Cevabınız için çok teşekkür ederim.
ceysuhan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tüfeğinizi güle güle kullanınız. Bendede Mod 99 var wortex sistemi taktırmak size ne kadar bir ücrete maloldu ve yaylı ve wortex arasında güç açısından bir fark varrmı.
-
Tüfeğin tetik parçası tamirden geldiğinde kutudan çıkmadı 2. defa hatsan servise gönderdim başka bir tetik takıp gönderdiler.
-
Yazınızı okudum çok beğendim sonuna kadar katılıyor ve destekliyorum
-
Tanıdık bir avbayisi arkadaştan Hatsanın sahibi Abdullah beyin telefonunu aldım ve aradım durumumu anlattım nasıl yapılmazmış tekrar gönderin yapalım dedi tüfeği gönderdim tetik kısmındaki arızayı ve kırılan tetiği yapmışlar ama telefonda ısrarla tüfeği denedinizmi herhangi bir arızası kaldımı ve sıkışan pelleti çıkardınızmı diye ısrarla sormamam rağmen herşey tamam hepsi yapıldı dediler tüfek kargodan geldi kırılan tetik yapılmış tüfek düzgün bir şekilde kuruluyor ama içerisinde kalan pelleti çıkarmamışlardı böyle baştan savma bi iş olmamalı diye düşünüyorum neyseki pelleti biraz uğraştırsada çıkardım bikaç deneme atışı dışında henüz tam manasında deneyemedim umarım başka bir sıkıntı çıkarmaz.
-
Çok geçmiş olsun. Üzücü bir durum.
-
Yeni moderatör arkadaşlara başarılar dilerim.
-
-
-
Güzel silahmış güle güle kullanın.
-
-
bu konunun tüfek satışı hakkında olmadığını düşünüyorum her konunun altına satış ilanı vermenizi doğru bulmadım
-
İnşallah bütün tiryakiler tez zamanda kurtulurlar.
-
Bilgilendirme için teşekkürler.
-
zetax Beye mesaj attım sonucunu bekliyorum.
-
Teşekkür ederim sağolun inceleme ve söküm videolarını bulup inceleyeyim.
-
Mengenesiz yayını sökmeden sadece tetik kısmını sökebilirmiyim.
-
Tüfeğin halini gördükçe sinirlerim bozuluyor, gözüm görmesin diye kutusuyla dolabın üstüne kaldırdım şuan bekleme sürecindeyim, fabrika yapamadı, bende tekrar takamam diye sökmeye korkuyorum forumdaki usta arkadaşlar yapabiliriz derlerse tüfeği kargoyla yollayabilirim.
-
-
Kargodan bugün aldım yapacakları yerde tetiğinide kırıp yollamışlar. Siteye resim yüklemeye çalışıyorum ama bir türlü beceremedim.