benim soruma cevap yok mu:)
Sorunuzu anlayan varsa anlatsın anlayalım, cevap bulmaya çalışalım, ben anlayamadım!!!
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
benim soruma cevap yok mu:)
Sorunuzu anlayan varsa anlatsın anlayalım, cevap bulmaya çalışalım, ben anlayamadım!!!
Yurt dışından getirtmeye çalışırsanız gümrüğe takılır, bakanlıktan izne tabi ürün,
http://www.yatagun.com.tr/detay.asp?Bushnell_Tüfek%20Dürbün=&ID=411
Kesinlikle pcp en güclü yaylı bile enfazla 20 footpound enerji oluşturabilir. oysa pcpler 30,35 footpound dan başlar
Teşekkürlerimi yazarken ıkı arkadaştan daha (sağolsunlar) yardım mesajları gelmiş.Diana'yı da incelicem şimdi.Artık bır karar verıcem sanırım.
Sevgili arkadaşım hw97k olsun diana olsun hem fiyat avantajı hemde yanında dampa ayak hediyeli olmasından dolayı yatagun en uygun site.
Mustafa beyin yardımseverligini bilirim . böylesine mütevazi abi kardeş arkadaş lugatında hayır kelimesi olmayan . aynı zamanda moderatorlerde son derece yardımcılar ve eğer bu forumda seviye düşmüyor ve gercek bir ansiklopedi halini almıssa bunun nedeni forumu yönetenler ve yönetim politikasının foruma çektiği kaliteli insanlardır . bu forum da huzur var ve bagımlılık yapıyor .
Tabi bazen açılmıs belli bir marka model konusu oyle sündürülüyorki giriyorum yine aynı konu giriyorum yine aynı konu hep aynı konu bi süre sonra sıkıyor biz forumda sürekli yeni konular araştırma yazıları görmek istiyoruz . yani her saat her dakika at444 olmamalı .
hayvanları koruma dernekleri filan var. sanki memlekette insan bittide hayvanları koruyorlar. tamam doğru bir şey korumak kollamak lazım ama ülkemizde 40000 adet başı boş gezen sokak çocuğu varsa öncelikle insan olarak bu çocuklarımıza sahip çıkmak lazım. bazı çevreciler tanırım , bir köpek onlar için insanlardan daha değerlidir. belediye kuduz vakasından dolayı itlaf eder belediyeyi mahkmeye verirler.bir sürü para harcarlar. ama bir insana sahip çıkın yada yardım edin deseniz hayatında böyle birşey yapmamıştır. genellemek yanlış diyeceksiniz. doğrudur. ama aralarındaki istisnaları çıkarırsanız geneli böyle
+ 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d;
;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d; ;d;
Raptor kardesim simdi gördüm mesajınızı havalısilah.comdaydım oradada bir arkadaş benim yaptığımı yapmış açmış telefonu sormuş
alıntı
namlu konusu ile ilgili hatsanı arayıp görüştüm lw namlu makinaları yeni kurulacakmış zannedersem kampanyadaki at 44 namluları bu makinalardan çıkacakmış bende raider için çok heveslendim şu an kampanyadakiler hatsan namluymuş lw olsa hiç düşünmeden alacağım.
bu kampanyadan raider alan varsa yorumlarını rica edeceğim
http://forum.havalisilah.com/viewtopic.php?t=5138&start=15
Unuttum yazmayı lisansmı aldınız dedim namlunun lisansımı olur biz aynı yivseti zaten yapıyoruz herkezde cok memnun dedi mühendismiş arkadaş orada söylenecek cok laf vardı ama sölemedim . zaten deseydi lisans aldık diye diyecektim lother lisans vermiyormuş nasıl basardınız diye.
Bende meraklanıp aradım hatsanı ve sordum siz ciddimisiniz bu tüfeklere lother namlumu takcaksınız diye . evet dediler yeni lother namlu üretim tesisimiz bitmek üzere dediler buradan çıkan lother namluları takacağız dediler. yahu güleymmi alayayımmı teşekkür edip telefonu kapadım
Bir yüzyıla yaklaşmış bilgi tecrube deneyim birikim kalite kontrol sistemini bugün kurdun namlu tesisini yarın ürettim olsaydı dünyanın heryerinde lother namlular boy gösterirdi . yani namlular lother değil beyler aldatılıyorsunuz farkına varın.
Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim o zaman bu silaha pompalı demek daha doğru olacak simdi yataguna baktımda bizim arkadaş baya iyi kazık yemiş aldığı yerden,bravo yataguna fiyat mükemmel yani olumsuz bir yorum olmadığına göre bu silahı alabilirim
Arkadaşalar ben birde tabanca almak istiyorum ama yardıma ihtiyacım var.
Multipump ne demek ? ve hw40 multipump tabancayı bir arkadaşım çok övdü tepmesi yokmuş tüpsüzmüş ve pcp ler gibi dedi sıfır tepmeymiş birde 4.5 mu 5.5 mu alayım ? bu arkadaşımda hw45 vardı şimdi bundan almış hw45 artık elime almıyorum diyor
[Resim Engellendi: http://www.weihrauch-sport.de/bilder/b_produkte/b_luftpistolen/original/HW40_PCA.jpg]
[Resim Engellendi: http://www.weihrauch-sport.de/bilder/b_produkte/b_luftpistolen/original/HW40_PCA_Spann.jpg]
Bu yaşa gelipte,böyle gurup yapabilen birine ben ancak saygı duyarım,tebrik ederim Polat bey.
O da hatsan buda hatsan ama ne yazık ki ikiside hatsan. Ben iyileri dışarı verip, dandikleri kendi ülkesine veren ve yerli tüketiciyi adam yerine koymayan bir firmaya asla para kazandırmak istemem. Servisten bahsetmiş herkes. İyi hoş diyorsunuz da ben tüfeği alıp adam gibi kullanmak isterim. İkide bir servise yollayacaksam ne kıymeti var. Kaldıki serrvis böyle olmalı zaten. Hatsanın bu konuda bir artısı olduğunu düşünmüyorum. Olması gerektiği gibi yaptıkları tek şey servis zaten. Birde "kalite" ve "standart" kelimelerinin anlamlarını öğrenip, kendi ülkelerini adam yerine koymayı öğrenseler tam süper olacak.
Hay eline diline sağlık kardeşim, servis servis, yahu yapmak zorunda oldukları şeyi bir üstünlük gibi görüp göstermiyormusunuz . . .
Vasilinin yanına gitmek gerekir.
Meseduzu.
sende bu hatsan aşkı varken hayatta fx alamassın.
Desene dünyada havalı silah hobisi yokolacak
+ + + + + 1 1 1 1 1