Forumdan yardım edecek arkadaşlar mutlaka vardır onun için bekleyeceğim.
ceysuhan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Teşekkür ederim bide ben yazayım bakalım sonuç değişecek mi?
-
Facebook adresini biliyormusunuz birde oraya yazayım derdimi
-
Hatsan beni gene mağdur etti tüfek bugün kargodan geldi tüfeği yapmadıkları gibi birde tetiğini kırmışlar. Kargodan tutanak tutturdum resmini çektim Hatsan da servis elemanıyla konuştum gene aynı hikaye tüfek eski yapamıyoruz bende dedim tamam yapamıyorsunuz niye daha fazla hasar verip tetiğini kırıpta yolluyorsunuz dedim bişey diyemedi siz tüfeği yollayın yapalım dediler tüfek zaten sizden yeni geldi yapsaydınız dedim o zaman tüfeği yollayın 250 tl ye Mod 125 verelim dediler
-
Tüfek güzel, atışlar isabetli, ayakta hiç bi hedef kalmamış, daha ne olsun.
-
-
Teşekkür ederim tüfek kargodan bi gelsin ne yapmışlar ne yapmamışlar bi bakayım. Sökmesini bilsem söküp neresi kırılmış bakacağım ama sökmeye cesaret edemiyorum tekrar toplayamam diye
-
Telefonda görüştüğüm kişiler tüfeğin arızasını bana soruyor ben tüfeğin üzerine arızalarını belirtiğim bir metup yapıştırdım onu bile okumamışlar tüfeğin kendilerinde olduğunu söylediğim zaman bi 5 dakka kadar tüfeği aradılar sonrada tüfek eski deyip kestirip attılar
-
Teşekkür ederim Emir beyle bi irtibata geçeyim belki ilgilenip yapabilir.
-
Teşekkür ederim yapabilecek arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.
-
Tüfeği sökmeyi ve hangi parçasının kırık olduğunu bilmiyorum sadece tüfeğik kurulu ve namlu kırık vaziyetteyken tetik düştü ve tüfek bir daha kurulmamaya başladı. Tüfeğimden memnundum ama dediğim gibi tamirinden anlamıyorum Hatsan gibi bir firma bile yapamıyorum dedikten sonra kime tamir ettirebilirim bilemiyorum.
-
Telefonda görüştüğüm eleman başından savmak için konuşuyor gibiydi tüfeğiniz çok eski parçasını bulamıyoruz lafından başka bişey diyemedi ben üsteledikçe telefonu bi başkası aldı o bi başkasına verdi, tüfeğin arızası ney diye sordular bende tüfek sizde bakın diye yolladım dedim bi 5 dakka tüfeği aradılar sonrada gene tüfeğiniz çok eski yapamıyoruz dediler. ayrıca elemanın birisi ucuz fiyatla tüfek verelim dedi sonrada amirim kızdı böyle dediğimi diye yok veremiyoruz dedi anlayamadım bi türlü ne yapmak istediklerini hatsan gibi bir firmada yedek parça bulunmaz mı
-
Webley Patriot 1. nesil 5.5 mm
-
Ustünden nerdeyse kamyon geçmiş tüfeği bile tamir eden hatsan bu kadar basit arızası olan bi tüfeği tamir edemiyor. Telefonda konuştuğum çalışan ben burda çalışan biriyim tüfeğiniz çok eski parçası yok yapacak bişeyim yok deyip başından atmaya çalıştı. forumda tüfeği yapabilecek , parça niyetine almak isteyecek veya takas etmek isteyecek arkadaşlar olabilir.
-
Webley Patriot 1. nesil 5.5 mm
-
Hatsan' ın servis anlayışı biraz kötüleşmiş kendi imalatları olan ve 3 yıl önce herşeyiyle tamir edip yolladıkları tüfeğin, kırılan yayı için bu tüfeğin parçası bizde yok diye yapmadan yolladılar.
-
Tüfeğin namlusune pellet sıkıştı bakmak için tüfeği kurdum namlu kırık vaziyetteyken tetik düştü namlu sert bir şekilde kapandı ve tüfek kurulmamaya başladı bütün sorunlarını yazdığım bir mektup ile hatsana yolladım bugün arayıp tüfeğiniz çok eski yapamıyoruz adresinizi verin yollayacağız dediler. tüfek sizin imalatınız veya sizin montajınız elinizde parçası illaki vardır süre önemli değil yeterki yapın dedim dinlemediler biz burda çalışanız yapamıyoruz dediler. Hatsan gibi kuvvetli bir firmanın bunu yapması çok garibime gitti
-
İmzamda olan tüfek arızalandı Hatsana yolladım biraz önce aradılar yapamıyoruz adresinize geri yolluyoruz dediler kim nasıl yapabilir veya parça niyetine satabilirmiyim bakacağım artık
-
-
Hayırlı olsun.