyorum birde kulak lara gelen basıncı nasıl aşıyorsunuz çok derine dalamıyorum kulak zarında cok ağrı oluyor -
-
Böyle tüfekler var.Yurdumuzda yeni satıl maya başlanacak olan FX serisi( https://www.airgunturk.com/havali-s%C4%B0…-fxairguns-pcp/ bu bölümü inceleyin) tüfeklerle +100 mesafeden hedefleri rahatlıkla vurabilceğiz .Ayrıca Airarmy s410 modeli tüfeklerle vurulabiliyor.bu tüfeklerin özelliği pcp yani tüplü olmaları..
Maddi sorunum yok dediniz bu tüfeği alın (FXairguns Revolution .22" (5,5mm) Semi automatic 500cc Tube) 1737 euro 3200 ytl.Çok pahalı derseniz buna bakın FXairguns Gladiator Duble Air .22" (5,5mm)
-
Deve kuşu yumurtası olan yere örümcek giremez. Edirne'deki Mimar Sinan'ın yaptığı Selimiye Camii'nde asla örümcek ağı olmaz. Harcına deve kuşu yumurtası karıştırılmış ve belli yerlere deve kuşu yumurtası asılmıştır.
Hocam bu ne şekil motor böle be adı cinsi ne -
benim bacanaktada vardı deve kuşu yumurtası eve örümcek girmiyor dediydi.Evlenmek için ist. hazırlıklar yapılıyordu ev yerleştirmeye benim hanımda gitmişti sağolsun benim kız yumurtayı kaldırayım derken düşür kır.10 yıllık varmış yumurta düşünün artık kokuyu.Bir kere daha hak verdim insan girmeyene eve örümcek hiç girmez
-
Çok doğru bir karar sizi tebrik ederim.
-
fx moonson un ful otomatik yapılmışı vardı bu sitede izledim videosunu 3 lü darbeli atışlar yapıyordu.Hele silahlar bir gelsin mustafa beyim başı iice ağrıcak
silah modifikasyonu ile ilgili çok çoook.AlıntıToday, 8:54am
emporto tarafından
Hangi FX ?
Selamlar Arkadaşlar;Bu modellerden hangisini tercih etmeli acaba diye bir soru geliyor aklıma, forumda açılan anketi gördüm, gladiator önde lider gidiyor. Bende FX alacağım ve Gladiator ile Revolution modelleri arasında kararsızım.
Sevgili arkadaşım gladiatör güzel bir silah.645 cc lük tüp ile 630fps - 770fps - 950 fps olarak 3 farklı kademede atış yapabiliyor,böylelikle zaten çok büyük tüp hacmi ile kısık ayarda yaklaşık 350 - 400 atış yapabiliyorsunuz.mermi kapasitesi 8 .bu revulotionda 500 cc lük tüp tam güç (güç ayarı yok
) 60 70 stabil atış. şarjörü 12 lik.gladiatör atış sayısında çok çok agır basıyor çogu kullanıcı için atış sayısı çok önemli.sürekli tüp doldurması olmaması için.her silahın fiyat farkı 1000 ytl .birde hangi amaça yönelik almayı düşündüğünüzde önemli.
Benim tercihim revulotion.Nedenmi O bir Başyapıt O bir Şaheser O bir güzellik O bir Rüya O bir Anlatılmaz yaşanır (daha ben yaşamadım ) -
-
Tşk ler mustafa abi
-
arkadaşlar scuba tüpünü azot gazıyla doldrduk.Diyelimki 6 ay olmadı 1 yıl bir daha azot gazı doldurmadık( tüp bitmediğinden yada hiç kullanılmadığından)bu kadar zaman zarfında azot gazının yapısında etkisinde bir azalma olurmu.yani demek istediğim son kullanma tarihi varmı
-
Bu siteye üye olalı yaklasık bir ay oldu ve benim 1 ay dır hergün sabah kalkar kalkmaz ilk olarak fx revolution un adını anıyorum aklıma ilk o geliyor.beynime iice kazınmış adı.Sonumuz hayırlı olsun inşallah
-
fx lere özel hazırladınız http://www.fxairgunsturk.com/ şuan kaplı gözüküyor.Tekrar açılcakmı oaya fx lerin türkce kullanım klavuzunu ekleyeceğizi de beyan etmiştiniz.Tşk ler
-
mustafa bey bir mahsuru yoksa kaç tane ön sipariş aldınız?kaç revalution t12 gladiatör ?.Ben hala ön siparişle alamayıp promosyonlardan yararlanamayacağım için üzüntü duymaktayım.Her ne şekil olursa olsun böyle bir hizmeti bizlere sunduğunuz için size ve ekibinize çok tşk ederim
Saygılarımla