Atışlar güzel...
ceysuhan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Eski foruma alışmıştık kullanalım biraz yeni forumada alışırız. Ellerinize sağlık.
-
Atışlar güzel olmuş
-
Hayırlı tezkereler Metehan Bey.
-
Güzel bir çalışma olmuş. kendi imalatım dediğiniz çakma dampa ayağını nasıl yaptığınızı anlatabilirmisiniz.
-
Tanıdığınız bir gözlükçü varsa onlarda camları kesmek ve küçültmek için makinalar bulunur, yeni son sistem değil ama eski usül sulu zımpara makinaları ile camları istediğiniz boyuta küçültebilirler diye düşünüyorum.
-
Diğer yerli veya yabancı havalı silah üretici firmaları neden otomatik pcp üretmiyorlar, bilen arkadaşlar biraz açıklama yapabilirlermi.
1 - Otomatik pcp üretmek çokmu zor?
2 - faydasından çok zararı mı var? -
Allah yardımcıları olsun.
-
Hatsan Mod 99 kullanıcısı olarak testlerinin devamını beklerim.
-
Bendede zoraki var ve alt tutacağını aliexpresten aldım. katlanır sökülüp takılabilir ve ucuzdu. yüksek ayak ile 4X32 kullanıyorum ve çok memnunum dürbün ile 30 metreden rahatlıkla şişe kırabiliyor daha uzak mesafelere denemedim.
-
Atışlar güzel, kaç pompada yaptınız atışları...
-
bi rica ederseniz yapabilir diye umuyorum ben iki ay önce yaptırmıştım kendisine diğer forumdaki mesajlarım silindiği için telefonu gibi bilgileri kaybettim ama evde bi araştırayım gelen kargolardan
-
( http://www.hobi silah.com/index.php?action=profile;u=975) sanırım bu linkten özel mesajla ulaşabilirsiniz
-
-
yeni aldığım zoraki hp ultra 5.5mm 21/01/2013 tarihi itibariyle elime ulaşacak, aranıza benide alırsanız sevinirim. Aksesuarlarını nerelerden alabileceğim veya nasıl yapabileceğim hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
-
Merhaba, henüz acemi bir mod 99 kullanıcısıyım, tüfegimi forumdaki bir arkadaşımdan aldım. İsabetli ve yeterince güçlü bir tüfek.